Перейти до змісту

Межигір’я - мєсто обітанія богов...

kudrom

Скільки будемо терпіти цю владу?  

122 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

отлічний комент про дебаркадер міжнародно ізвєсної блогєрші

Бальні зали, канєшно, не похожі на сільський автовокзал, а болєє нагадують залізничний вокзал в облцентрі з меблями експортованими з недорогого публічного дома в Лас Вегасі.

34f004f-vnutri04.jpg

Cathouse-Night-Club-Las-Vegas.jpg

http://faina-kaplan.livejournal.com/225288.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 113
  • Створено
  • Остання відповідь

Десь в інтернеті гуляла стаття з оглядом маєтків а-ля фото вище з такою провокаційно ідейною назвою

епоха раннього БИКОКО :_07:

апд..

знайшов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Die Presse: Янукович прячет в Австрии свои сомнительные права на “Межигорье”

Дата публікації 14.05.2012 | Автор press

Ведущая австрийская газета Die Presse впервые опубликовала статью о том, как семья Януковича прячет в Австрии свои права собственности на “Межигорье”. Об этом в своем блоге на “Украинской правде” написал журналист Сергей Лещенко.

“Есть две новости для Виктора Януковича. Первая – хорошая: он попал на страницы европейской прессы. Вторая – не очень: ведущая австрийская газета Die Presse впервые опубликовала статью о том, как семья Януковича прячет в Австрии свои права собственности на “Межигорье”.

Dem Präsidenten geht es prächtig: Folgen Sie der Spur des Geldes!

Как человек, который отслеживает, скажу – в австрийской прессе это первый материал на эту тему. Появление такой публикации – это логическое продолжение роста европейской заинтересованности фигурой Януковича.

Когда европейские лидеры один за другим стали отказываться ехать в Украину на саммит президентов в Ялте и на Евро-2012, неизбежно европейские журналисты начали бы писать о персоне Януковича, который вызвал этот бойкот. А, начав писать о Януковиче, они неизбежно вышли бы на тему “Межгорье”, – написал он.

07%283%29.jpg

“Скажу больше – в течение последней недели в “Украинской правде” побывали журналисты немецкого Шпигеля и датского телевидения, которые также готовят публикацию о частном рай Януковича – заповедник коррупции на Киевском море. Поэтому, думаю, дальше будет …”, – добавил С.Лещенко.

По его словам, в статье в Die Presse австрийский журналист Хервиг Хеллер детально описывает, как “Янукович использовал Австрию как тихую гавань для того, чтобы спрятать свои капиталы”.

“Газета Die Presse описывает то, что мы неоднократно публиковали в “Украинской правде” – номинальным владельцем “Межигорья” является донецкая компания “Танталит”, которая на 99,97% основала австрийская прокладка Euro East Beteilgung GmbH – а ею, в свою очередь, на 65% владеет фирма австрийского биржевого брокера Иоганна Вановица, который сейчас под следствием в Вене, а на 35% – английская фирма Blythe (Europe) Ltd во главе с австрийским юристом Райнхардом Прокш, который оформил собственность на эту фирму на траст с Лихтенштейна”, – отмечает журналист.

При этом он указывает, что статья вышла не только на сайте издания Die Presse, но и в печатной версии.

“Что может быть дальше? Надеюсь, публикации в западной прессе о том, как семья Януковича прячет в Австрии свои капиталы, наконец заставит правоохранительные органы Европы заняться проверкой этих сделок и происхождение денег”, – резюмирует Лещенко.

©Спільна справа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання: Ікона на підлозі?

Та нє. То ще просто не повісили. Постачальник підводить - ніяк не може привезти цвяшки з шапочками від Сваровскі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

http://blogs.pravda.com.ua/authors/chornovol/5038a5d794035/ - ось так от одна кандидатка в депутати, екс-журналістка, перелізла через 5-ти метровий паркан і погуляла по Межигір’ю.

1a6e4-000002.jpg

А це, напевно, ковчєг, в який Президент збере свій політичний зоопарк і попливе з України, коли народ дійде до критичної точки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А це, напевно, ковчєг, в який Президент збере свій політичний зоопарк і попливе з України, коли народ дійде до критичної точки...

