Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Ага)) Забанять тебе такого вумного.. і шо далі???Куча сльоз і море соплей що інет не працює??? P.S. Це просто до пори до часу))))

треба буде прочитати договір, де я його порушував. А якщо я, наприклад, змінив 5 роутерів або підключався напряму і в мене 5 карт мережевих згоріло :)? В таких випадках треба кожного разу авторизовуватись.

А так сліз багато не буде, конкурентів ще 3 штуки в моєму будинку є.

Та ніде, просто при частій переавторизації обладнання саме забанить (сприйме як флуд з вашої сторони) і тут вини провайдера ніякої небуде, а вот в техпідтримку прийдеться звонити щоб розбанили...

P.S. Це я так вам на замітку

Змінено користувачем Ruslyk
Опубліковано

якщо я, наприклад, змінив 5 роутерів або підключався напряму і в мене 5 карт мережевих згоріло

прописуєте мак старої картки і вписуєте дане значення для нової(з роутером так само)

це виглядає набагато краще з точки зору затраченого часу

раз напрягтися прописати - 5хв

читати договір, їхати в службу підтримки, поясняти там шо до чого, їхати назад - 1-2години

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Після спроб підключити роутер до компа по-кабелю мене забанили не тільки в Айрбайтс, а і в Гуглі з Яндексом на пару :D

2013-09-04_1727.png

І кому звонить, куди писать? (номери дійсні тількі для Рашки, а підставити український номер не дає)

UPD: В Айрбайтс адміни мене вже розбанили, але інет без Гугля, то якось не тойво :0157: )

UPD: З вайфаю як виявилось все працює, що я роблю не так?

Опубліковано

провайдер тебе ніяк забанити в такому роді не може..чисть свій ПК ..куки кеш в браузері ... хости перевір..на віруси прожени..

номер куди просять послати чудо смс буде коштувати Вам грошей..

просто новий лохотрон

Опубліковано

Куки від гугля почистив - не допомогло (звертаю увагу, що Яндекс теж банить)

Віруси? Не чув :) (всі підозрілі процеси постійно аналізує евристичний аналізатор (anvir), він же маякує, як щось особливо наглюче поперло в Автозагрузку чи настройки броузера. Ще для певності прогнав GMERом (крім вірусів є ще руткіти, я знаю)

Про завжди оновлений Нод я думаю і так ясно.

Можливо на якісь думки наштовхне отаке:

2013-09-04_2247.png

Це те, що видав Хром при спробі зайти з нього в аккаунт гугля.

Опубліковано

Куки від гугля почистив - не допомогло (звертаю увагу, що Яндекс теж банить)

Віруси? Не чув :) (всі підозрілі процеси постійно аналізує евристичний аналізатор (anvir), він же маякує, як щось особливо наглюче поперло в Автозагрузку чи настройки броузера. Ще для певності прогнав GMERом (крім вірусів є ще руткіти, я знаю)

Про завжди оновлений Нод я думаю і так ясно.

Можливо на якісь думки наштовхне отаке:

2013-09-04_2247.png

Це те, що видав Хром при спробі зайти з нього в аккаунт гугля.

в віндовс 98 була така команда

format C:\q

думаю вам треба перевстановити віндовс)

Опубліковано

Без роутера Айрбайтс зразу блокує акк. (адміни явно параноїки, бо mac-adress не міняється взагалі, вже такий самий в роутері і мережевій картці, по чому банять - хз?)

Ну і звісно, треба пів-години відстояти в черзі на телефоні до операторів на розбан :0157:

Роутер - DIR-615 harddware rev. 4, прошивка оригінальна, остання.

2 SOAD - перевстановка вінди - шлях слабаків :)

Опубліковано

Ну і звісно, треба пів-години відстояти в черзі на телефоні до операторів на розбан :0157:

"— Хуня, — сказав Ходя китайською."©"Залишенець". Шкляр В.

Якщо хочеш юзати роутер, то потрібно зайти на сайт Ейрбайтса і натиснути кнопку "авторизуватися". Є Там така. І так само навпаки, якщо відключаєшся від роутера і вмикаєш напряму дрота, потрібно зробити те ж саме. Пофіг МАС. В мене також склонований з мережевої на роутер. Але така там процедура.

І ще, потрібно передивитися налаштування антивіруса.

Спробуй но вимкнути всі антивіруси та анвір-и всякі і тоді зайти. Може бути таке, що твій роутер має "заліпший порт" і розсилає зайвий трафік. Або мережева твоя.

• +1 1
Опубліковано

Проблема вирішилась встановленням пару дестятків останніх оновлень вінди :)

Думаю десь в процесі "зламався" tcp-стек, так як маніпуляції були тільки з ним (мінявся mac, налаштовувалась мережева ізза тормознутих торрентів через рутер)

Опубліковано

частково пропадає інтернет... тільки в мене?

Ні. В двох сусідів та ж біда. Особливих слів, а точніше, слова, заслуговує їхня тех. підтримка... ЛАЙНО!

Опубліковано

їхня тех. підтримка... ЛАЙНО!

то точно :_07:

вродьби все гуд! буду надіятись більше неповториться - можна пару боїв в ВОТ зіграти :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

маю зараз інет від КС 15Мб за 75грн. Airbites пропонує 50Мб за 75грн. Читати всю тему нехватить терпіння.) Скажіть чи варто міняти КС на Airbites? І чи можна роутер КС підключити до Airbites? Дякую.

Опубліковано

Імхо вже неварто. (розпрощався з КС ізза постійних лагів в часи пік, зараз вони з"явились і в АБ). Будь-який роутер можна вчепити до будь-якого провайдера, тільки у випадку з АБ треба впевнитись, що прошивка дозволяє клонувати mac.

Опубліковано

в мене взагалі з КС небуло жодних проблем. просто повівся на 50 Мб і в майбутньому хочу телебачення їхнє OLL.TV

Опубліковано

Може вимоги в мене зависокі, хз :)

До-речі, в кого яка швидкість торрентів?

І чи можна роутер КС підключити до Airbites? Дякую.

Опубліковано

ну не гріши так. Як на мене - працює стабільно

"стабільно" працює в мене з 17:00 по 23:00... ролики з ютуба грузяться по 2-3хв!!!

тариф 100мб

Опубліковано

Може вимоги в мене зависокі, хз :)

До-речі, в кого яка швидкість торрентів?

І чи можна роутер КС підключити до Airbites? Дякую.

Можна але спершу потрібно прошити його... Інакше іпку не получить

Опубліковано

ну не гріши так. Як на мене - працює стабільно

"стабільно" працює в мене з 17:00 по 23:00... ролики з ютуба грузяться по 2-3хв!!!

тариф 100мб

10 мегабіт - останній раз було погано під час грози. Решта - грузиться за милу душу. в 6 ранку чи в 1 ночі. Ютуб, танки, фільми онлайн.

Нові тарифи гуано - перевірено часом

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...