Kernel Опубліковано 22 Липня, 2011 в 06:33 #501 Опубліковано 22 Липня, 2011 в 06:33 Писаревського22 буде.... поки в планах не бачу ....
Hikolai4 Опубліковано 22 Липня, 2011 в 09:41 #502 Опубліковано 22 Липня, 2011 в 09:41 Чи є в тарифному плані 100грн/80мб канал Qtv на IPTV?
Kernel Опубліковано 22 Липня, 2011 в 11:27 #503 Опубліковано 22 Липня, 2011 в 11:27 Чи є в тарифному плані 100грн/80мб канал Qtv на IPTV?.... ні не має в жодному з тарифних планів IPTV....
Hikolai4 Опубліковано 24 Липня, 2011 в 00:31 #504 Опубліковано 24 Липня, 2011 в 00:31 Чи може хтось скинути список каналів ІРTV в тарифному плані XL ?)
Leshiy2010 Опубліковано 24 Липня, 2011 в 17:12 #505 Опубліковано 24 Липня, 2011 в 17:12 Не знаю напевно що проблеми з віндою, але прописавши DNS сервер 8.8.8.8 все почало працювати нормально і ніяких збоїв після цього не було, так що дякую за швидку допомогу. Допоможіть з такою самою проблемою пліз! Як прописати DNS сервер 8.8.8.8 ???
SPARQ Опубліковано 24 Липня, 2011 в 17:20 #506 Опубліковано 24 Липня, 2011 в 17:20 Чи може хтось скинути список каналів ІРTV в тарифному плані XL ?)Інформаційно-розважальні: - 1 всемирная сеть: працює - 1+1: працює - Comedy TV: в планах - English Club TV: працює - ICTV: працює - Maxxi-TV: працює - RTVI: працює - TDK: в планах - TVCI: працює - Zee TV: працює - Zone Club: в планах - Інтер: працює - К1: працює - К2: працює - КРТ: працює - Мега: працює - Меню-ТВ: працює - Новий канал: працює - НТА: працює - НТН: працює - Парк развлечений: в планах - Перший Національний: працює - РТР планета: працює - СITI: працює - Сарафан: працює - СТБ: працює - ТЕТ: працює - Тонiс: працює - ТРК-Україна: працює Для дітей: - Baby TV: працює - Boomerang: працює - Cartoon Network: працює - Gulli: працює - Jetix: в планах - JimJam: в планах - Nickelodeon: в планах - TiJi: працює - Детский: працює - Детский Мир: працює - Мультимания: в планах - Теленяня: працює Кіно: - AXN Sci-Fi: працює - Enter Film: працює - Fox Crime: працює - Fox Life: працює - MGM: в планах - Sony Ent. Tel.: в планах - TV XXI: в планах - Zone Romantica: працює - Дом Кино: в планах - Еврокино: в планах - Иллюзион +: працює - Кіно: працює - Наше кіно: працює - НСТ (Страшное): працює - Ретро: працює - Русский иллюзион: працює - Феникс+кино: в планах Музика: - A-One: працює - Enter Music: працює - M2 Естрада: працює - MEZZO: в планах - MTV Україна: працює - Music Box UA: працює - OTV: працює - RU MUSIC: працює - Star TV: працює - М1: працює - Шансон-ТВ: працює Новини: - 24: працює - 5 канал: працює - Al Jazeera: працює - CNN: працює - France 24: працює - NEWS ONE: працює - UBC: працює - UBR: працює - ZIK: працює - Перший діловий: працює - Рада: працює - Теле 9: в планах - ТРК Новини: в планах Пізнавальні: - 24 ТЕХНО: в планах - Animal planet: працює - Da Vinci: в планах - Discovery Channel: працює - Discovery Investingation: працює - Discovery Science: працює - Discovery Tave&Living: працює - Discovery World: працює - Fashion TV: працює - Nat Geo WILD: в планах - National Geographic: працює - Ocean TV: працює - Viasat Explorer: працює - Viasat History: працює - Viasat Nature: в планах - Zone Reality: працює - ZOOПАРК: працює - Вопросы и ответы: працює - Время далекое и близкое: працює - Домашние животные: працює - Живи: працює - Здоровое ТВ: працює - Мать и дитя: працює - Моя планета: працює - Психология21: працює - Совершенно Секретно: працює - Телекафе: працює - Усадьба: працює Спорт: - AB Moteurs: в планах - ESPN: в планах - Eurosport: працює - Eurosport2: працює - Extreme sports: працює - Драйв: працює - КХЛ ТВ: працює - Охота и рыбалка: працює - Перший автомобільний: працює - Спорт 1: в планах - ТРК-Футбол: працює
Zheny@ Опубліковано 24 Липня, 2011 в 18:18 #507 Опубліковано 24 Липня, 2011 в 18:18 Не знаю напевно що проблеми з віндою, але прописавши DNS сервер 8.8.8.8 все почало працювати нормально і ніяких збоїв після цього не було, так що дякую за швидку допомогу. Допоможіть з такою самою проблемою пліз! Як прописати DNS сервер 8.8.8.8 ??? Права_Кнопка_Мишки - Сетевое окружение - подключение по локальной сети - ПКМ - Свойства - Протокол интернета ТСР/ІР - Свойства - Альтернативний DNS - 8.8.8.8 - Применить - ок.
