Перейти до змісту

Новини ПриватБанку

talja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

хтось переводив останнім часом фІз. особі з гривневої карти на валютну?

вчора зіткнувся з тим, що приват закрив цю дірку в п24, і такий рух коштів став вже неможливий.

хоч випадаюча менюшка з вибором валют залишилась, проте при спробі - вилазить помилка з поясненням що дана операція неможлива згідно закону України...

Опубліковано

Наскільки я зрозумів, "Для виплат" це картки на, які нараховується соц. допомога та зарплата (спецом для цього випущені).

Для інформації.

В Центрі надання адміністративних послуги, плату приймають тепер лише через термінал - дівчина з Привата ще сидить, але підводить тебе до терміналу і проводить усі операції, щоб знав))) Здача на картку або на мобільний телефон....

Опубліковано

хтось переводив останнім часом фІз. особі з гривневої карти на валютну? вчора зіткнувся з тим, що приват закрив цю дірку в п24, і такий рух коштів став вже неможливий.

переводив близько 3-4 дні тому, все проходило. Можливо в твому випадку збій системи, чи ще щось в такому дусі. Як варіант можна попробувати перевести у відділенні банку.

Опубліковано

Мені теж здається, що мало б працювати, банк на цій операції гроші заробляє, продає тобі валюту, а це їхні гроші... я вже не говорю про комісію.

Опубліковано

Вчора після 20.00 пробував купувати валюту, вдалось придбати понад ліміт, щось я не можу зрозуміти їхньої політики.

Яка політика...Це ж "Прівет"... її не існує...

Опубліковано

Після телефонного дзвінка у чоловіка з Луцька" зникло" 18 тисяч гривень із кредитної карти Привату.

Попрацювали шахраї.

А Привату - пофіг - каже чоловікові ти винний, тепер ти їх мусиш і віддавати...

http://www.volynpost...rasty-blyzhnogo

Опубліковано

Блін ця схема вже не перший рік працює. Волиньпост прокинувся... Було вже неодноразово по телевізору.

Реєструєм сім-картку на себе, ставим персональний пароль, це унеможливить заміну сім-картки для отримання вашого телефонного номеру. Це перше, що потрібно зробити.

Опубліковано

Блін ця схема вже не перший рік працює. Волиньпост прокинувся... Було вже неодноразово по телевізору.

Реєструєм сім-картку на себе, ставим персональний пароль, це унеможливить заміну сім-картки для отримання вашого телефонного номеру. Це перше, що потрібно зробити.

Мабуть когось з волиньпосту обчистили ))))

з.ы. а привату пофиг...

Опубліковано

Вважаю таке треба чим частіше показувати і про таке писати, щоб людям в голові було вбито: "УВАГА, НЕ ДАВАЙ НІ КОМУ СВОЇХ ДАНИХ"

Опубліковано

Можна детальніше про персональний пароль?

• +1 1
Опубліковано

Ну я наскільки розумію, мова йде про 4 значний, здається, код, який присвоює клієнту МТС (НЕ пін код), назвавши, який ви можете адмініструвати свій номер. Без нього вимагають - паспорт, залишок коштів на рахунку, останні дзвінки, час та розмір останнього поповнення і т.п.

АЛЕ ЦЕ ВЖЕ, НАПЕВНО, МАЄ ОБГОВОРЮВАТИСЬ В ІНШІЙ ТЕМІ))))))

Опубліковано

Ну я наскільки розумію, мова йде про 4 значний, здається, код, який присвоює клієнту МТС (НЕ пін код), назвавши, який ви можете адмініструвати свій номер. Без нього вимагають - паспорт, залишок коштів на рахунку, останні дзвінки, час та розмір останнього поповнення і т.п.

АЛЕ ЦЕ ВЖЕ, НАПЕВНО, МАЄ ОБГОВОРЮВАТИСЬ В ІНШІЙ ТЕМІ))))))

Тут питання в іншому через навязаний клієнту сервіс - вкрадено кошти, роблять винним клієнта. Хоча по тексту - він не знав шо таке можливо навіть теоретично, а тут - сюрприз, так сказать....

Можливо якщо знав би - що через його стільниковий можливо скомуниздити гроші - беріг би його, або відмовився від цієї послуги, або банку... (

Опубліковано

Сьогодні теж хотів перевести гроші з гривневої карти на доларову, дана операція в Приват24 на даний момент неможлива, але можна зателефонувати за номером 3700 (безкоштовно), назвати з якої карти на яку перевети і яку суму в доларах. Увага!!! комісія за дану операцію 2 грн.

Опубліковано

У кого картка Gold: у вас на бонусний рахунок при оплаті в мережі "бонус+" йдуть подвійні відсотки, чи такі, які виставила торгова точка?

Опубліковано

Сьогодні теж хотів перевести гроші з гривневої карти на доларову, дана операція в Приват24 на даний момент неможлива, але можна зателефонувати за номером 3700 (безкоштовно), назвати з якої карти на яку перевети і яку суму в доларах. Увага!!! комісія за дану операцію 2 грн.

виходячи з попередніх постів - приват вже й без вас дозвлояє перевести кошти зателефонувавши за номером 3700 (безкоштовно). пакращення. )

Опубліковано

У кого картка Gold: у вас на бонусний рахунок при оплаті в мережі "бонус+" йдуть подвійні відсотки, чи такі, які виставила торгова точка?

Опубліковано

ні, а повинні бути пдвійні?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

телефонували сьогодні з номеру 056-733-50-40, жінка представилася, що з ПриватБанку, цікавилася та уточнювала персональні дані та карткою. Чемно була відіслана.

Опубліковано

Приват 24 не працює... або вісить КОНКРЕТНО... війти не можливо... Техслужба про проблему знає... працює над вирішенням :-)

Опубліковано

Якась халепа. Тільки що ходив до гаштету,думав розрахуватися кредитною карткою. З 3-ох разів не пройшла. Після мене чоловік розраховувався зарплатною - все в порядку.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...