Перейти до змісту

До Левченка дійде нарешті, чи ні?

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Щодня спостерігаю з вікон картину, як навпроти готелю "Залєскі" мєльтішить ознака виняткового смаку пана Левченка - три срані прапори на аби-як встановлених флагштоках. Кайф від постійного лопотіння цих хоругов, мать їх, вже задовбав. І сьогодні сталося те, що рано чи пізно мало статися - один з цих флагштоків впав, на щастя, нікого не прибивши, і не пошкодивши нічиєї автівки. А люди під "Залєскі" приїжджають не на "Москвичах" чи "ВАЗах", як правило - там тачки з блатними номерами.

post-263-0-75187000-1288962635_thumb.jpg

За неперевіреними і ні разу не підтвердженими, але даними:

1) "Залєскі" "кришує" народний депутат Кирильчук;

2) також "Залєскі" ще ніби то не введений в експлуатацію у передбачений законом спосіб, а вже давно приймає відвідувачів;

3) за землю на якій стоїть ця "архітектурна окраса" також ніхто не платить (вона не викуплена та, навіть, не в оренді), але халдеї в зеленавих лівреях справно ганяють автомобілі які шукають місце для паркування.

Ці прапори є об'єктами зовнішньої реклами (ОЗР), які можуть встановлюватися лише з дотриманням певних правил і порядку, а також після проведення фахівцями-інженерами розрахунку парусності такого ОЗР. Маю великий сумнів, що хотєлєзаводчик "з історією" Лєвченко дотримався цих елементарних правил, які спрямовані на забезпечення безпеки оточуючих.

Дуже хочеться вірити, що це падіння буде останнім, і замість щотижневого споглядання, як кран-"вишка" чіпляє обірвані шматки (суть прапОри) - нарешті буде спокій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Флагшток вже стоїть, прапор зняли. Вдруге за день приїхав кран - очевидно, зніматимуть прапори.

Те, що рано чи пізно ці споруди впадуть - було видно ще в момент їх встановлення. Так мало того - прапори треба було зробити у вигляді "вітрил", щоб вітер їх шикарно надував...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як їм пощастило, що людей не травмувало. Хоча, пошкоджене дороге авто непогано б провчило.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як їм пощастило, що людей не травмувало. Хоча, пошкоджене дороге авто непогано б провчило.

Не заздрю проживаючим, готель збудований на території колишнього кладовища, під час будови було викопано багато людських кісток.

Приємного відпочинку відвідувачам і крепких снів з кошмарами на вулиці Кривий Вал в Луцьку

1267539288_bg0lp6vq1mjuuwk.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таке символічне фото вийшло, якщо на прапори не звертати увагу. Українці - дружня нація: бідність і розкіш живуть поруч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таке символічне фото вийшло, якщо на прапори не звертати увагу. Українці - дружня нація: бідність і розкіш живуть поруч.

Блєск і ніщєта підарасів(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ярчику, ти не турбуйся так. Їх тепер просто приварять три докупи однією поперечкою))) Щоб не падали. А як впадуть - то всі три))) І в прапорах ти ніфіга не розумієш - ето креатиФФ!

П.С. Треба шепнуть бомжам, що флагштоки з люмінію))) Спіонєрять за ніч, і око тобі більш мозолити не буде нічого..Крім самого готелю))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Як сказав "fedot" мозолити око буде тільки готель, якщо прапори знімуть, варто задуматись....)

Ярик за твоїми строками, ховається звичайна людська зависть!!!)))

І на мою думку, тобі не мозолять очі, саме ці старі хати, які видні нам на фоні павшого флагштока)))

Саме до цього ти мабуть прагнеш)))

Іще одне, перед тім як набирати "неперевірену інформацію", спочатку її перевіряй...

В наші часи важко розвивати бізнес такими методами, при першій перевірці ці всі порушення було би викрито,

і сумніваюсь, що це б зійшло з рук, навіть якщо б готель "КРИШУВАВ" народний депутат...)п.с. не всі питання вирішує народний депутат)))

Оренда землі звичайно ж є... А халдеї в зеленавих формах, виконують свою роботу...

Так само як у вас в гранд персоні, виставили фішки щоб не ставили авто транспорт в місцях де машини не мають стояти... просто підхід до справи більш професійний)

Так отож виновок, дивись Ярусь краше в себе під носом за всілякими порушеннями, і на чужу землю не заглядай, і ще одне, зависть, ще нікому добра не принесла!!!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ярик за твоїми строками, ховається звичайна людська зависть!!!)))

За моїми "строками" ніхто не ховається, на відміну від "безіменного" і "безстатевого" юзера під сповненим скромності ніком bentley. З огляду на те, що реєстрація цього юзера відбулася лише 12.11.2010 р., і юзер проявив себе винятково у цій темі - схиляюся до думки, що це хтось дуже наближений до "Залєскі".