Kernel Опубліковано 25 Липня, 2011 в 06:37 #508 Опубліковано 25 Липня, 2011 в 06:37 Не знаю напевно що проблеми з віндою, але прописавши DNS сервер 8.8.8.8 все почало працювати нормально і ніяких збоїв після цього не було, так що дякую за швидку допомогу. Допоможіть з такою самою проблемою пліз! Як прописати DNS сервер 8.8.8.8 ??? .... який номер договору??? ....
Leshiy2010 Опубліковано 25 Липня, 2011 в 07:38 #509 Опубліковано 25 Липня, 2011 в 07:38 Величезне дякую! Мучився з інетом 2 місяці. Тепер все працює!
GunGrave Опубліковано 25 Липня, 2011 в 18:28 #510 Опубліковано 25 Липня, 2011 в 18:28 Може трохи не по темі, але... чи можна якимось чином зробити так, щоб IP TV можна було б дивитись через телевізор?? а то я комп для таких цілей нехочу використовувати і небуду. Питання стосується не лише IP TV від airbites.Дякую.П.С.: варіант із підключення телефізора як монітора до комп'ютера непідходить.
SPARQ Опубліковано 25 Липня, 2011 в 21:12 #511 Опубліковано 25 Липня, 2011 в 21:12 (змінено) Може трохи не по темі, але... чи можна якимось чином зробити так, щоб IP TV можна було б дивитись через телевізор?? а то я комп для таких цілей нехочу використовувати і небуду. Питання стосується не лише IP TV від airbites. Дякую. П.С.: варіант із підключення телефізора як монітора до комп'ютера непідходить. можна через шнури легко зробити(даю інструкції нижче), а от безспровідним мене цікавить як можливо без пристаки, думав через вай фай адаптер(телевізор WiFi ready) але мультикаст потрібен, наявність якого маломожлива в адаптері IPTV через Wi-Fi мультикастом Подключение компьютера к телевизору для просмотра IPTV(1 інструкція) Подключение компьютера к телевизору для просмотра IPTV(2 інструкція) Змінено 25 Липня, 2011 в 21:39 користувачем SPARQ
Maniko Опубліковано 26 Липня, 2011 в 10:22 #512 Опубліковано 26 Липня, 2011 в 10:22 Може трохи не по темі, але... чи можна якимось чином зробити так, щоб IP TV можна було б дивитись через телевізор?? Тобі потрібен ІР-плеєр http://www.vaidsys.ru/ip-tv-stb-HDTV-1000-pristavka-vaid_systems.php Є великі http://www.barracuda.ua/product_1694.html є маленькі http://setevik.com.ua/ves-katalog/iptv/iptvpristavki/85-iptv-pristavki-aminet-amino-103.html Є дешевші, є дорожчі, вибирай сам
Kernel Опубліковано 26 Липня, 2011 в 10:57 #513 Опубліковано 26 Липня, 2011 в 10:57 Може трохи не по темі, але... чи можна якимось чином зробити так, щоб IP TV можна було б дивитись через телевізор?? а то я комп для таких цілей нехочу використовувати і небуду. Питання стосується не лише IP TV від airbites.Дякую.П.С.: варіант із підключення телефізора як монітора до комп'ютера непідходить..... ось цей тестували --- зачотний... детальніше тут(потрібна реєстрація)....
bytheway Опубліковано 26 Липня, 2011 в 11:15 #514 Опубліковано 26 Липня, 2011 в 11:15 Не знаю напевно що проблеми з віндою, але прописавши DNS сервер 8.8.8.8 все почало працювати нормально і ніяких збоїв після цього не було, так що дякую за швидку допомогу. В мене аналогічно.
Kernel Опубліковано 27 Липня, 2011 в 15:13 #515 Опубліковано 27 Липня, 2011 в 15:13 В мене аналогічно..... давайте № договору будемо дивитись ....
