Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Хтось знає, як налаштувати під АБ Asus RT-N10E ?

Швидкість нестабільна, та й 3 кімнати не покриває - візьму Zyxel Keenetic II, він ще й рекомендований провайдером, раз там продається... У когось такий є? Хочу в майбутньму до нього приєднати 2 ТБ + повинен тягнути гаджети а-ля смартфони\планшети\ноут\HD-програвач.

До речі, з нетом все гаразд. Один раз минулого літа день не було нету.

Змінено користувачем wowal129
Опубліковано

Підскажіть, чи варто все-таки підключатись??? Ато перечитую останні повідомлення і вагаюсь.... Одні кажуть проблеми, у інших їх немає.

Опубліковано (змінено)

Jaguar-35769, в березні буде 3 роки з АБ. За цей час жодної скарги, один раз десь півдня не було нету. А відгуки і хороші і погані є в кожного провайдера. Я шукав найдешевший - я його й маю. 75 грн за сотню мбіт ні у кого не було й, здається, немає. Ця ціна, звичайно, при умові, що ти більше року користуєшся послугами АБ.

Невеличке прохання - плюсаніть мої повідомлення, а то трохи незручно ось це - "Вы можете отправить еще 1 сообщений до 22 січня 2014 - 13:45. Данное ограничение будет действовать пока у вас не будет 2 одобренных сообщений." :_08:

Змінено користувачем wowal129
  • +1 5
Опубліковано

Підскажіть, чи варто все-таки підключатись??? Ато перечитую останні повідомлення і вагаюсь.... Одні кажуть проблеми, у інших їх немає.

стаж 2-а роки, жодного разу до них не звертався, не було нету 3-4 години якогось літнього дня от і все суттєве за 2-а роки. Зі швидкістю також все нормально 100 мегабіт, хоча і 50 вистачить з головою

Опубліковано

Варто :_04:

Проблеми були але тех. підтримка вирішила протягом 2-3 днів.

За попередніх декілька років користування проблем не було.

Опубліковано (змінено)

Jaguar-35769, в березні буде 3 роки з АБ. За цей час жодної скарги, один раз десь півдня не було нету. А відгуки і хороші і погані є в кожного провайдера. Я шукав найдешевший - я його й маю. 75 грн за сотню мбіт ні у кого не було й, здається, немає. Ця ціна, звичайно, при умові, що ти більше року користуєшся послугами АБ.

Невеличке прохання - плюсаніть мої повідомлення, а то трохи незручно ось це - "Вы можете отправить еще 1 сообщений до 22 січня 2014 - 13:45. Данное ограничение будет действовать пока у вас не будет 2 одобренных сообщений." :_08:

стаж 2-а роки, жодного разу до них не звертався, не було нету 3-4 години якогось літнього дня от і все суттєве за 2-а роки. Зі швидкістю також все нормально 100 мегабіт, хоча і 50 вистачить з головою

Дякую за відгуки!!!

Варто :_04:

Проблеми були але тех. підтримка вирішила протягом 2-3 днів.

За попередніх декілька років користування проблем не було.

Дякую.

Змінено користувачем Jaguar-35769
Опубліковано

Підключатися варто. Інтернет суперовий, обслуговування нормальне. За два роки мала 1-2 рази проблеми і то несуттєві. Пробувала декількох провайдерів... скажу... що

airbites - вне конкуренції... :0151: :0151: :0151:

• +1 3
Опубліковано (змінено)

Підключатись варто, мені в порівнянні з київстаром тут набагато краще, якщо що підтримка завжди все швидко вирішить,

P.S. ящо щось станеться дамочкам в офіс краще незвоніть :_38: , мав із ними непорозуміння які нормально змогли вирішити у тех підтримці за 2 хвилини

Змінено користувачем Voronin10
Опубліковано

я підключив собі - не задоволений. Ввечері все нормально, а зранку немає вже інета,приходиться заново перенастраювати роутер після чого дзвонять з компанії і питають чого і як я змінив сам собі ІР адрес.

