Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В четверг зранку здійснив замовлення на підключення. Станом на сьогодні - інтернет ще не підключений. Дзвонив на офіс - у відповідь "чекайте, з Вами зв'яжуться". Навіть на моє прохання - не уточнили коли саме. Якось не серйозно :(

Опубліковано

в мене куча каналів пропало, але то скоріш всього пов"язано з новими законами. Типу треба за трансляцію платити)))) Ідіоти. Вони ж мені надають перегляд реклами через провайдера, тепер не буду дивитися))))

Опубліковано
1 минуту назад, Oli сказал:

дивно, хоча я теж колись чекав днів 4-5

перший раз як підключав на старій адресі, орієнтовно 2 роки тому, підключили на наступний день після того як заявку залишив.

Опубліковано
16 хвилин тому, vetalforever сказано:

Типу треба за трансляцію платити))))

щойно відповіли...

Доброго дня. У зв`язку зі зміною цінової політики медіа груп, наша компанія вимушена припинити трансляцію наступних телеканалів (Інтер, Новий канал, СТБ, ICTV, М1, НТН, К1, ТЕТ, Україна, Ентер фільм,Піксель, К2, ZOOM, Індіго ТВ, НЛО-ТБ,Плюсплюс, Уніан ТВ, 2+2, 1+1, Бігуді, Мега, ТЕТ, QTV, Ukraine Today) Коли будуть транслюватися наразі невідомо.

• +1 1
Опубліковано
В 26.01.2017 at 17:45, Ha3aP сказал:

Шо за акція чи це розводняк якийсь?

якраз недавно закінчились гроші на особистому рахунку, закинув 500грн, зарахувало 750

• +1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
19 минут назад, Andriotti сказал:

Будь ласка! Я думаю то у вас локальна проблема - служба підтримки звонили?

Писав. Відписали що (за вашою адресою є проблеми( внєзапно), ми всьо знаєм-ми всьо пачінім, будем ждать:)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Хто має намір підключитися, є можливість отримати 1місяць безкоштовного інтернету.

деталі в пп

Опубліковано
15 хвилин тому, Oli сказано:

Хто має намір підключитися, є можливість отримати 1місяць безкоштовного інтернету.

деталі в пп

а чого ховатися. приведи друга діє безстроково!

Хто хоче Ейрбайт пишіть, підключу вас як друга, і обоє матимемо 1 місяць нета нахаляву.

Опубліковано

Дійсно, чому ховатися і придумувати нове "колесо", ? - пишіть мені теж , хто хоче Airbites обрати собі інтернетом додомубудем мати по 1 Місяцю халяви. ;) 

Опубліковано
1 хвилина тому, Oli сказано:

мав на увазі данні нового юзера, а не ховатися.

да ладно. Всі зрозуміли :)

Хто схоче - скаже сам. Хоча треба то не його дані, а  твої - твій № договору :)

Опубліковано
4 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Хоча треба то не його дані, а  твої - твій № договору

еее... недавно підключав, просто вводиш номер нового абонента...  а він в договорі вводить мій номер і все.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Раніше комісії не було, оплачуючи через airbites.net.ua. В службі підтримки airbites нічого не знають.

Ніби дрібниця, але неприємно.

58d61ceb926c3_.thumb.JPG.d42b96540d45c0a1a3f0f06c3bafba91.JPG

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...