Перейти до змісту

Заміни батарейки в годиннику Casio

pokemon

Рекомендовані повідомлення

Маю такий годинник CASIO G-Shock G9000 1VER

Трохи підсіла батарейка, в інструкції вичитав,що заміну самому бажано не проводити (там все ретельно закрито, обрезинено)

Отже,може хтось знає де це можуть зробити в нас в Луцьку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага,ще на форумах читав,що цим займаються сервісна служба Casio, але ж в Луцьку вони навряд існують...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зайди в магазин "свій час" або в ТАМ-ТАМі,або на Волі!!!! там найкращий вибір!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на Варшавці, прохід між кліткою і приміщенням ринку, той прохід, що йде понад самою кліткою, там де валютчики стоять. Якщо йти вздовж клітки від валютчиків до вул. Кравчука, то контейнер буде з правої сторони, там мужик годинниками торгує, то він на цьому розуміється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По Волі є магазин "Свій час". Прямо за цим магазином, в будинку є майстерня того ж таки "Свого часу". Зайди туди-поміняють без проблем і ціни нормальні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сервісний центр магазинів "свій час" на проспекті Волі точно на цьому спеціалізується (вхід з двору за "Сонечком"). А дядькові "на Варшавці" я не довіряю, бо мене він раз із ремонтом так хитро на...в, що підкопатись (крім прямо в пику) було неможливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сервісний центр магазинів "свій час" на проспекті Волі точно на цьому спеціалізується (вхід з двору за "Сонечком"). А дядькові "на Варшавці" я не довіряю, бо мене він раз із ремонтом так хитро на...в, що підкопатись (крім прямо в пику) було неможливо.

батарейку він міняє при тобі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 за свій час, там і батарейки нормальні, а по "будках" можуть поставити батарейку, якої вистачить тільки на дорогу додому :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 за свій час, там і батарейки нормальні, а по "будках" можуть поставити батарейку, якої вистачить тільки на дорогу додому :)

а можуть і гарантію дати, мені той мужик дав річну гарантію, на батарейку з терміном служби два роки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а можуть і гарантію дати, мені той мужик дав річну гарантію, на батарейку з терміном служби два роки.

ще +1

Крім годинника ще й до калькулятора в них батарейку міняла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

батарейку він міняє при тобі

На базарі знаю мінімум трьох "мінячів батарейок". Двох знаю навіть на прізвище, з тими і в "розвідку" можна, хороші люди, совісні, але третій.. :dont: дуже хитрий.

Але все одно +1 "Свій час". Там теж при клієнті батарейку міняють. :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, в майстерні "Свій час" при заміні елемента живлення

поновляють герметизацію корпуса годинника.

Рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на Варшавці, прохід між кліткою і приміщенням ринку, той прохід, що йде понад самою кліткою, там де валютчики стоять. Якщо йти вздовж клітки від валютчиків до вул. Кравчука, то контейнер буде з правої сторони, там мужик годинниками торгує, то він на цьому розуміється.

Колись той дядя замінюючи батарейку примудрився розчавити скло у годиннику моєї мами, причому той годинник сам же перед тим продав. А помітили це тільки вдома.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 тижнів потому...

не смешите люди какая варшавка, какая замена при клиенте, батарейки, если они там на морозе полудохлые.Работал рядом (на телефонах)возле этого дяди, дак там у него вечно проблемы с клиентами "жудкий" типок.

уже лутше на прВоли в "Майтерні" ,или в Юванте "Свій час" там парень сидит,уже всей семье поменял батарейки без проблем,тьху тьху тьху))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

знайшли майстра ? якщо так то де?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не смешите люди какая варшавка, какая замена при клиенте, батарейки, если они там на морозе полудохлые.Работал рядом (на телефонах)возле этого дяди, дак там у него вечно проблемы с клиентами "жудкий" типок.

уже лутше на прВоли в "Майтерні" ,или в Юванте "Свій час" там парень сидит,уже всей семье поменял батарейки без проблем,тьху тьху тьху))

какие батарейки * на морозе* ? если ты мне найдешь хоть ОДНУ батарейку,которая не побывала на морозе,я тебе памятник при жизни поставлю, если б вы народ знали,сколько часовые батарейки стоят по себистоимости и сколько берут за из замену,вы б поседели, но дело в том что действительно хорошие батарейки стоят дорого потому что их действительно на долго хватает, а есть нюансы когда к модым часам батарейка стоит дорого лишь потому, что часы дорого стоят, можете провести эксперимент, здать на замену батарейки часы стоимостью 500$ и 50$ в одно место, скорее всего там будет стоять одна и таже батарейка,только в первом случае с вас возьмут 50грн а во втором 10грн, это все я так, ликбез провожу, сам батарейки не меняю но продаю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Один из лучших мастеров по замене батареек в часах находится возле MANJAK11. А вот этот "дядя возле клетки" разведет вас козырно, без подвоха, профессионал, это признаю. "Свий час" в любом его филиале хороший выбор, если деньги есть(там 100% не нае№ут).

Маньяк, а ты шо, Серегу не можешь прорекламировать? Ладно, если бы "левый знакомый" был, так он все-таки спец в этом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Один из лучших мастеров по замене батареек в часах находится возле MANJAK11. А вот этот "дядя возле клетки" разведет вас козырно, без подвоха, профессионал, это признаю. "Свий час" в любом его филиале хороший выбор, если деньги есть(там 100% не нае№ут).

Маньяк, а ты шо, Серегу не можешь прорекламировать? Ладно, если бы "левый знакомый" был, так он все-таки спец в этом.

прорекламировать то я могу ,но есть две проблемы, во первых мало кто знает ,где я стою,соответсвенно и где Серега, а во вторых,в послднее время Серегу на роботе застать всетаки проблема, кто ко мне приходит батарейки менять,я к нему посылаю, а так, рекламировать без указания точного местоположения и реальных часов роботы както не комильфо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кожна людина вправі вибирати де йому міняти батерейку в годиннику.хтось хоче на морозі,хтось в пристойній майстерні.від цього і повинна залежати якість іціна послуги.і перед заміною майстер повинен запропонувати:сольова-стільки,срібна-стільки+гермитизація де є резинка +налаштування +обнулення хронографа якщо є.ось тут може одинакова батерейка коштувати по різному.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це взагалі як питання не стоїть. Можна мкупити батарейку на ринку за 5 гривень і поміняти її вдома, в теплі, можна прийти до майстра і поміняти її за 50 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці, не спорте!

Якісні елементи живлення, якісні послуги по встановленню - в майстерні по пр. Волі, 15 (Свій час).

Зішліться на мене - одержите знижку. Правда - невеличку.

Спробуйте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так і скажемо: ми від кота з мультика, дайте нам знижку :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна і вдома замінити батерейку,але не всі годинники можна вдома закрити.Потім проблеми:роздушене скло,погнута кришка і тд. і тп.На мою думку краще це робити в майстерні де є відповідні пристрої(прес),а такі є тільки в трьох майстернях в Луцьку.Так що вибирайте самі.А на рахунок елементів живлення за 5 грн. підскажіть де ваша точка потрібна Renata sr936.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Anatoliy, ви працюєте годинниковим майстром? У "Своєму часі"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...