тех підтримка хромає, разок чекав 30хв,щоб викликати майстра,але був 11 в черзі (при чому немаю домашнього телефону)

Опубліковано

З тех.підтримкою вже простіше - можна дзвонити з особистого кабінету (навіть якщо немає інета, але є мережа)

• +1 1
Опубліковано

були проблеми з понеділка по согодні, то їх маршрутизатор не роздавав ір, то взагалі інтернету небуло то про підключенні кабеля в ноут постійно йшло перепідключення мінявся іп, роутер ше якось тянув інтернет за цих умов, в техпідримці за 7 дзвінків нічого зробити незмогли, добре хоч згадав шо можна в них викликати їхного спеца на місце, короче вирішилось тим шо порт на їхньому обляднанні згорів чи заглючив, в особистому кабінеті замість мака 1 була

• 2 тижня потому...
Опубліковано

що на разі з IPTV? в мене більша половина з їхнього плейлиста не працює і канали не сходяться. і ще питання, хтось дивиться IPTV на телевізорі, якщо так - то як?

Опубліковано (змінено)

З листопада дивлюсь torrent-tv через китайську MK908 на анроїді. Але для цього треба заплатит VIP режим. Коштує 1 РУБ (не грн) в день. Показує практично без зривів навіть HD канали. Роутер простенький і по wifi! А iptv постійно глючив. Особливо ввечері. Може тому його і відключити що дає велику нагрузку на мережу.

Змінено користувачем father
Опубліковано (змінено)

що на разі з IPTV? в мене більша половина з їхнього плейлиста не працює і канали не сходяться. і ще питання, хтось дивиться IPTV на телевізорі, якщо так - то як?

нормальний плейлист я викладав, пошукайте у цій темы

а через wifi і андроід телефон таке зробити можна?

я думаю аналог vlc на андроїді точно є а плейлист я викладав

Опубліковано

плейлист я бачив, а от як зробити це все на ТВ, не знаю...

Опубліковано

а через wifi і андроід телефон таке зробити можна?

Ця MK908 - по суті планшет тільки без екрана. Я думаю що і на телефоні працювати буде. Залежить від потужності процесора. Але на андроїді торенттв працює тільки через acestream. тобто для перегляду треба три окремі програми - плеєр, торенттв, ейсстрім. А він працює тільки для режиму VIP

Опубліковано (змінено)

плейлист я бачив, а от як зробити це все на ТВ, не знаю...

якщо твій телевізор має rj-45 вхід то 100% можна,

напиши шо за телевізор

Опубліковано (змінено)

як зробити це все на ТВ, не знаю...

комусь можливо допоможе, IPTV на телевізорі:

1) на тєліку має буттти якесь меню розробника і звідти інсталити ту програмуліну із статей

2)http://tv-smart.at.u...od_3_0/1-1-0-66

3)http://tv-smart.at.u...r/2014-01-29-17

• 2 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Хто вкурсі як настроїти wifi роутер на цьому провайдері? а то шось неполучається. Роутер tp-link TL-WR741N

клонувати MAC-адресу мережевої карти, підключеної до інету

http://www.technotra...outer.php див."Подключение и настройка роутера TP-Link

Змінено користувачем vaz75
Опубліковано (змінено)

Хто вкурсі як настроїти wifi роутер на цьому провайдері? а то шось неполучається. Роутер tp-link TL-WR741N

клонувати MAC-адресу мережевої карти, підключеної до інету

http://www.technotra...outer.php див."Подключение и настройка роутера TP-Link

Якщо недопоможе просто авторизуйся в кабінеті на aibites.net.ua

І ще одне якщо скинути настройки на дефолтні то підключення вже 100% норм, клонуєш мак і вуаля

АЛЕ якщо ваш пристрій київстарівський то треба погратись)

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Всім доброго дня. підключений по акції до airbites,таривний план швидкийS(тобто 50 мб/с)-інет вдома через вайвай)перші 5 міс по акції поки притензій неяких-по вайва-ю в -4х кімнатній квартирі витягувало майже 40мб/с.шось почало тупити-перевірив і от які результати-всього навсього неповних 10мб/с

http://clip2net.com/s/72t14q

в чому причина і чи можна взагалі дзвонити в техпідтримку і спиратись на дані результати?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...