Якщо вже ти хочеш побачити в моїх "строках" щось особисте - то можу підказати: в мене через дорогу від вашого готелю, в "Гранд-Персоні" офіс, під яким я ставлю своє авто. Відтак, можеш знайти в моїх рядках звичайне побоювання за його цілісність, якщо доводиться мати таких недалекоглядних сусідів.

До речі, твій нік - явно нескромний, і нагадав мені про те, що буквально кілька днів тому під "Залєскі" стояв червоний "Бентлі". Якраз на тому місці, куди двома днями раніше впав флагшток. Думаю, ти знаєш, чиє це авто, і я теж знаю. Ці брати рознесли б пів вашого готелю, якби та "палка" зачепила їхню машину. І були б цілком праві.

І на мою думку, тобі не мозолять очі, саме ці старі хати, які видні нам на фоні павшого флагштока)))

Як би хати не виглядали неприглядно в центрі міста - але поки що вони не загрожують своїм існуванням ні мені, ні комусь іншому. Інша справа, що в декого не вистачає бабла, аби ту хату купити - от він і хоче перевести тему в площину "сам дурак".

В наші часи важко розвивати бізнес такими методами, при першій перевірці ці всі порушення було би викрито,

і сумніваюсь, що це б зійшло з рук, навіть якщо б готель "КРИШУВАВ" народний депутат...)п.с. не всі питання вирішує народний депутат)))

Розвиток бізнесу - це працівниці готелю, які, видаючи рушники в сауну, при проханні видати на один більше - голосом радянської продавщиці відповідають: "Не можна, в нас так не заведено!"?

Чи, можливо, розвиток бізнесу - це нарікання власника на те, що постояльці, виїжджаючи, прихоплюють з собою рулон туалетного паперу, замість залишити його наступним мешканцям? Але ж в готелях такого класу перед кожним новим клієнтом в номері має бути новий рулон паперу...

А, мабуть, розвиток бізнесу, це при клієнтах донімати бармена питанням: "Навіщо ти налив їм воду з нової пляшки, якщо в тебе є почата?!"

Розкажи - що ж таке розвиток бізнесу... бо я можу чимало подібних випадків згадати :) Луцьк - мале місто, і всі одне одного знають, як і знають ті чи інші "нюанси ведення бізнесу", особливо чужого...

А може, просто покажи погодження з пожежниками, яким воно числом є?..

Хочеш спростувань - спростуй доказами :) І тоді я привселюдно попрошу вибачення, що ввів в оману форумчан.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і сумніваюсь, що це б зійшло з рук, навіть якщо б готель "КРИШУВАВ" народний депутат...

Ха-ха-ха три рази. Були б гроші.

Приблизно про такий "правильний" бізнес була остання передача "Без мандата", де на першому поверсі будинку, в піцерії, знесли несучі стіни, а весь будинок від того тріщить по швах.

Зате все введено, здано, і не такими методами...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене через дорогу від вашого готелю, в "Гранд-Персоні" офіс ...

не так страшен Yarchik как камера в его руках....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у них там подставки для флагштоков из папье-маше что ли ? тряпка вроде небольшая, парусность соответствующая, а палка упала...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене через дорогу від вашого готелю, в "Гранд-Персоні" офіс ...

не так страшен Yarchik как камера в его руках....

Ти прекрасно знаєш, про що говориш. Навівши цілодобову камеру на вхід "Залєскі" - можна такого компромату назнімати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема з обговорення флагштоків зовсім непомітно скотилася на те, які "залеські" какашки у всьому.

Пане Ярчик, ви ж ніби про безпеку хотіли побалакати. Бо я щось не доганяю, як то розпочатий рулон туалетного паперу може повпливати на безпеку мешканців готелю :)

з.і. я "залеські" не захищаю, і там не бував

з.з.і. я так поняв це така юридична фішка типу:

адвокат: він винен!

голос з залу: ні, не винен!

адвокат: а ви взагалі мовчіть бо ви сусідам в під"їзді під дверима гадите, на роботі нічого не робите, і по ночах на городах картошку тирите!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема з обговорення флагштоків зовсім непомітно скотилася на те, які "залеські" какашки у всьому.

Пане Ярчик, ви ж ніби про безпеку хотіли побалакати. Бо я щось не доганяю, як то розпочатий рулон туалетного паперу може повпливати на безпеку мешканців готелю :)

Якщо мій співрозмовник починає з'їжджати з теми небезпечних флагштоків на стару хату і на мниме заглядання до чужої землі - я теж вважаю за можливе використовувати на своєму боці аргументи іншого плану. Все по-чесному. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо мій співрозмовник починає з'їжджати з теми небезпечних флагштоків на стару хату і на мниме заглядання до чужої землі - я теж вважаю за можливе використовувати на своєму боці аргументи іншого плану. Все по-чесному. :)

Опуститься до уровня своего собеседника это большой соблазн. Слабые духом мужчины, как правило, легко ему поддаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...