Перейти до змісту

Oktar

Учасники
  • Постів

    338
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

21 Байдужий

Відвідувачі профілю

7 960 переглядів профілю
  1. Продам 3 800 USD - 22.70 Актуально до 16-30. Пишіть в приват. Відзвонюсь.
  2. Взагалі то ніхто не заважає і долар розмістити десь так під 8-10%....
  3. Oktar

    Євро - 2012

    Немає слів. Одні матюки....
  4. Всьо равно, велике дякую Металісту за гру і виступ в Лізі Європи вцілому!!! Вилетіли як на мене з високо піднятою головою. До речі перша українська команда, яка не програла Спортингу. Перед тим було аж 5 поразок.
  5. Як на мене, то головною проблемою домашнього матчу буде не відсутність центрбеків, а колгоспне поле стадіону Металіста. Треба буде створювати моменти і контролювати мяч, а на тому полі.....
  6. Oktar

    Євро - 2012

    ЯКИЙ ПАТРІОТІЗМЬ, КРАСАВА, Якщо Ви не зрозуміли - це був просто жарт) ps як грають,такі і малюнки) Як би так, щоб не образити... Я розумію, що жарт, але не надто первантажений інтелектом. В середній групі дитячого садка так жартують. Я не схильний навіть жартома вважати свою національну збірну мавпами, якби вона не грала.
  7. Oktar

    Євро - 2012

    ЯКИЙ ПАТРІОТІЗМЬ, КРАСАВА,
  8. може готуються до банкрутства і приватизації в росію? Долар під 10,65% - це просто аут?!!! Це тіпа як газ по 450$.
  9. Oksana04, розумієш прикол в тому, що ці тьоткі, яким лишилось пару рокі до пєнсії зазвичай і доводять такі речі до маразму. Вони без того свого зошита і рахівниці жити вже не можуть, а вчитись чомусь новому пізно і впадло. Мав би бути комп з клієнт-банком і постер (термінал). Мама чи папа провели картку і побігли по справах, а вся інфа в електорнному вигляді на автоматі формується в системі без ніяких підписів в зошитах. Дитсадок може в онлайні конторолювати твої сплати, а ти також в будь-який момент взявши виписку по картці бачити скільки і коли оплатила. Тобто ідея хороша, а вот реалізація.... На рахунок картки, в тебе мала б бути соціальна, для виплати "дитячих". І ще один момент, так для загального розвитку. Підприємство ніколи не платить за емісію зарплатних карток. Банки майже завжди роблять їх на халяву, а заробляють потім вже на інших речах. Це вже керівництво так позиціонує ці речі перед робітниками. Тіпа лояльність демонструють.
  10. Логіка дитсатка скоріше за все наступна. Раніше вони збирали у вас готівку, а потім тягнули в банк, де по відомості вносили на поточний рахунок своєї установи. Це потребували певного людського та часового ресурсу. Плюс до того, зарахування готівки батьків на рахунок також може бути платним. Тепер через посттермінал Ваші кошти падають відразу до них на рахунок без лишніх маніпуляцій. На рахунок комісії.... За це по ідею має платити дитсадок. Тобто приміром Ваші 100 грн. з картки мали б розщеплюватись наприклад так: - 99,50 грн. на поточний дитсадка; - 0,50 грн. комісія банку. Плюс до цього дитсадок сплачує щомісяця певний розмір комісії за оренду посттермінала. З огляду на все вони вирішили не паритись і перекинути ці витрати на батьків. Ще один момент. Навряд чи є хоч якась підстава вимагати від Вас розраховуватись карткою саме Привата. Посттермінал приймає картки буть-якого банку. Так що тут схоже ще один перегіб.
  11. vanabee у тебе звичайна дебетова VISA чи кредитка? В будь-якому разі до договору на відкриття картрахунку мають бути прикріплені тарифи в т.ч. за зняття готівки з банкоматів. Black про яку саме мережу йде мова? Для прикладу знаю, що мережа банкоматів Радіус на базі ПУМБовського процесінгового цетру такі речі робить давно в без проблем. Ще є Атмосфера, яка обєднує переважно російські банки, на рахунок неї не в курсі.
  12. Oktar

    Євро - 2012

    Не варто було вказувати картку в реквізитах. Прямим платежем через Унікредитбанк можна було б розрахуватись. Там гривня йде як на сайті + плюс якась комісія від УЄФА.
  13. Kolobo4ok, мені подобається, як робить в таких випадках одна моя знайома. Для того щоб все 100% було ОК - закриває всі рахунки і бере в банку довідку, що станом на конкретну дату в банку жодних відкритих рахунків немає. Ціна питання - вартість довідки, але разом з тим Ви однозначно впевненні, що не будуте мати в майбутньому неприємних сюрпризів.
×
×
  • Створити...