Перейти до змісту

Масові протести проти Податкового кодексу

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Давай уточнимо два питання:

зі своєї зарплатні платиш ти, чи підприємець за тебе?

Я до тих 200 грн. тільки в пенсійний заплатив 320 грн. (а це вже більше 500 грн.) - всі інші "внески" вже опустимо.

Далі могла б бути купа тез про підприємців і найманих робітників... але давай спочатку: ти підприємець, чи працівник? Тільки без зайвих фрустрацій.

З зарплати є ВІДрахування і НАрахування,  все що я казав стосувалось ВІДрахувань, тобто платить працівник.

На всяк випадок, я озвучив свою позицію щодо розміру і принципів єдиного податку, що ніяк не стосується решти частин податкового кодексу.

Di, я на обох фронтах і чекаю наїздів податкової

• Відповідей 398
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Чому я із своєї заробітної плати повинен віддавати щомісяця 500 гривень (це без нарахувань), а підприємець (тобто людина яка вирішила, що вона може робити бізнес) платить тільки фіксованих 200? Тому що він малий бізнес? В мене теж є малий бізнес - я продаю свої здібності роботодавцю за певні гроші. Чому звичайний працівник повинен платити податків більше чим приватний підприємець?

Ти не правий. От я наприклад працюю на роботі отримую офіційно мінімалку приблизно 920 грн. З них на податки з мене вирахували приблизно 110-120 грн. Тобто якийсь середній український менеджер чи чиновник, який отримує 2000-2500грн платить подадтік 250-400 грн. Тепер дивимось на підприємця - єдиний податок ще по старій системі приблизно 200 грн (+-50грн) і вже рік в додаток до єдиного податку підприємці змушені платити до пенсійного фонду - зараз це трохи більше 300 грн. Тобто разом підприємець платить мінімум 500 грн. А політики кричать, що вони нічого не платять. І біда в тому що підприємець, якщо працює сам не може взяти лікарняний, чи відпустку, я мовчу, що зараз бізнес взагалі ні в кого не іде, зайдіть на базар чи в ювант посеред тижня, продавців там більше ніж людей. Продав чи не продав, а податки платити треба. Цей кодекс нагне весь малий бізнес, якщо не зараз - потім буде пізно.

Опубліковано

тут таке жваве обговорення. а там:

"Тігіпко пропонує не враховувати думку «простих» людей в ході реформ

Віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко вважає, що слухати «простих» людей у ході економічних реформ не можна.

«Треба розмовляти з експертами і все-таки орієнтуватися на експертну думку», - пише «Дзеркало тижня» .

Тігіпко зазначив, що 95% підприємців, які виступають проти Податкового кодексу, його не читали

«Такі речі повинні робити професіонали. Народне обговорення Податкового кодексу, вибачте, це маячня», — підкреслив віце-прем'єр."

Опубліковано

тут таке жваве обговорення. а там:

"Тігіпко пропонує не враховувати думку «простих» людей в ході реформ

Віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко вважає, що слухати «простих» людей у ході економічних реформ не можна.

«Треба розмовляти з експертами і все-таки орієнтуватися на експертну думку», - пише «Дзеркало тижня» .

Тігіпко зазначив, що 95% підприємців, які виступають проти Податкового кодексу, його не читали

«Такі речі повинні робити професіонали. Народне обговорення Податкового кодексу, вибачте, це маячня», — підкреслив віце-прем'єр."

Розстріл? :mdr:

Опубліковано
Зкурвився той Тігіпко. Соромно що я за нього ще голосував.

Вибачте, але Ви не за нього голосували, а за теперішнього Президента.

Опубліковано
Зкурвився той Тігіпко. Соромно що я за нього ще голосував.

не нада ляля, я, наприклад, в другому турі не за яника голосував.

Опубліковано

В другому турі я голосував за самого чесного кандидата

07022010170.jpg

За юльку не було смислу голосувати бо вона не особливо відрізняється від яника. Доречі це юлька ввела відрахування в пенсійний фонд підприємцям.

Опубліковано

"У Міністерстві фінансів заявили, що Податковий кодекс направлений на розвиток підприємництва і покликаний стимулювати партнерські відносини між державою і приватним капіталом.

Податковий кодекс написаний таким чином, щоб стимулювати співпрацю держави та бізнесу, тому цей документ висловлює ідеологію розвитку підприємництва. Про це заявила заступник міністра фінансів Тетяна Єфименко в ефірі одного з українських телеканалів.

Єфименко зазначила, що Податковий кодекс направлений на розвиток підприємництва і покликаний стимулювати партнерські відносини між державою і приватним капіталом.

"Податковий кодекс перший в історії держави України. Цей кодекс перший, який справді реалізує ідеологію розвитку підприємництва, ідеологію розвитку державно-приватного партнерства, ідеологію, яка дозволить зміцнити нашу державу", - підкреслила заступник міністра, яку цитує прес-служба Партії регіонів."

думка народу буде почута?...

Опубліковано
покликаний стимулювати партнерські відносини між державою і приватним капіталом
стимулювати співпрацю держави та бізнесу
стимулювати партнерські відносини між державою і приватним капіталом

Камасутра в одну сторону... Держава малий і середній бізнес буде так, так і так тоже буде... :lopata:

Опубліковано
Революционерам мешают устанавливать сцену на Майдане

Правоохранительные органы препятствуют установлению сцены на Майдане Независимости. Об этом сообщают активисты Коалиции участников оранжевой революции (КУПР).

В организации отметили, что согласно представленной в Киевскую городскую государственную администрацию заявке, активисты пытаются установить на площади конструкцию сцены и звукоусиливающую аппаратуру.

"Несмотря на то, что их действия являются абсолютно легальными, работники правоохранительных органов препятствуют выгрузке и установке КУПРовцами конструкций и аппаратуры", - отмечается в заявлении.

Сообщается, что на площадь прибыло 7 автобусов с бойцами подразделения "Беркут".

Как сообщал DELFI, в Центральном штабе спасения украинского предпринимательства считают возможным силовой сценарий во время массовых акций 22 ноября.

DELFI
Опубліковано

Хто-небудь читав кінцевий варіант кодексу? що врахували, що вирішили?

Все це нагадує:

"...собаки гавкають, а караван іде..."

Опубліковано
Водночас активістів закликали повернутися на Банкову, оскільки там залишилось лише 50 осіб.

"У нас прохання. Кожна область буде йти на Банкову на годину, потім повертатися назад. Там є народні депутати, але вони лише допомагають. Це мають бути учасники страйку, щоб міліція розуміла, що ми контролюємо Банкову і о 18 плануємо повернутися", - оголосили зі сцени.

Першою на Банкову відправили Волинську область.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...