bytheway Опубліковано 30 Липня, 2011 в 11:52 #516 Опубліковано 30 Липня, 2011 в 11:52 (змінено) .... давайте № договору будемо дивитись ....Та, власне, зараз все нормально - прописав вісімки і все працює.Явно проблема з Віндою, а не мережею.І, що радує, заявлена швидкість стабільна - 3,8 - 3,9 МБ під час завантаження в торент-клієнті. Змінено 30 Липня, 2011 в 11:55 користувачем bytheway
fog Опубліковано 30 Липня, 2011 в 12:53 #517 Опубліковано 30 Липня, 2011 в 12:53 Явно проблема з Віндою, а не мережею.Це з чого такі висновки?Ви думаєте вінді є різниця які там цифри вписані?Якщо проблема зникла після зміни DNS, то висновок накльовується сам по собі - проблема з DNS серверами провайдера.Можливо ОС некоректно сприймає адреси, отримані по DHCP, тоді краще вписати провайдерські DNS вручну.І, що радує, заявлена швидкість стабільна - 3,8 - 3,9 МБ під час завантаження в торент-клієнті.На це DNS не впливає.Торрент клієнту хост в ІР переводити треба досить рідко. Може трохи не по темі, але... чи можна якимось чином зробити так, щоб IP TV можна було б дивитись через телевізор?? а то я комп для таких цілей нехочу використовувати і небуду. Питання стосується не лише IP TV від airbites.Раджу добре подумати перед тим як купувати приставки.За ту ж, а іноді й меньшу вартість можна встановити собі сутуптикове телебачення з максимальним пакетом програм НТВ+ і використовуючи кардшаринг платити за це не більше 4$ в місяць. А купуючи приставку для IP-TV схитрить не вийде.На IP-TV каналів більше ніж на супутнику не буде, а якістю супутникове не поступається - є і HD і навіть 3D канали.
Zheny@ Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 07:31 #518 Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 07:31 Після вчорашньої грози згорів порт на мамці (хоча інет роздається роутером, а роутер живий... ), інший порт живий, але з'єднання немає. Швидше за все порт згорів у провайдера, служба підтримки веде себе, як .... неадекватно веде. Кажу, що перевіряв на 2-х мережевих. Інший провайдер реагує (мережева світиться, а на ваш дротик ніяк не реагує). Кажуть "Не можемо прислати майстра, бо невідомо, чи то в нас, бо їхнє обладнання живе".буду в обід дома - буду дзвонити.p.s. цікаво, чи можна довести вину провайдера, щодо згорівшого порта на материнці?
Zheny@ Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 09:22 #519 Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 09:22 Зателефонували самі, сказали, що в обід прийдуть. Бум напасматрєть.
Zheny@ Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 13:59 #520 Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 13:59 Згорів таки роутер. Не бачить він чомусь Аірбайтовського шнурка... Зате бачить Датагруповського.. дивина.. Повністю згоріла одна і підгоріла інша мережева карта. Поставили порт в режим 10Мбіт/с - працює нет. Оскільки судитися з цього приводу із провайдером без толку.. то буду купувати новий роутер, якщо не вдасться зремонтувати і 2 мережевих карти. мінус 600 грн..
GeneralMotors Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 14:13 #521 Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 14:13 На днях купив таку штуку http://hard.rozetka.com.ua/ru/products/details/100548/index.html , тут є защита для сетевых кабелей... Писля такої погоди стало страшно за роутер и компьютер...
Zheny@ Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 06:13 #522 Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 06:13 так. Продовження (невеличке). Порт, як виявилося працює (у провайдера) не знаю, правда, який, можливо увімкнули в інший. Але мережева карта запрацювала в режимі повного дуплексу на 10 мбіт. Перевірив швидкість на speedtest.net = 10mbitВвечері перевів мережеву карту у режим 100Мбіт напівдуплекс - запрацювала мережева і інет піднявся на заявленій швидкості у 35Мбіт. Дивина, та й годі...
SOAD Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 06:29 #523 Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 06:29 так. Продовження (невеличке). Порт, як виявилося працює (у провайдера) не знаю, правда, який, можливо увімкнули в інший. Але мережева карта запрацювала в режимі повного дуплексу на 10 мбіт. Перевірив швидкість на speedtest.net = 10mbitВвечері перевів мережеву карту у режим 100Мбіт напівдуплекс - запрацювала мережева і інет піднявся на заявленій швидкості у 35Мбіт. Дивина, та й годі...це не просто дивина а повний П..., в мене друзів вобще попа, погоріли компи. хоча у половини як в тебе сетка погоріла, але в 2 все поплавилось нафіг.суть в тому що якимось чудом компи через сутки самі відійшли постояли й все, хоча я думаю провайдер винен в цьому, бо все валить через кабель, а не по 220)))одним словом бухать не буду а то пишу всяку фігню
Zheny@ Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 06:41 #524 Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 06:41 Довести вину провайдера - ну дуже тяжко і клопоти завеликі. Якби погоріло обладнання на кілька тисяч у.о. - то варто було б зайнятися. А так.. Нервів більше зіпсуєш.
bidzyura Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 09:52 #525 Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 09:52 (змінено) У мене на новій материнці теж після тієї грози перестав працювати мережевий адаптер...біда...всяко пробував, ніц не допомогло.У техпідтримці провайдера сказали , що полетіла мережева...І що мені тепер робити?Добре , що ще колишню материнку не встиг продать, терміново прийшлось переставлять усе назад.Пострадалу материнку відправив у Київ, по гарантіїї.Як вважаєте,це гарантійний випадок?Замінять чи поремонтують? Про грозу нічого не говорив гарантійникам. Змінено 3 Серпня, 2011 в 09:53 користувачем bidzyura
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти