Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

тести на швидкість показують швидкість з'єднання з конкретними серверами, але наприклад торент у мене завжди при любих тестах стабільно качає на всі 100Мбіт/сек. Як на мене - це найкращий тест пропускної здатності інету...

Опубліковано

ну раз пакет XXL то як мінімум більше року :)

в березні буде 2 роки

один раз лише були косякі днів зо три-чотири - літом, але тоді у всіх були вроді

а так, півтора роки - політ нормальний, торенти завжди біля 10МБ/с тяне

Опубліковано

ну раз пакет XXL то як мінімум більше року :)

На пакет коли перевівся? Я теж 2 роки вже, без малого і не перевівся досі. Поки того хватає.

Опубліковано

та які там 15хв нормально. в мене вже давно не працює відтоді як нардепи закон про інтернет телебачення прийняли.

Опубліковано

Задав питання в техпідтримку через скайп....[18:10:21] Support_Airbites: Наразі зі швидкісю є певна складність. На протязі вечора, максимум до завтра складність буде усунута. На рахунок айпітіві то з вашого обладнання немає запиту на входження в групу айпітіві, щось його блокує.

Думав може антивірус блокує, відключив, а Айпітіві так і не має ((( хто ж його блокує ?? 0_О

Опубліковано

Також шторить нет. Пінг на i.ua паршивий. На 4 вісімки - те ж саме. Пакети пропадають. IPTV також не працює.

Сподіваюся, що проблеми усунуть!

Опубліковано

в мене також

Ping statistics for 173.194.78.138:

Packets: Sent = 125, Received = 112, Lost = 13 (10% loss),

Approximate round trip times in milli-seconds:

Minimum = 49ms, Maximum = 50ms, Average = 49ms

це пінг гугла

Опубліковано

А я зайшов в особистий кабінет на aibites.net.ua, а там пише, що для мого тар.плану (в мене LC-M 60 грн - 20 Мб.с) iptv не буде поки я не зміню свій тар.план на один із запропонованих S M L XL. Так що виходить я тепер пролітаю. Чим далі в ліс - тим гірший стає цей провайдер.

Опубліковано

А я зайшов в особистий кабінет на aibites.net.ua, а там пише, що для мого тар.плану (в мене LC-M 60 грн - 20 Мб.с) iptv не буде поки я не зміню свій тар.план на один із запропонованих S M L XL. Так що виходить я тепер пролітаю. Чим далі в ліс - тим гірший стає цей провайдер.

бутерброд впав маслом вниз - треба пити пепсі колу :0095:

:0099:

заходиш в особистий кабінет - вибираєш IP TV активація - вибираєш там любий тарифний план (максимальний що є) нажимаєш змінити , після чого стягуєш плейлист..тарифний план міняти не потрібно - потрібно змінювати Тарифний пакет IPTV який йде безкоштовно (через дефіс пише 0 грн) в тесовому режимі.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...