Перейти до змісту

Мікс, повери мені гроші!

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Не люблю я такої катавасії... але .... виходу не бачу(((

Три тижні тому mix_forever запропонував мені допомогу - привезти потрібний ноутбук.

Через день після домовленості онлайн, я привезла йому на офіс завдаток. Ноут мені він пообіцяв на 6 січня. Шостого січня Мікс був в офф. Турбувати не стала. В понеділок він сказав, що приїхав не той ноут - потрібно поміняти. Ну що ж - буває.

Домовились, що в понеділок він поверне "нетого", в середу забере потрібного і в четвер я нарешті отримаю бажане.

В четвер я написала йому - у відповідь ігнор. В пятницю він написав, що хворий і нічого не забрав в перевізника. Ну, що ж - буває. В понеділок Мікс ще хворів. А в вівторок, після моїх довгих і нудних надоїдань йому в аську і по інших можливих та меможливих засобах звязку, сказав, що ноута немає, типу так вже вийшло. Чому? Пояснити не може. Ну, що ж - буває)))).

Я попросила повернути мені завдаток і привезти самому мені на офіс - томущо мій вільний час з його робочим не співпадає. Він пообіцяв привезти їх мені в середу.

Сьогодні п"ятниця. mix_forever мене неперевершено ігнорує.

Завтра маю забирати товар, що замовила в "Розетці" - потрібної суми, через чудового бордівця не вистачає.

МІКС, поверни мені 500 гривень!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1295620645' post='1052293203']

а шо за ноут, якщо не вельми великий секрет?

В суботу має прийти отаке чудо:

http://rozetka.com.ua/samsung_n143_np_n143_dp02ua/p118764/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1295620645' post='1052293203']

а шо за ноут, якщо не вельми великий секрет?

такий http://rozetka.com.ua/dell_inspiron_1545_1545wt450x2c320dspurple/p116832/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Мікса я замовляла Делл,

Після того, як він не прийшов (а я хотіла саме, щоб був фіолетовий) вирішила замовити на ту суму нетбук і фотик))) В хазяйстві не зашкодить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Второй звоночек?

И тема снова быстро исчезнет?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ноно,

у микса в ремонте "мой" ноут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Второй звоночек?

И тема снова быстро исчезнет?

Чекаємо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підняли бучу із-за нічого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б так не сказав, якщо ти порядний і відповідальний продавець, то поверни гроші за будь-яких умов в найкоротші терміни або поясни клієнту особисто при зустрічі чому не можеш виконати обіцяне. моє велике ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не люблю я такої катавасії... але .... виходу не бачу(((

Три тижні тому mix_forever запропонував мені допомогу - привезти потрібний ноутбук.

Через день після домовленості онлайн, я привезла йому на офіс завдаток. Ноут мені він пообіцяв на 6 січня. Шостого січня Мікс був в офф. Турбувати не стала. В понеділок він сказав, що приїхав не той ноут - потрібно поміняти. Ну що ж - буває.

Домовились, що в понеділок він поверне "нетого", в середу забере потрібного і в четвер я нарешті отримаю бажане.

В четвер я написала йому - у відповідь ігнор. В пятницю він написав, що хворий і нічого не забрав в перевізника. Ну, що ж - буває. В понеділок Мікс ще хворів. А в вівторок, після моїх довгих і нудних надоїдань йому в аську і по інших можливих та меможливих засобах звязку, сказав, що ноута немає, типу так вже вийшло. Чому? Пояснити не може. Ну, що ж - буває)))).

Я попросила повернути мені завдаток і привезти самому мені на офіс - томущо мій вільний час з його робочим не співпадає. Він пообіцяв привезти їх мені в середу.

Сьогодні п"ятниця. mix_forever мене неперевершено ігнорує.

Завтра маю забирати товар, що замовила в "Розетці" - потрібної суми, через чудового бордівця не вистачає.

МІКС, поверни мені 500 гривень!

Взагаліто, у випадку укладання договору, в якому присутній завдаток, сторона, яка ухиляється від виконання договору має сплатити іншій стороні штраф. Тобто, якщо покупець дав завдаток 500 грн і потім відмовляється купувати обумовлений товар належної якості, він втрачає завдаток. Якщо ж продавець взяв завдаток 500 грн і не виконує договірних обовязків, він має повернути завдаток 500 грн і сплатити на користь покупця таку ж суму - 500 грн штрафу. Тому поки покупець ще "добрий", краще вернути гроші і попросити вибачення.

