Перейти до змісту

Новини ПриватБанку

talja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У травні ставки за депозитами продовжать знижуватися, – ПриватБанк

З початку травня на ринку депозитів фіз. осіб триватиме зниження базових ставок за вкладами як у валюті, так і в гривні в середньому на 0,5–1%. Про це повідомив керівник роздрібного бізнесу ПриватБанку Олексій Шабан.

«Зниження облікової ставки Національного банку та зміцнення ринкових тенденцій на зниження вартості позикових ресурсів дають можливість ПриватБанку продовжити з початку травня зниження ставок за депозитами як в гривні, так і у валюті. Це, в свою чергу, буде сприяти розвитку кредитування за рахунок більш доступних відсоткових ставок за кредитами для стимулювання зростання економіки, – зазначив Олексій Шабан. – У кінці квітня вкладники ще можуть розмістити гроші за «старими» ставками».

Як повідомили в ПриватБанку, з 4 травня за депозитними договорами фізичних осіб у банку максимальна процентна ставка в гривні становитиме 16,3% річних, у доларах – 5% річних, а в євро вклади приноситимуть не більше 3% річних.

https://privatbank.ua/news/v-maje-stavki-po-depozitam-prodolzhat-snizhat-s-a-privatbank/

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
46 минут назад, justice777 сказал:

У травні ставки за депозитами продовжать знижуватися, – ПриватБанк

З початку травня на ринку депозитів фіз. осіб триватиме зниження базових ставок за вкладами як у валюті, так і в гривні в середньому на 0,5–1%. Про це повідомив керівник роздрібного бізнесу ПриватБанку Олексій Шабан.

«Зниження облікової ставки Національного банку та зміцнення ринкових тенденцій на зниження вартості позикових ресурсів дають можливість ПриватБанку продовжити з початку травня зниження ставок за депозитами як в гривні, так і у валюті. Це, в свою чергу, буде сприяти розвитку кредитування за рахунок більш доступних відсоткових ставок за кредитами для стимулювання зростання економіки, – зазначив Олексій Шабан. – У кінці квітня вкладники ще можуть розмістити гроші за «старими» ставками».

Як повідомили в ПриватБанку, з 4 травня за депозитними договорами фізичних осіб у банку максимальна процентна ставка в гривні становитиме 16,3% річних, у доларах – 5% річних, а в євро вклади приноситимуть не більше 3% річних.

https://privatbank.ua/news/v-maje-stavki-po-depozitam-prodolzhat-snizhat-s-a-privatbank/

В державному Ощадбанку депозитні ставки ще нижчі

гривня - 16

долар - 4,5

євро - 3

Щось я не бачу під банком черг підприємців за дешевими кредитами.

Опубліковано

Чи хто стикнувся з нововведенням від Привата?
В Терміналі самообслуговування авторизувався своєю кредиткою і поповнив по шаблону іншу свою інтернет картку. Раніше вся сума попадала на рахунок, а сьогодні - за мінусом 2 гривень.
Будьте обережні, бо я поспіхом не глянув на екран, а вже коли купюри всунув.
Звернувся з запитанням в банк - то спочатку казали, що це помилка банку, а потім відписалися, що це поповнення третій особі (без наявності картки), а це вже із комісією.
Виходить цікаво - в призначенні платежу - поповнення своєї картки, а реально - поповнення третій особі - коієнту Приватбанку (акція).

Файли  
Опубліковано
17 годин тому, Ivkolife сказано:

Чи хто стикнувся з нововведенням від Привата?

це пАкращення ще з минулого року.

це так само "прикольно" як і те, що при поповненні власної кредитної карти (з наявністю карти) - термінал не видає квитанції ("операція без квитанції і без СМС").

якщо з інтернет-картою є хоч якась логіка (прирівняли віртуалку до КДВ), то з поповненням кредитки (карта універсальна) без квитанції з терміналу - це просто жесть, коли після поповнення не отримав ні квитанції, ні СМС - взагалі жодного підтвердження про те, що розстався з кровними, та ще й у готівковій формі.

Опубліковано
1 hour ago, rrid said:

це просто жесть, коли після поповнення не отримав ні квитанції, ні СМС - взагалі жодного підтвердження про те, що розстався з кровними, та ще й у готівковій формі.

Якщо картка твоя, то побачиш у виписці в П24, нє?

