Перейти до змісту

Ніші кінотктри

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Питання до всіх!

Коли наш народ перестане жерити в кінотеатрі??? Саме так, жерти, тому що коли хтось там тихесенько їсть то нікого це не напрягає, а то деякі так "хрумають", "шелестять", "чавкають", таке відчуття ніби не бачили ніколи того попкорна. І напевно руки потім витирають об стільчики, або один об одного.

Де культура??? І чому я маю страдати заплативши за вхідний квиток, від "одічавшого народу", який вперше побачив попкорн, чи там ще якісь цукерки.

Так і хочеться набити пику.

Опубліковано

Це ж кінотеатр. Ти ще б сказав, чому вони сміються, говорять, ходять-приходять. Ніхто в перший раз попкорн не хапає, але дійсно деколи це нервує, особливо усілякі френди, які приходять, ржуть і коментують кожні півсекунди.

Ти нікому і нічого не винен. Тебе не заставляють ходити в кінотеатри, спектаклі. А як вже людина поводиться, це залежить від її моралі і мізків.

Опубліковано

Я то згоден, якби вертали гроші за таке, прийшов побачив, що там не дадуть тобі комфортно подивитись фільм, вийшов тобі повернули гроші, на протязі 15 хв, думаю це достатньо шоб зрозуміти дадуть фільм подивитись нормально чи ні.

Опубліковано

в нас кірм "Адреналіну" нама куди ходити... Хоча в театрі теж буває як засяють "екземпляри", якось культура у нас падає і то реально. Тому що якась "прозахідна" культура, або ще якась, що хочу те й роблю, я ж заплатив, можу хтоть тут "наср..." і мені пофіг, хто що скаже - демократія процвітає.

Опубліковано

Доказано вченим, коли показують щось цікаве, у дюдини прокидається чюство голоду, тому ми і жуємио або п*ємо щось смачненьке підчас перегляду=)

Опубліковано

Доказано вченим, коли показують щось цікаве, у дюдини прокидається чюство голоду, тому ми і жуємио або п*ємо щось смачненьке підчас перегляду=)

Почуття голоду можна вгамовувати, наприклад, насінням - чищеним -ТИХО АБО нечищеним - ГОЛОСНО.

Опубліковано

Давно уже не посещаю кинотеатры как раз по этой причине. Люблю смотреть фильмы дома, когда никто не мешает. Ну может на 3D еще схожу. :)

Опубліковано

врут ваши ученые. если показывают что-то интересное, то нет ни малейшего желания отвлекаться на попкорн. другое дело, когда показывают "жвачку" для мозжечка. тогда и погрызть можно, да. а поскольку репертуар Проминя и Адреналина состоит из "жвачки" чуть менее, чем полностью, то удивляться нечему.

Опубліковано

Це ж кінотеатр

Отримавши по пиці на вулиці, я не скажу собі "це ж вулиця" :smile3:

Ти порівнюєш зовсім різні речі. Невдалий жарт.

Опубліковано

Поки прочитав назву теми - ледь очі не зламав. Хоча так і не зрозумів, що топікстартер цим "Ніші кінотктри" хотів сказати...

Опубліковано

Поки прочитав назву теми - ледь очі не зламав. Хоча так і не зрозумів, що топікстартер цим "Ніші кінотктри" хотів сказати...

и эти люди запрещают мне ковыряться в носу і це чудо пише про культуру поведінки, допускаючи в двох словах три помилки...

Опубліковано

покушати при перегляді гарного, цікавого фільму сам люблю. але не роблю такого в кінотеатрі, лише вдома. дуже вразила наступна картина: всідаються на свої місця двоє людей (чоловік і жінка), в кожного великий пакет з ТАМ-ТАМу. ну, думаю, то таке. але як почали виймати всімт даних пакетів... кароче, чого там тільки не було з їжі. і салатів купа, пирижків всяких, м'ясних виробів... і шо Ви думаєте?.. в кінцевому результаті, після перегляду фільму, ці двоє людей гарненько встали і пішли, а весь цей мусор оставили там.

цікаво, що подумали працівники, які це побачили: "певно 2-3 ряди перекусили"

Опубліковано
Тому що якась "прозахідна" культура, або ще якась, що хочу те й роблю, я ж заплатив, можу хтоть тут "наср..." і мені пофіг, хто що скаже - демократія процвітає

А просхідні даунбасяни всі коректні-чемні в кінотеатрі, ніхто не хрумкає і не "жре", ніхто не поворухнеться, скрізь ідеальна чистота, так?

Чи може даунбасяне проникнуті про-західною культурою?

Це я до того що може варто трошки слідкувати за словами, чи форум "все стерпить"?

а поскольку репертуар Проминя и Адреналина состоит из "жвачки" чуть менее, чем полностью, то удивляться нечему.

Що розуміти під жвачкою? Наприклад, Мачете - хороше кіно (дивився вдома). Якісний фільм в рамках свого стилю (поп-треш).

Правда, посил там мудацкій, але це вже інша тема...

Опубліковано

Ніколи не було це для мене проблемою)

Покрайні мірі не замічав, що хтось аж так їсть, щоб це напрягало...

Опубліковано

Ти порівнюєш зовсім різні речі. Невдалий жарт.

не згоден. Скрізь треба адекватно реагувати на хамтсво, а в "Промені" почасти саме відверте хамство

Опубліковано

Ніхто тут Промінь не обговорює. Це не кінотеатр.

А на рахунок Адреналіна.. сам люблю взяти пивка і попити з чіпсами. Але ще небачив, щоб приходили з пакетами "Там-Тамовськими".

Опубліковано

Коли був останній раз в Проміні, то там нетільки пиво пили, а й курили, бухали і хер його знає чим ще на останньому ряду займались. І це було років чотири назад. Після того більш там і не був.

Опубліковано

І це було років чотири назад. Після того більш там і не був.

взагалі, при такому зручному розташуванні Проміня, дуже жалко, шо там таке зараз робиться. Вся інфраструктура там створена для перегляду кіно, її тільки поновити мальок і окультурити, завезти техніку - і це, я впевнений, знову буде кращий кінотеатр Луцька

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...