П.С. Нікого не хочу образити, але так передбачено щодо завдатку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаєте там був договір?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаєте там був договір?

Договори можуть укладатися і письмово і усно.

Як було у цьому випадку,мені не відомо.

Особисто я на суму понад 100 грн обовязково вимагав би розписку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буча проти Мікса піднімається неперший раз. Підтверджую, з ним такі ситуції бувають. Правда в моєму випадку, також після створення аналогіної теми тут, ситуація розрулилась позитивно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивні люди :unsure: всім не подобається, але купляють всеодно в нього. Іронічне "чому" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивні люди :unsure: всім не подобається, але купляють всеодно в нього. Іронічне "чому" :)

Пропаганда його послуг на форумі діє на слабкі уми :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мікса вже понад добу на борді не видно. В асьці теж. Раніше з ним такого не траплялося. Сподіваюся, з ним все добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1295638657' post='1052293396']

о, сильний ум атписався :)

взагалі не розумію нафіга починати флейм розводити -

ладно моторолка, її ще можна зрозуміти -

ну а решту оцього словесного сміття - капєц не розумію

а самомилуванням можна деінде зайнятися.

Нехай пробачать мене інші учасники форуму і адміни, але висловлюся трохи не по темі "Моторола - Мікс"

Хто б ще писав про флейм!

Без "5 копійок" цього товариша не обходиться половина тем на форумі.

В тему, чи ні - пише свої "умоізрєчєнія".

Звичайно, це форум! Форум - це спілкування! Тобто, якщо людина створила тему, інші можуть її підтримати свої повідомленнями!

Але "вриватися" і починати усім вказувати, хто що має робити - це схоже на манію!

Якщо ти роздаєш гроші "на право - на ліво" - твоє право. Роздавай на здоровя. і у своїх повідомленнях так і пиши. а не чіпляйся до слів інших!

А по темі скажу, впевнений питання Моторолки вирішиться! Збої бувають в усіх. На місці Мікса я б повернув гроші і як моральну компенсацію презентував коробку цукерок, або зводив на каву для того. що б "зберегти обличчя".

Успішного вирішення питання і лишитися хорошими друзями!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моротолко - не валнуйсь, будуть тобі рублі. Ти ж не [censored], не побіжиш в ментовку маляву рісовати. Вдруг "парень якій ішов к успеху" прорахувався десь, забухав, захворів іль проблеми посерйозней.

Мікс це колесо з гульою, гладко, гладко, бац - горбік.

Знала б, не зверталась. А так, чосувчтвую, я тож без рубльоф, пасеяло мойо зарплатную кардь :closedeyes:

2 Скорп. Не тузи лоха нд, ума йому не прибавить, а рублі все одно буде кашлять, хоче він чи ні ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от і стрельни а то в темі перший відписався, і тільки язиком чешиш :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мікса просто фізично не було в місті. Щиро вибачаюся. Гроші свої моторолка отримає в понеділок + моральну компенсацію.

В кожного бувають вльоти. Вот я якраз і влетів. причому на дуже велику суму і теж з людиною з борди.

В тої людини ше є час до понеділка шоб повернути і мою техніку, яку я давав на ремонт як підряднику, і гроші за ту техніку, яка так і не працює.

Вибачаюсь перед всіма, кого підвів, я не спецом. Просто підвели мене дуже сильно і тре було розрулювати то всьо.

З.І. Зевс, вампірич, ladm і всі, в чиїх нотіках мали мінятись мости та відяхи - до кінця слідуючого тижня все буде готово.

З.І.І. Любителям повийожуватись і поумнічати - щиро бажаю вам ніколи так не влітати :) Досвід не з приємних, але то все ж таки досвід. Надалі до вибору субпідрядника буду відноситись серйозніше.

В принципі отаке селяві. Хто там ше ображений - пишіть. не стримуйте себе. Стервятники по одному не літають :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

amazonebay де ж ти був раніше? Така доречна порада і так невчасно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

mix коли повернеш материнку і память яку ти тіпа виміняв на "робочу" вже 2 місяці ти трубки не береш типу паяєш :naezd: , здається ти взагалі совість втратив :smile-zachot:, можу тобі нагадати клієнта телефон як потрібно чи допоможу забанити в розділі продаж так на 1/2 року.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тему можна закривати. Мікс щиро вибачився. Завдаток повернув, ще й з солодкою компенсацією.)

Ну, як після цього на нього ображатись?.... Не можна))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот і ладнєнько.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...