Я думаю, що колись цей "ковчег" буде щось типу анти-Аврора - стоятиме десь в Києві біля вертолітного майданчика і прийматиме на борт екскурсії, яким будуть розказувати про теперішнього Гаранта...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

СуперАП! :)

Я тут виступлю в ролі інтернет-археолога і підніму свою тему з 2010-го року. Отже 28 жовтня 2010 року ми проводили опитування щодо того, скільки часу нам терпіти владу Януковича.

Так я початок кінця настав приблизно через 3,5 роки, то вийшло, що єдиним, хто вказав такий варіант (3 роки) був користувач jeeper.

Arden, mammoth, Volyniaka вказали 4 роки, менш оптимістично, але теж можна сказати, що мають пророчий дар! Давайте привітаємо наших "відящіх"!

До чого це я? А до того, що ніхто не знає, як повернеться історія і що може відбутися навіть за рік, тому давайте бути оптимістами. Зрештою, зміни відбулися в т.ч. і завдяки тим, хто обрав "Завтра записуюсь в УПА і терпіти не буду :)" - 32 людини

Dream, gtornub, Fagot, Oktar, VeryFate, crowhunter, yurgen, NOcomments,yura2281, Pama, nemo, vrm, Smith, Alto®WoLF, KILLER, Maggot, Romich,Pr0ektant, Tomagawk, datacopy, Podorozhniy, Maniko, searcher, ben, wrkwrkwrk,romka9019, lanima, petlatiy, DasBoot, malatay, snight, akel

a

А реально ж ніхто не очікував, що відбудеться саме так. Тому для тих, хто боїться, що "Майдан зіллють" і все таке: нічо в них не вийде, бо зміни будуть відбуватися так, як ніхто не буде очікувати. Як і не очували песимісти, які думали що ця влада буде на 6-20 років, чи "має бути з нами назавжди".

Просто робіть те, що можете, не хвилюйтесь про те, на що не можете вплинути, ви - "крапля в океані" і Богу видніше ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рома, дай Бог тобі здоров'я!!! ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Слідчі встановили людину, яка подарувала Януковичу золотий батон

Людиною, яка подарував екс-президенту України Віктору Януковичу масивне прес-пап'є у вигляді хлібного батону в натуральну величину вагою у 2 кілограми та виконане з золота, є президент ПАТ "Сумське НВО ім. М.В. Фрунзе" Володимир Матвійович Лук'яненко. Про це стало відомо в результаті вивчення документів у резиденції колишнього глави держави "Межигір'я". Про це заявив старший слідчий Генеральної прокуратури Ігор Слободяник у коментарі журналістам.

Слідчий зокрема розповів, що під час опису майна в резиденції "Межигір'я" у записах начальника охорони об'єкта Костянтина Кобзаря був виявлений список подарунків, вручених Віктору Януковичу в день його народження 9 липня 2013 року. Серед іншого, в документі зазначено, що золоте прес-пап'є "батон" подаровано Януковичу саме Володимиром Лук'яненко.

Слободяник також заявив, що вилучені документи прийняті на вивчення Головним слідчим управлінням Генеральної прокуратури України. Сам Володимир Лук'яненко пообіцяв прокоментувати факт подарунка кореспонденту "Коментатора" по телефону, попросивши передзвонити йому через кілька хвилин, однак потім його телефон виявився поза зоною доступу.

Як відомо, золотий батон у натуральну величину та інші вироби з золота були виявлені у "Межигір'ї", відразу після втечі Віктора Януковича у лютому

Цієї весни макети цього батону стали новим київським сувеніром,я кий продають на вулицях туристам.

писи: kudrom, :) прикольна "вдальглядяща" тема! а головне - голосувалка! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а з бордівчан хтось був, на екскурсії в межегір'ї?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

був, правда хонка і всі інші споруди були опечатані. Краса неймовірна, бля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

був, правда хонка і всі інші споруди були опечатані. Краса неймовірна, бля.

теж там був,теж були всі будинки опечатані нажаль,хотілось глянути,як там ''царьок''жив.

і постає питання, навіщо стільки одній людині?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

gi-6418-30360-big.jpg

20-летний сын завхоза Януковича - Владимир Кравец разбил элитный автомобиль Ferrari на побережье Монако.

Судя по фотографиям, выложенным подругой младшего Кравца – Анной, итальянский суперкар Ferrari LaFerrari стоимостью около $2млн столкнулся с Volkswagen Golf стоимостью $25тыс. О происшествии уже успели сообщить на твиттер аккаунте Auto Bant, пишет gazeta.ua.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...