Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не заборонено (поки що), але я б дуже рекомендував від цього утриматись.

Не одноразово говорилось і пояснювалось чому ці заміри не можуть бути свідченням реальної швидкості.

Опубліковано

1. під убунту мало програм, +люблю пограти в ігри... да і це вибір кожного... що кому.

з цим я не згідний на убунту софту більш чим достатньо в залежності від того що треба.... цяцьок на даний час вже тоже є досить багато, а на рахунок віндовиx то Wine + directx ніхто не відміняв.... при потребі можна запустити переважну більшість нових ігор.... ну й звичайно НІЯКИХ ВІРУСІВ :0161:

Опубліковано

посвивили убунту е одна проблема дуже туго працює вінда працює швидше а так нічого різниці як такої немає

Опубліковано

останні 3 дні інет від аірбайтс взагалі лайняний. вчора видавало всього 0.6 мб скачування і 20 мб віддачі. В кого було шось подібне? Інет розкиданий на 4 компа через свіч.

ти ще підключи пральну машинку холодильник і мікрохвильову піч до свіча...

напряму підключись - авторизуйся і тоді копай де проблеми... :0003:

Ну взагалі то багато де інет розкидають. Доречі у нас в комп клубі було на свічу всі 24 порта забиті і все нормально працювало. І то вже я як захочу так і підключу собі інет захочу на 1 захочу на 4 компа. один фіг все має працювати належним образом.

Опубліковано

Ну взагалі то багато де інет розкидають. Доречі у нас в комп клубі було на свічу всі 24 порта забиті і все нормально працювало. І то вже я як захочу так і підключу собі інет захочу на 1 захочу на 4 компа. один фіг все має працювати належним образом.

Інтернет, як ви висловились, 'розкидає' не свіч, а роутер.

Якщо роутера нема то працювати airbites в межах одного логіну буде тільки на одному комп'ютері.

• +1 1
Опубліковано

Інтернет, як ви висловились, 'розкидає' не свіч, а роутер.

Якщо роутера нема то працювати airbites в межах одного логіну буде тільки на одному комп'ютері.

на аірбайтс роутер на телекомі було достатньо свіча. зараз стоїть роутер.

Опубліковано

по темі.

Чого, блін, нити? за 1 рік перша проблема і ви ниєте! На ДГ, УТК чи КС щотижня граблі, теми створюють, і нічого. R9 Fenomen, тобі взагалі вгодити нереально! Скільки не дай інета - мало!!!

Опубліковано

по темі.

Чого, блін, нити? за 1 рік перша проблема і ви ниєте! На ДГ, УТК чи КС щотижня граблі, теми створюють, і нічого. R9 Fenomen, тобі взагалі вгодити нереально! Скільки не дай інета - мало!!!

Может, у вас и склалось обо мне такое впечатление :) , но я вполне доволен етим провайдером... я создал на етом форуме аккаунт, для того чтобы решать, проблемы такого рода... а не для красивого диалога...

Опубліковано (змінено)

народ, в мене шото останніх декілька днів IPTV періодично підглючує. То нет глючив - після дзвінка в підтримку - виправили. От тепер тв постійно смикається, таке відчуття що канал забитий, але вже все повимикав - ніфіга не помагає.

Змінено користувачем Соромітник
Опубліковано (змінено)

народ, в мене шото останніх декілька днів IPTV періодично підглючує. То нет глючив - після дзвінка в підтримку - виправили. От тепер тв постійно смикається, таке відчуття що канал забитий, але вже все повимикав - ніфіга не помагає.

У меня тоже... то картинка кубиками, то звук слова глотает....уже и торрент отключал и так дальше но проблема видимо в них...

Змінено користувачем R9 Fenomen
Опубліковано

На днях підключився до Airbites і хочу зробити інтернет на два комп'ютери через світч. Оператор інформаційно-технічної служби не сказав, що не можна, але сказав, що не бажано, краще через роутер (звісно купувати роутер дорожче, тому це не варіант). Тому я хочу поставити світч. Питання, як буде працювати інтернет? Які зміни будуть в користуванні? Що потрібно буде для цього зробити?

Опубліковано (змінено)

Питання, як буде працювати інтернет? Які зміни будуть в користуванні? Що потрібно буде для цього зробити?

ніяк він не буде працювати, купи самий дешевий роутер і не парся наприклад ось такий http://rozetka.com.ua/tp-link_td-r460/p117716/#tab=comments 140грн це не так і дорого

Змінено користувачем Yurik89
Опубліковано

Ееем, а технічні питання щось я не найшов на сайті, підскажіть де можна глянути настройки? На ті самі роутери і на впн? Чи тут нема ВПН як Київстар зараз собі зробив?

Опубліковано (змінено)

Ееем, а технічні питання щось я не найшов на сайті, підскажіть де можна глянути настройки? На ті самі роутери і на впн? Чи тут нема ВПН як Київстар зараз собі зробив?

настройки тіж що і в Києвстарі

Network - - WAN Connection Type: Dynamic IP

авторизовуєшся на сайті airbites.net.ua і все маєш інет

Змінено користувачем Yurik89
Опубліковано (змінено)

Цікавить чи є можливість підключеня за Адресою Степана Бандери 16

Змінено користувачем AlexL8
Опубліковано

+ Є ip-tv.- киівстар кращий по обслуговуванню

Ну да кращий, коли в мене в тиждень інет бувало через день працював, в підтримку не дозвонитись.

А в Аірбайтсі хоч в 3 години ночі дзвони, нададуть консультацію.

• +1 1
Опубліковано

Підкажіть таке питання. Локалка як така в Аербайтс є ? Ретрекер відповідно і тд? тобто те що було в Київстару до переїзду.... Бо тепер без локалки... в аербайст ціни привабливіші...

Опубліковано

Підкажіть таке питання. Локалка як така в Аербайтс є ? Ретрекер відповідно і тд? тобто те що було в Київстару до переїзду.... Бо тепер без локалки... в аербайст ціни привабливіші...

В них є файлообмінник і DCHub і пару локальних сайтів, все написано тут http://airbites.net.ua/lutsk/pryvatnyj/poslugy/local

• +1 2
Опубліковано

локальні сайти airbites:

http://www.psihov.net.ua/

http://my.airbites.km.ua/

http://www.airbites.kh.ua/

DCHub - dchub.airbites.net.ua:4111

Опубліковано

В них є файлообмінник і DCHub і пару локальних сайтів, все написано тут http://airbites.net....j/poslugy/local

Ну це зрозуміло, дякую... Але ретрекера як такого нема да? мається на увазі такої халяви як була в Київстарі нема =) коли по тарифу 30МБ за рахунок сідів із мережі торент видає чуть не всі 100 ..

Опубліковано

Цікавить чи є можливість підключеня за Адресою Степана Бандери 16

.... на даний час не має, буде можливість --- відпишусь ....

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...