Перейти до змісту

До нас їде Янукович

Vetalkab

Рекомендовані повідомлення

З самого ранку кортеж по місту носиться. Біля 7:30 його вже бачили в центрі. Всього лиш тренувальні "заїзди" - "тяжело в учении - легко в бою". :)

Ги, а я десь близько восьмої бачив як кортеж виїжджав з воріт СБУ.

Відпрацьовують тактику довозу гаранта :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 274
  • Створено
  • Остання відповідь

З самого ранку кортеж по місту носиться. Біля 7:30 його вже бачили в центрі. Всього лиш тренувальні "заїзди" - "тяжело в учении - легко в бою". :)

Ги, а я десь близько восьмої бачив як кортеж виїжджав з воріт СБУ.

Відпрацьовують тактику довозу гаранта :)

Кошти були виділені!!!!!!!!! Мусять їх освоїти!

Економіка повинна бути!!!!!!!!!! (економною ? ^_^ )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я то думаю почему светофоры не работают по городу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Совкізм непереможний і непоборний. Часи змінюються і люди, а помпезності і лизоблюдству ніяка криза не страшна...

а таки да... но всё таки плюс некоторый есть - хоть немного разворошились, заборы подкрасили, асфальт шампунем вымыли, хоть какая то польза :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А для чого по цілому Луцьку світлофори відключати?

Після яєць, дверей та вінків Фьодорович не довіряє нічому і нікому!

А кортеж думаю літав як перевірка боєм, до 9-ї в Луцьку про відміну візиту напевно ніхто не знав, кортеж ганяв в районі 7-ї, от якби перераховане вище збиралося б знову напасти на покращувача Ж. то це гарна нагода впіймати на живця...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кортежи, такие кортежи, нет ничего странного в том, что они летали по городу,

даже если янукович и не приехал, работа президента страны запланированна на год вперёд и Служба протокола расписывает всё поминутно, есть, конечно казусы, типа "Янукович и венок",

или же когда Ющенко на День Победы вмазал с фронтовиками водяры, и при множестве видеокамер уселся сам за руль, то есть "вождение в состоянии"... Ельцын тоже дирижировал в Германии оркестром под каким то энергетиком :) но всё ж они обычные люди, хотя и Президенты

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Он планировал открыть блока Б Волынской областной клинической больницы, вручить инвалидам Великой Отечественной войны ключи от автомобилей и провести заседание регионального Комитета по экономическим реформам.

А цим інвалідам ВВВ воно ті ключі треба? Їм як мінімум сьогодні 80 - 90 років. Їм не автомобілі потрібні в їхньому похилому віці скоріше за все, а дайте нормальну пенсію, щоб могли заплатити за газ, за воду, купити собі фруктів, овочів, мяса, ковбаски і ліків. Дайте їм нормальні умови відпочиинку, путівку в санаторії. Навіщо їм ці запорізькі трандулети. Це ж не автомобілі їм видадуть - це конструктор "Зроби сам". Це ж не вони будуть керувати тими автомобілями - в кращому випадку діти або внуки будуть розїжджати, а дід з бабою як сиділи за 4 стінами так і будуть сидіти. Але зачекайте, а може це новий трюк влади - до тих ключів автомобілі будуть додавати? А ключі, гаїчні чи накидні? Кінець кінців вони там навчаться думати чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні біля обл. лікарні стояли десь 3-4 авто з кортежу, про які пише nickel, а також 2 авто ДАІ. Бляха, і це все буде якраз навпроти мого будинку. Завтра нормально і з будинку не вийду - бо будуть і менти стояти, і снайпера на даху.Коменти звідси :Fantom Вчора 17:32Шукаю СВД....goodok Сьогодні 10:41я за те, шоб Фантом знайшов СВД...mr.ZED Сьогодні 11:03 поможемо Фантомові гуртом шукати СВД (Снайперская винтовка Драгунова) ?)))

Та шо ж так невезе... :angry2:

В мене простіший план: захожу на кришу в ролі монтажніка з Візора, на криші снайпер... ну а х..лі - інет лагає, кабеля надо латать, який н*х президент.. снайперу по тімячку "тук"... снайперку в рукі і "Хело, мр. Презідє :D нт"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні біля обл. лікарні стояли десь 3-4 авто з кортежу, про які пише nickel, а також 2 авто ДАІ. Бляха, і це все буде якраз навпроти мого будинку. Завтра нормально і з будинку не вийду - бо будуть і менти стояти, і снайпера на даху.Коменти звідси :Fantom Вчора 17:32Шукаю СВД....goodok Сьогодні 10:41я за те, шоб Фантом знайшов СВД...mr.ZED Сьогодні 11:03 поможемо Фантомові гуртом шукати СВД (Снайперская винтовка Драгунова) ?)))

