Перейти до змісту

А чи це не дим?

PretorKN

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Туман не зовсім звичайний принаймі в чора був :) я живу на Рованцях в мене з вікна, заплава стиря видна я туман бачу почті кожен вечір і ранок, за сприятливих умов. Тому точно скажу, що туман не зовсім природній, так само думають мої сусіди :)

Якщо насправді біля нас якась велика пожежа ми можемо чадом подушитися принаймі в вище згаданих країнах так :(

Опубліковано

В учора вечері мені туман показався дуже не природнім...... чи це випадково нічого не прикривають наші вищі Чини ...

Ще одна версія - то на вищих чинах шапка горить. Норкова. )))

Опубліковано

Жарти-жартами, але я проходив 30 хв тому по пр. Волі, реально смердить...

Тільки смердить так, як ніби пір"я хтось палить, ІМХО.

Опубліковано

В передней части циклона, который держит курс из района Адриатического моря на северо-запад России, наблюдается мощный вынос влажного и теплого средиземноморского воздуха. Над районами Украины более легкий теплый воздух натекает на клин холодного континентального. В результате на высоте получается значительно теплее, чем у земли. Это приводит к формированию низкой облачности и адвективного тумана, который наблюдается на западе Украины. А на востоке страны отмечается выпадение переохлажденных осадков при «минусовой» температуре у земли и формирование гололеда. Зона гололеда смещается на северо-восток и угрожает областям Центрального округа России.

gismeteo.ua

Кто не согласен-к лору

Опубліковано

Ок а запах ?

Відкривши вікно в хаті, для того щоб провітрити кімнату я отримав, в кімнаті сморід гарюю :( звідкілля ?

Ви собі як хочете але я впевнений це бо щось горить біля нас не маленьке або це з європи прийшов дим від пожару.

Вон як вулкан бушував то пів європи не літало бо боялиця пилі :) то що дойти якосмусь димові із за якого цілі поселення висиляють

Опубліковано

на вулиці справді туман а не дим від вогню, а чьому смердить х.з. - певне при густому тумані більше відчувається якість нашого повітря

Опубліковано
Ок а запах ?

Ефект плацебо, один сказав а всі інші принюхуються.

НІ

Я спочатку "принюхалась", а вже потім про це прочитала тут

Опубліковано
Ок а запах ?

Ефект плацебо, один сказав а всі інші принюхуються.

При чому тут плацебо? Заїдь в центр міста - зразу відчуєш сморід.

Опубліковано

Люди, машин їздить мільйон, в кожному смітнику купа пластикових пляшок, поліетиленових пакетів та іншої синтетичної фігні, і вона часом горить. За таких погодних умов як зараз це лайно вгору не піднімається, а повзає над поверхнею землі, змішавшись з туманом. Насолоджуйтесь продуктами власної цивілізованості. Все йде до того, що років через 20 наші діти за ковток чистого повітря будуть платити нефігові гроші. Робіть висновки.

Опубліковано

тато години дві назад приїхав з ягодина, то казав шо із-за туману гаїшніків не побачив. Недавно була в центрі, нічого не відчула, і на соборності нічим теж не чути......

Опубліковано

:sq_ye: я не просив критикі :) я просто спитав

думки більшості

бо в інеті ніяких новин на рахунок цього не найшов :)

Ну раз нічого неде не горить той добре довше проіснуємо :0005:

Опубліковано

ну взагалі дуже велика пожежа була в Ізраїлі.

але щоб до нас долетіти дійсно далекувато але все можливо

Опубліковано

сорі за оффтоп

Ми на вул. Волгоградській (біля "Електротермометрії") тільки що гарненько пожарили смачненький шашличок, і класно так його посмакували під "Nemiroff". :friday: А димком там ще цілу ніч пахнути буде. ))) Так що кіпіш відміняється, ніяка Нібіру до нас не летить, а якщо і летить, то розслабтесь і насолоджуйтесь життям, поки не прилетіла.

зі. Hitmanoid, привет!!! )

СУСІД?

Опубліковано

так, це Нібіру приближається. Цій планеті характерний саме запах гарі. Не дивуйтесь, що чимдалі запах стватиме нестерпнішим, відстань між нами все-таки невпинно зменшується.

Опубліковано

так, це Нібіру приближається. Цій планеті характерний саме запах гарі. Не дивуйтесь, що чимдалі запах стватиме нестерпнішим, відстань між нами все-таки невпинно зменшується.

Дійсно, все це дуже підозріло... 8cfe1ef2de86d1908a570088bec36713.gif

І райдуга зимова... Надіюсь хоч гуманоїди... e55f9981f3a91c162ed4758febccca68.gif

(знято сьогодні об 8-20)

post-5266-0-64557000-1291876333_thumb.jp

post-5266-0-01294000-1291876355_thumb.jp

Опубліковано

Да... І сонце зранку підозріло світило... Точно прожектори НЛО/фабрик, які горять тихцем

p.s. BACbOK - спеціально відкривав вікно, чути було тільки запах сирості. Треба було в двір зайти, а не дорогу нюхати

p.p.s. А теми створюються одна за одною. Передчуваю тему "Підозрілий дощ взимку"

Опубліковано

А я живу на Чехова, смерділо вчора точно.

І не мені одному. Дружина питала чи нічого часом поблизу не горить, і знайома з пр. Волі, яка через дорогу живе від станції переливання крові, а вони цю тему на борді точно не читали. Що, самі придумали з доброго дива?

Опубліковано

Дійсно, все це дуже підозріло... 8cfe1ef2de86d1908a570088bec36713.gif

І райдуга зимова... Надіюсь хоч гуманоїди... e55f9981f3a91c162ed4758febccca68.gif

(знято сьогодні об 8-20)

Это Банк себе НИМБ заказал :0091:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...