Перейти до змісту

Пропозиція

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную ввести (крім юзерів, адмінів, і модераторів) ще одну групу користувачів "солдати" які будуть "мачіть в сортіре" всяких гадів які нападають на рідну доску. Призивати їх в армію примусово при досягненні 1000 повідомлень і відпускати на дембіль при досягнені 2000 повідомлень.

Опубліковано

:-)

ну всякі такі чітери, ті що закідують і качають всяку ерунду на фтп, різні юзери які ходять бродять по ЛМ-у, форуму і гавкають на всі.

ну народ де ваша фантазія

Опубліковано

бред. мало того шо форум вже має хз скільки розділів то не хватало ше якихось солдатів %))

Опубліковано
Пропоную ввести (крім юзерів, адмінів, і модераторів) ще одну групу користувачів "солдати" які будуть "мачіть в сортіре" всяких гадів які нападають на рідну доску. Призивати їх в армію примусово при досягненні 1000 повідомлень і відпускати на дембіль при досягнені 2000 повідомлень.

Тупо! просто здається, що хтось хоче підняти рівень своїх можливостей на форумі! Я проти! Вистачає Адмінів і Модераторів! Вони повністю справляються зі своєю роботою ІМХО.

Опубліковано

Ну я так зрозумів вони мали грати роль людей що роздавали б бан. Але я думаю шо модерів і адмінів і так вистачає.

Опубліковано
бред. мало того шо форум вже має хз скільки розділів то не хватало ше якихось солдатів %))

а я бы тебя забанил :)

даже если бы это грозило перманентным баном борды :)

Опубліковано
а я бы тебя забанил даже если бы это грозило перманентным баном борды

кх. на всяк случай прощаюсь сразу. буду через тиждень %)

Опубліковано

проще ввести систему инвайтов. например, зарегистрироваться на форуме можно будет только имея инвайт от премиум юзера (имеющего, скажем, 100 сообщений и выше). далее, юзер давший инвайт будет отвечать за того, кого он привел в той же мере что и новый юзер. это, конечно, слишком серьезное развитие темы, но с инвайтами, imho, решить можно

Опубліковано

Анархія - мать порядку.

всяких гадів які нападають на рідну доску.
Без протистояння думок любий форум просто закісне і перетвореться в болото зі стоялою водою.

Люди мають право гнать на все на що їм заманеться, будь яка критика несе в собі досить великій інформативний зміст до якого варто прислухатись (не обовязково виконувать але принять до відома)

2 Shkoder

Круговая порука мажет как копоть

Твоя ідея просто напросто мінімалізує притік нової крові з своїм баченням світу а будть лише ті хто входить в коло ізбраних

Опубліковано
а я бы тебя забанил даже если бы это грозило перманентным баном борды

кх. на всяк случай прощаюсь сразу. буду через тиждень %)

а отстреливацца хто будет? :blink:

ЗЫ "а дайте я хоть когось вдарю!"

Опубліковано
проще ввести систему инвайтов. например, зарегистрироваться на форуме можно будет только имея инвайт от премиум юзера (имеющего, скажем, 100 сообщений и выше). далее, юзер давший инвайт будет отвечать за того, кого он привел в той же мере что и новый юзер. это, конечно, слишком серьезное развитие темы, но с инвайтами, imho, решить можно

Якби форум являв би собою щось закрите - типу варезний чи аудіо-відео сервак, або якби в нього входили тільки люди з певним інтересом - то смисл був би.

На форумі малишні вистачає, і їхня переписка, яка нагадує собою чат, дістає. Але з такими випадками можна боротися і наявними методами.

Опубліковано

2 silia:

интернет-масонства типа dirty.ru нам тут нафиг не надо, но например в подзабытом FIDONET подобная система работала на отлично - пока ты поинт бесплотный и чайник без свистка, за тебя нода отвечает, он же и поможет если что-то делаешь не так. что плохого в такой системе?

Опубліковано

2 Shkoder

"Ми віндовса внебрачні діти і фідонета не застали"

Були інші часи тоді і інші обставини. Все росте і все міняється, і зараз лозунг нету так само як і в Лукянінської Глибини "Свобода у всьому і для всіх"

• Адміністратори
Опубліковано
2 silia:

интернет-масонства типа dirty.ru нам тут нафиг не надо, но например в подзабытом FIDONET подобная система работала на отлично - пока ты поинт бесплотный и чайник без свистка, за тебя нода отвечает, он же и поможет если что-то делаешь не так. что плохого в такой системе?

MO.Теплыйстан мне напомнило ))))

Может TBH возродим? ))))

• Адміністратори
Опубліковано

Мдя, ностальгія.

Мапед на 14400 3тя година ночі, пиво принесене поінтами :D

Красота !

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...