Та шо ж так невезе... :angry2:

В мене простіший план: захожу на кришу в ролі монтажніка з Візора, на криші снайпер... ну а х..лі - інет лагає, кабеля надо латать, який н*х президент.. снайперу по тімячку "тук"... снайперку в рукі і "Хело, мр. Презідєнт" :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже не їде на Волинь.передумав. яник вирішив полетіти в Донецьк на футбол, на Шахтар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну а х..лі - інет лагає, кабеля надо латать, який н*х президент..

:D

Мне довелось быть на открытии в Ровно памятника погибшим афганцам, его открывал Кучма, тогда ещё президент, не знаю, как сейчас ситуация в АП, но тогда тебя б снайпер снял, только ты макушку выставил из люка, на крыше, и "монтажник с Визора" канул в Лету...

вот тебе и який н*х президент :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив кортеж)

Думав, о президент їздить... А тут оказується не було його там :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в обасну лікарню замість президента прибув міністр охорони здоров'я...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в обасну лікарню замість президента прибув міністр охорони здоров'я...

и шо ? какой то новый аппарат презентует, али просто так, попиzde***теть ? ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Встановити розмір данини з лікарень міністерству. )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кто там держит руку на пульсе ? что с гостями со столицы ? всё гладко идёт ? или есть нюансы?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічого собі , міністр з таким кортежем! Скоро всі чиновники на вертольотах літатимуть а люди пішком ходитимуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічого собі , міністр з таким кортежем! Скоро всі чиновники на вертольотах літатимуть а люди пішком ходитимуть

http://obkom.net.ua/news/2010-12-08/1434.shtml?rambler

=====================

Готувались до приїзду Віктора Януковича на Волинь і дорожники на Рівненщині, – інформує інтернет-видання «Волинська правда» з посиланням на інформаційний портал «Ого».

Заради Президента на Рівненщині асфальт втрамбовували ногами під дощем.

Віктор Янукович мав прослідувати через Рівненщину до сусідньої Волинської області. Від самого ранку на відрізку траси Рівне – Луцьк на кожному перехресті знаходилися люди у формі ДАІ. Подекуди на узбіччях стояли снігоприбиральні машини з піском.

Працівники дорожніх служб поспіхом замощували ями на дорозі. Очевидцям доводилось спостерігати, як асфальт підвозили «бусом» у мішках. Люди у спецодязі дорожніх служб висипали його в яму і втрамбовували ногами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Янык на вертушке должен был приземлится в Луцке, а самолёт с его "свитой" должен был садится в Ровно и автомобилями сюда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм... Каждую неделю ездим в Ровно... Траса местами желает лучшего. Интересно насколько она стала лучше ;)

Надеюсь к суботе их "ремонт" простоит :smile3: Хоть глянем по чем президент должен был ехать)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні в обід в піддубцях латали дорогу. Закидали мокрі ями асфальтом. Також бачив якийсь кортеж з 3-х машин, якому Дайці честь віддавали :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм...ото обломились з своїм пафосом... Картина подібна до того, як до нас на істфак Ющенко прирулив. Металошукачі поставили і хлопці з собаками по корпусу ходили. цирк. Подібне відбувається кожного разу. Картина майже анекдотична- в нас дороги ремонтують і вулиці прибирають не для того що так треба, а тому що приїде якась шишка з столиці... Противно. А Янику що- футбол куди цікавіше МЄРАПРІЯТІЙ з машинами і лікарнями.

О, а може йому машин ветеранам жалько стало :D от і поморозився...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50e82581534d0591fd882d3111cebb61.gif

Президент Віктор Янукович не прийшов на п'ятий Форум європейських і азіатських медіа в Києві, хоча його участь в заході 8 грудня було анонсовано.

Про це заявила учасник форуму, російська журналістка Олена Риковцева в ефірі телеканалу ТВі, - пише Українська правда.

"Ваш Віктор Федорович - це такий важкий секретар обкому. Він весь як би з радянського телебачення, і він разом зі своїм виглядом, зі своїм іміджем повертає вам радянське телебачення. Ну, людина така...", - зазначила вона.

Журналіст розповіла, що минулого року на форумі до журналістів вийшов Дмитро медвежонокєв, провів прес-конференцію та відповів на всі питання, які цікавили журналістів.

"Віктор Федорович був заявлений як контактер з журналістами. На жаль, він відмовився, не прийшов. Чому? Не зрозуміло. У кулуарах є така версія, що він просто не готовий до такого, імпровізаційного спілкування з пресою", - зазначила вона.

"Він просто робить якісь ляпи, від яких йому, може бути потім ніяково. Але я хотіла б його закликати, користуючись нагодою: приходьте все-таки на форум", - сказала журналіст.

Нагадаємо, того ж дня не відбувся анонсований раніше візит президента у Волинську область.

5e40e46c3b2b941b219978bac89e87e3.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...
До нас їде Янукович
знову актуально?

Рух перекритий.

Мав бути завтра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...