Опубліковано
Щойно, SunSeth сказано:

Якщо картка твоя, то побачиш у виписці в П24, нє?

Це якщо не буде чергових технічних неполадок, нє?

А ти завжди після будь-яких рухів з карт.рахунком в П24 заглядаєш, і паперчики зі сліпа в магазині принципово не береш?

Опубліковано
8 hours ago, rrid said:

Це якщо не буде чергових технічних неполадок, нє?

І коли останній раз були неполадки? Під час націоналізації?

8 hours ago, rrid said:

А ти завжди після будь-яких рухів з карт.рахунком в П24 заглядаєш, і паперчики зі сліпа в магазині принципово не береш?

Після будь-які рухи мені приходить повідомлення. Паперчик, навпаки, завжди беру.

Опубліковано
28 хвилин тому, SunSeth сказано:

І коли останній раз були неполадки? Під час націоналізації?

гм... останній раз в мене особисто була невдала спроба скористатись функціоналом П24 - буквально на минулому тижні. з десятків тисяч терміналів - мабуть, що таки були в інших людей трабли з поповненням карт, коли термінал "зажовував" купюри, а на карту гроші не приходили. ЗВЧ ніхто не скасовував.

31 хвилин тому, SunSeth сказано:

Після будь-яких рухів мені приходить повідомлення. Паперчик, навпаки, завжди беру.

то чому ж месьє вважає, що то є нормально - коли кредитка погашається за кеш без квитанції? підозрюю, що месьє кредиткою не користується? бо інакше мав би знати, що мінімум по 2-х видах рухів по кредитці немає паперчика в момент руху, і немає смс-повідомлення: поповнення кредитки в терміналі, і поповнення кредитки з КДВ в П24 не супроводжується ні квитанцією, ні СМС.

Опубліковано
6 minutes ago, rrid said:

то чому ж месьє вважає, що то є нормально - коли кредитка погашається за кеш без квитанції?

Не треба за мене додумувати. Де я таке писав?

Приват 24 нормально налаштуй і не треба буде месьєкати. Мені повідомлення приходять. Не смс, а саме в приват 24. В СМС є певний поріг інформування по сумі, 100 грн., якщо не помиляюсь.

Опубліковано
2 хвилин тому, SunSeth сказано:

Приват 24 нормально налаштуй і не треба буде месьєкати. Мені повідомлення приходять. Не смс, а саме в приват 24.

П24? чи клієнт П24?

я не юзаю софта під П24, якщо що. взагалі, в т.ч. і в якості месенджера для повідомлень, зокрема.

так, смс по дефолту не приходять при сумі операції до 100грн. але при платежах з віртуалок смс приходять і при меншій сумі, а при поповненні кредитки в терміналі - не приходять і овер 1000грн.

але всі фінти з налаштуваннями П24 не сксовують того факту, що зроблено по-дибільному - економити на квитанції з термінала і СМС при поповненні власної кредитної карти через термінал, особливо при сумах з трьома нулями.

наступного разу, коли треба буде поповнювати - піду в касу. адже ж саме з чергами до кас і за оптимізацію кількості касирів боровся ПБ, встановлюючи термінали самообслуговування?

ну і само собою - як тільки той же Ощад підтягне свій технологічний мінімум до мого рівня мінімального комфорту - ПБ втратить клієнта.

Опубліковано
49 хвилин тому, rrid сказано:

ну і само собою - як тільки той же Ощад підтягне свій технологічний мінімум до мого рівня мінімального комфорту - ПБ втратить клієнта.

це десь по часу +- як укрпошта запустить доставку дронами?

Опубліковано
15 годин тому, rrid сказано:

це пАкращення ще з минулого року.

ні, це не так давно ввели, півтора-два місяці тому поповнював, то небуло такої х-ні. Я взагалі поповнював без картки тільки по фінансовому номеру, і там вже автоматично визначало, що це поповнення власної картки. А вчора отримав той самий сюрприз у вигляді 2 грн. Поповнення по-новому :D А 3 особі, то взагалі 5 грн забрало з 150 грн O_o

Опубліковано

сьогодні ні з того ні з сього смс:

1  

333.thumb.jpg.e77d94ff112e0318bdda212617b36cb1.jpg

Hide  

вслід на нею ще одна-

2  

222.thumb.jpg.38e5c57dfd825dff475b1ebbce99545d.jpg

Hide  

я нічого не підключав, оператор в чаті морозиться, нічого не може відповісти - "Ви самі підключили і все".

