Перейти до змісту

А чи це не дим?

PretorKN

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Туман не зовсім звичайний принаймі в чора був :) я живу на Рованцях в мене з вікна, заплава стиря видна я туман бачу почті кожен вечір і ранок, за сприятливих умов. Тому точно скажу, що туман не зовсім природній, так само думають мої сусіди :)

Якщо насправді біля нас якась велика пожежа ми можемо чадом подушитися принаймі в вище згаданих країнах так :(

Опубліковано

В учора вечері мені туман показався дуже не природнім...... чи це випадково нічого не прикривають наші вищі Чини ...

Ще одна версія - то на вищих чинах шапка горить. Норкова. )))

Опубліковано

Жарти-жартами, але я проходив 30 хв тому по пр. Волі, реально смердить...

Тільки смердить так, як ніби пір"я хтось палить, ІМХО.

Опубліковано

В передней части циклона, который держит курс из района Адриатического моря на северо-запад России, наблюдается мощный вынос влажного и теплого средиземноморского воздуха. Над районами Украины более легкий теплый воздух натекает на клин холодного континентального. В результате на высоте получается значительно теплее, чем у земли. Это приводит к формированию низкой облачности и адвективного тумана, который наблюдается на западе Украины. А на востоке страны отмечается выпадение переохлажденных осадков при «минусовой» температуре у земли и формирование гололеда. Зона гололеда смещается на северо-восток и угрожает областям Центрального округа России.

gismeteo.ua

Кто не согласен-к лору

Опубліковано

Ок а запах ?

Відкривши вікно в хаті, для того щоб провітрити кімнату я отримав, в кімнаті сморід гарюю :( звідкілля ?

Ви собі як хочете але я впевнений це бо щось горить біля нас не маленьке або це з європи прийшов дим від пожару.

Вон як вулкан бушував то пів європи не літало бо боялиця пилі :) то що дойти якосмусь димові із за якого цілі поселення висиляють

Опубліковано

на вулиці справді туман а не дим від вогню, а чьому смердить х.з. - певне при густому тумані більше відчувається якість нашого повітря

Опубліковано
Ок а запах ?

Ефект плацебо, один сказав а всі інші принюхуються.

НІ

Я спочатку "принюхалась", а вже потім про це прочитала тут

Опубліковано
Ок а запах ?

Ефект плацебо, один сказав а всі інші принюхуються.

При чому тут плацебо? Заїдь в центр міста - зразу відчуєш сморід.

Опубліковано

Люди, машин їздить мільйон, в кожному смітнику купа пластикових пляшок, поліетиленових пакетів та іншої синтетичної фігні, і вона часом горить. За таких погодних умов як зараз це лайно вгору не піднімається, а повзає над поверхнею землі, змішавшись з туманом. Насолоджуйтесь продуктами власної цивілізованості. Все йде до того, що років через 20 наші діти за ковток чистого повітря будуть платити нефігові гроші. Робіть висновки.

Опубліковано

тато години дві назад приїхав з ягодина, то казав шо із-за туману гаїшніків не побачив. Недавно була в центрі, нічого не відчула, і на соборності нічим теж не чути......

Опубліковано

:sq_ye: я не просив критикі :) я просто спитав

думки більшості

бо в інеті ніяких новин на рахунок цього не найшов :)

Ну раз нічого неде не горить той добре довше проіснуємо :0005:

Опубліковано

ну взагалі дуже велика пожежа була в Ізраїлі.

але щоб до нас долетіти дійсно далекувато але все можливо

Опубліковано

сорі за оффтоп

Ми на вул. Волгоградській (біля "Електротермометрії") тільки що гарненько пожарили смачненький шашличок, і класно так його посмакували під "Nemiroff". :friday: А димком там ще цілу ніч пахнути буде. ))) Так що кіпіш відміняється, ніяка Нібіру до нас не летить, а якщо і летить, то розслабтесь і насолоджуйтесь життям, поки не прилетіла.

зі. Hitmanoid, привет!!! )

СУСІД?

Опубліковано

так, це Нібіру приближається. Цій планеті характерний саме запах гарі. Не дивуйтесь, що чимдалі запах стватиме нестерпнішим, відстань між нами все-таки невпинно зменшується.

Опубліковано

так, це Нібіру приближається. Цій планеті характерний саме запах гарі. Не дивуйтесь, що чимдалі запах стватиме нестерпнішим, відстань між нами все-таки невпинно зменшується.

Дійсно, все це дуже підозріло... 8cfe1ef2de86d1908a570088bec36713.gif

І райдуга зимова... Надіюсь хоч гуманоїди... e55f9981f3a91c162ed4758febccca68.gif

(знято сьогодні об 8-20)

post-5266-0-64557000-1291876333_thumb.jp

post-5266-0-01294000-1291876355_thumb.jp

Опубліковано

Да... І сонце зранку підозріло світило... Точно прожектори НЛО/фабрик, які горять тихцем

p.s. BACbOK - спеціально відкривав вікно, чути було тільки запах сирості. Треба було в двір зайти, а не дорогу нюхати

p.p.s. А теми створюються одна за одною. Передчуваю тему "Підозрілий дощ взимку"

Опубліковано

А я живу на Чехова, смерділо вчора точно.

І не мені одному. Дружина питала чи нічого часом поблизу не горить, і знайома з пр. Волі, яка через дорогу живе від станції переливання крові, а вони цю тему на борді точно не читали. Що, самі придумали з доброго дива?

Опубліковано

Ще одна версія - то на вищих чинах шапка горить. Норкова. )))

Версія дуже близька але не точна. Зараз вже стало достеменно відомо чому вчора вранці по місту гасав цілий кортеж чорних бусів, йшла активна підготовка до приїзду Покращувача, вони з прохожих зривали хутряні шапки та складали в бусах і ввечері це все палили. Шапки зривали тому щоб Покращувач під час візиту в Луцьк не спокусився, по-інформації з джерел секретаріату покращувача така імовірність ще існує, реабілітаційний період ніби пройшов але він ще може зірватись.

І на головні убори він досі болісно реагує. Тому то й біля вхідних дверей його кабінету ще висить табличка що вхід в головному уборі суворо заборонений. Немало намучився секретаріат під час візиту арабського шейха, який відмовився знімати свій головний убор, управлінню охорони довелось обмотувати голову шейха скотчем.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...