Перейти до змісту

Каток "Снігова королева"

PavelS

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 343
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
не, слабо, шось не "накаталася"

Кусік до Сочі сили береже)))

Ударім бордовськими тулупами по олімпійській дєровні :D

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Ні, сезон завершено.

До речі, ми з Пашею метикували, що при сильному бажанні можна організувати поїздку в Рівне. Тим більше, що Паша на колесах.

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Привіт всім Бордівчанам!!! Нерешті сталоь :0123: те чого всі любителі ковзанів чекали з нетерпінням після закриття ковзанки на реконструкцію.... 24 вересня, тобто учора Відбулось урочисте відкриття нового сезону у " Сніговій Королеві". Такщо як кажуть наші сусіди "Льод тронулся" :0123: на рахунок цін на цей сезон у мене поки що інформації немає, але адміністрація заявляє що в цьому сезоні закуплені нові ковзани, гарантують якісне льодове покриття і комфортні умови відпочинку. Так що Велкам , всі бажаючі які хочуть по справжньому відчути що таке Ковзани, Лід і отриманій від цього Позитив, :ok: можете сміливо гуртуватись у цій темі.... :)

Опубліковано

Привіт всім Бордівчанам!!! Нерешті сталоь :0123: те чого всі любителі ковзанів чекали з нетерпінням після закриття ковзанки на реконструкцію.... 24 вересня, тобто учора Відбулось урочисте відкриття нового сезону у " Сніговій Королеві". Такщо як кажуть наші сусіди "Льод тронулся" :0123: на рахунок цін на цей сезон у мене поки що інформації немає, але адміністрація заявляє що в цьому сезоні закуплені нові ковзани, гарантують якісне льодове покриття і комфортні умови відпочинку. Так що Велкам , всі бажаючі які хочуть по справжньому відчути що таке Ковзани, Лід і отриманій від цього Позитив, :ok: можете сміливо гуртуватись у цій темі.... :)

ціни тобі нема за гарні новини з самого ранку

Опубліковано

Заглянула ...Жужжить машинка, що не може не радувати :)

post-2742-0-63184500-1317035953_thumb.jp

Ціни лишились ті самі.

Сьогодні перепад температур суттєво відчутний.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Маю змогу,час і бажання сходити Сьогодня на каток. У кого є таке ж бажання не соромтесь відписуйтесь.... :rolleyes:

Опубліковано

Відкрив для себе сьогодня сезон ходив на 19 годину , дуже класно було кататись бо було мало людей десь чоловік 15, попередній захід був в рази два більшим, порадувв стан льодового покриття і тепло в роздягальні. :smile-zachot: також по присутніх було видно що також і оновлено ковзани які видають на прокаті. :rolleyes:

Опубліковано

Відкрив для себе сьогодня сезон ходив на 19 годину , дуже класно було кататись бо було мало людей десь чоловік 15, попередній захід був в рази два більшим, порадувв стан льодового покриття і тепло в роздягальні. :smile-zachot: також по присутніх було видно що також і оновлено ковзани які видають на прокаті. :rolleyes:

слідуючий раз зви......і я піду

Опубліковано
Каток, другий сезон

Никому не кажется, что давно со счёта сбились?

А это уже неважно. Главное, что ты снова в теме :P

Опубліковано

Проходящие мимо и мы, идущие следом,

В полёте лет глядящие в зеркала...

Мы хотели б жить долго, но я знаю, что скоро

Ангел Сна поднимет нас в небеса...

Но нам нравится здесь...

И мы хотели бы остаться здесь...

Но, увы, нам... уже... пора лететь... ©

Опубліковано

Коли там наступна здибанка чи так толком і не збиралися? Бо я вже хочу покататися, але щось компанії бачу нема :g12:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...