стандартні відписки

3  

111.jpg.f3d7d19069d77fb5f7872a53f50b0317.jpg

Hide  
хто стикався? що за фігня? наслідки/причини?
Опубліковано

Насправді, корисна, але дещо дорога послуга.

Дозволяє відстежувати зміни в своїй кредитній історії, чи немає, бува, якої прострочки або не зрозумілого кредиту, якого Ви не брали.

Скільки коштує і як підключитися?

Вартість послуги всього 25 грн/міс. Разова вартість підключення 20 грн.

Підключиться можна :

• в інтернет-банку Приват24;
  • у своєму акаунті на нашому сайті (для цього Вам необхідно авторизуватися - введіть номер мобільного телефону в форму праворуч) .
  • відправивши заявку на підключення за допомогою sms на номер 9033* з командою skmax+xxxx (де хххх - 4 останні цифри картки, з якої Ви хочете оплачувати послугу),

Відключити:

Подати заявку на відключення Ви можете відправивши sms на номер 9033 з командою skoff.

Якщо Вам цікаві тільки смс-повідомлення про зміни у кредитній історії, скористайтеся послугою СтатусКонтроль Мінімальний всього за 9 грн/міс. Подати заявку на підключення можна відправивши sms на номер 9033 з командою skmin+xxxx (де хххх - 4 останні цифри картки, з якої Ви хочете оплачувати послугу).

Деталі:

http://ubki.ua/ua/debtor_statuskontrol.html

Опубліковано

@Saddy може підійти в ПБ і накатати заяву, щоб відключили і повернули кошти? відключити в будь-якому разі требе, бо щомісяця буде знімати 9 грн (регулярні платежі)

Відпишись, як вирішив це?

Мені колись пропонували дану послугу, але я відмововся, оскільки кредити брати не збирався.

Опубліковано

@justice777 послуга може й корисна, але мені її нав'язали можна сказати примусово.

@vaz75 відключив за допомогою смс, але прикол в тому що кошти не знімалися з карти.

в переліку регулярних платежів (архіві) немає цього платежу. хз

• 1 місяць потому...
Опубліковано
1 час назад, Saddy сказал:

а що це ПБ розщедрився та підняв мені кредитний ліміт?

Не парся, мені теж. Оборот через термінали їм треба позарєз, 2% з кожної транзакції мають!

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Шукаємо в ФБ по тегу - #МояПриватнаяИстория і наслоджуємося чтивом. Обіцяно багато цікавого, за мовчання пропонували 500 000 грн, а за розголос - статтю.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Народ. Хтось з ФОПів подає фінансову звітність в банк (не тільки Приват) згідно якоїсь постанови Нацбанку (раніше постійно світилося в Приват24, зараз немає)? Сьогодні дзвонили з банку і НАПОЛЕГЛИВО присли надати декларацію і рфчний звіт, як податкова. На питання кого зобов'язує Нацбанк мене чи банк, відповідь -банк. На питання що ж вони зроблять, якщо я не бажаю надавати їм такої інформації - заблокують певні платежі. На скільки це законно вимагати від мене подібне і чи мають вони якесь право "карати" мене?

• 4 місяця потому...
Опубліковано
Цитата

За даними НБУ, за підсумками 2017 року адміністративні та інші операційні витрати Приватбанку склали 22,9 млрд грн, що на 13,6 млрд грн, або в 2,5 разів більше, ніж у 2016 році (9,3 млрд грн).

Витрати Приватбанку на виплату зарплати персоналу зросли на 31% (+818,3 млн грн) – до 3,46 млрд грн; інші витрати на персонал – на 60,3% (+136,4 млн грн) до 362,6 млн грн; витрати на утримання основних засобів – на 95% (+542 млн грн) до 1,1 млрд грн тощо. Витрати за статтею «інші адміністративні та операційні витрати» склали 15,98 млрд грн, що в 4,2 разів більше (+12,2 млрд грн), ніж у 2016 році (3,77 млрд грн).

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Чи можливо виключити (до певної суми) обовязковий ввід пін-коду при розрахунках карткою?

Також можливо хтось підкаже банк, який видає картки з NFC. За кордоном вже не кожен продавець розуміє, як треба користуватись картками із магнітною полосою.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...