Перейти до змісту

"Доска позора"

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
В Хмельницькому є вулиця Бажана (такий поет український).

Сьогодні був свідком кацапського невігластва і маразму. Читаю об'яву щодо продажу квартири. Адреса: "ул. Желанная"....

О боги :)

укрбаш

Опубліковано
Здаю куточок для студентки в приватному будинку...

...?

"Мне негде жить, и хочу шоб маклер наш уголок на два попроще размєнял"(с)

Опубліковано
' timestamp='1317797578' post='1052459351']

заробітна плата у районі 3000 грн\міс

"У нас на районе не звонЯт, а звОнят..."

Треба переїжджати в їх район))) :D

Сорі, енді)))))

Опубліковано

Якщо я не помеляюсь, бачив оголошеня з такею вакансіею на дверях магазину "ЕНТЕР" на вул.Лесі Українки, 28.

:)
Опубліковано
Падонкоф не сломіть.

Тут, как бэ, надо отделять мух от котлет.

Никто падонкофский сленг в этой теме не рассматривает, тутачки высмеиваются выставляются на всеобщий обзор образцы безграмотности и очень большой умственной развитости.

имхо.

:g05:

Опубліковано

Насправді, виглядає так:

Здаэться а оренду гараж, по вулиці 8 березня район напроти миморіалу.Ціна 300 грн/міс.

Ще знайшов таке повідомлення:

Вес 2.7кг косиметика на 4 робота 5 матовий екран хороший якісний звук!! 1700гр всю неадекватну критику залишаємо при собІ!!!!!!

казнить нельзя помиловать

Опубліковано

Било сделана профессиональная замена корпуса, обе сторонни в пльонке, задняя сторона телефона (серебристый металлик)- в зади пишет 16gb а там 8gb и очень редкостной (белой) оправе.В таком состоянии бил привезьон из (США)

Опубліковано

Перегляд фільмів у кінотеатрі залишається улюбленим дозвіллям для людей,які можуть насолоджуватися вечір зі своєю сім'єю або партнером перегляду новітніх фільмів голлівудського блокбастера.Взагалі,по всьому світу принято і існує таке правило перегляд фільмів з попкормом і пепсі колою.

О майн Гот :sq_ye:

Опубліковано

Перегляд фільмів у кінотеатрі залишається улюбленим дозвіллям для людей,які можуть насолоджуватися вечір зі своєю сім'єю або партнером перегляду новітніх фільмів голлівудського блокбастера.Взагалі, по всьому світу прийнято і(й )існує таке правило - перегляд фільмів з попкормом :D і пепсі-колою.

О майн Гот :sq_ye:

Опубліковано

Лиш за третім разом змогла зрозуміти зміст написаного. Правда, суті окремих слів в даному тексті (виділила) і далі не розумію.

В мене друг віддав волвесту кусок печені і 7 років життя, і йому дали пенка под зад,тому що тотальний мегадіректор вирішив шо он сработался,патаму как не хочет работать (а працював він з 6 до 23).Правда відмічю що він був у торгівлі.

Опубліковано

Це з серії "Останівка/Зупінка".

А чо, намана, моя жінка українською погано говорить, то постійно виходить "Зупиниться буд-ласка на зупинке"

Спєка нємажлівая, аж гарабци на вєтках папатєлі. :lol:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...