Перейти до змісту

Що ви з'їли б

fenmix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо пішло на ігри, то давайте розшевелимо трохи форум)) Суть: пишіть, щоб ви хотіли зараз би з'їсти/випити:)

Я перший: шашличок з пепсі-колою :)

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

прикольна, по-дитячому добра тема :)

З'їв би зараз голубців по-домашньому! В мене в сім'ї їх готують так, як більше ніде на планеті. Ну, вибачте за нескромність :rotate:

Опубліковано

прикольна, по-дитячому добра тема :)

З'їв би зараз голубців по-домашньому! В мене в сім'ї їх готують так, як більше ніде на планеті. Ну, вибачте за нескромність :rotate:

Вареники! Вареники з картоплею або капустою. А краще всього й побільше :)

Опубліковано

піццу з куркою, грибами, кукурудзою, подвійним сиром, помідорами, мисливськими ковбасками, все це зверу полито майонезом і приправлено зеленню, з трилітровим стаканом томатного соку, після 18.00- і шоб нічьо нікуди не відклалося :0024:

Опубліковано

піццу з куркою, грибами, кукурудзою, подвійним сиром, помідорами, мисливськими ковбасками, все це зверу полито майонезом і приправлено зеленню, з трилітровим стаканом томатного соку, після 18.00- і шоб нічьо нікуди не відклалося :0024:

не знудить ГГ

Опубліковано

і я б піцу... тойво... так щоб тоненьке-тоненьке чуть підрісше тісто змастити підсоленою оливковою олією, викласти тоненько нарізане філе лосося (або хоча б форелі), акуратно посипати тертим пармезаном, а зверху покласти кілька листочків базиліка і чорних маслин. Готувати буквально кілька хвилин в печі з температурою градусів 400-500 і потім скропити лимонним соком...

А запивати -- бурштиновим нектаром, напоєм богів, дбайливо звареним з відбірного солоду і хмелю...... :)

Опубліковано

і я б піцу... тойво... так щоб тоненьке-тоненьке чуть підрісше тісто змастити підсоленою оливковою олією, викласти тоненько нарізане філе лосося (або хоча б форелі), акуратно посипати тертим пармезаном, а зверху покласти кілька листочків базиліка і чорних маслин. Готувати буквально кілька хвилин в печі з температурою градусів 400-500 і потім скропити лимонним соком...

А запивати -- бурштиновим нектаром, напоєм богів, дбайливо звареним з відбірного солоду і хмелю...... :)

ото ти закотив губу.... а не напада на тебе, туйво,від такого переліку :0091: . тепла риба з оливками сиром і базиліком :0001:. неочінь удачна ідея

Опубліковано

тепла риба з оливками сиром і базиліком :0001:. неочінь удачна ідея

Чому це?.. Саме так (принаймні це один з рецептів) готується одна з моїх улюблених піц -- Al Salmone. Дуже-дуже рекомендую скуштувати. Можна ще м'яса креветок додати.

Опубліковано

Саме зараз не відмовився б від пельменів. .. Домашніх.

Так, як готує їх моя дружина - не готує ніхто :P

Опубліковано

Сейчас бы супчику горяченького, да с потрошками!

А чого не аудіофайлом з хріпотцой Висоцького? :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...