Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ну не знаю, можна простіше поступити шоби жаба не душила

за 60 грн інтернет і + супутникове телебачення :)

і за інет не переплатиш і каналів жопою жуй.

це як варыант, вже давно задивляюсь на Віасат)

Опубліковано

Добрий день. Чи плануєте підключати вул Ковельську в р-ні заводу Руни. А також "царське село" і т.д , тобто приватні будинки "тої" частини міста?

Опубліковано

Добрий день. Чи плануєте підключати вул Ковельську в р-ні заводу Руни. А також "царське село" і т.д , тобто приватні будинки "тої" частини міста?

.... поки ні ....

Опубліковано

Ну тепер почався Львівський "развод на бабкі" тепер, щоб дивитись всі канали Iptv потрібно підключати макс швидкістьза 100 грн в місяць, але ж це ще фігня шось в мене таке відчуття що скоро ми будемо платити за ТВ окремо, а люди які перейшли на більші тарифи просто будуть пошиті в дурні, так як повернутися назад неможливо згідно договору. :angry:

1. Якщо іптв в майбутньому буде платним, то ми гарантуємо надання якісних послуг.

2. Заміна тарифного плану на тарифний план з меншою абонентською платою складає 15 грн. (заходимо в кабінет: Послуги >> Інтернет >> Зміна тарифного пакету)

Опубліковано

Ну тепер почався Львівський "развод на бабкі" тепер, щоб дивитись всі канали Iptv потрібно підключати макс швидкістьза 100 грн в місяць, але ж це ще фігня шось в мене таке відчуття що скоро ми будемо платити за ТВ окремо, а люди які перейшли на більші тарифи просто будуть пошиті в дурні, так як повернутися назад неможливо згідно договору. :angry:

1. Якщо іптв в майбутньому буде платним, то ми гарантуємо надання якісних послуг.

2. Заміна тарифного плану на тарифний план з меншою абонентською платою складає 15 грн. (заходимо в кабінет: Послуги >> Інтернет >> Зміна тарифного пакету)

так протягом року неможна переходити на менший тариф

Опубліковано

ти або засланий козачок,

Ну фантазер ти ще той. Хоча, можливо, пан Kernel колись і візьме до себе на роботу. :)

Опубліковано

.... поки ні ....

а взагалі, чи є в планах ? Адже там лише приватні будинки? Якщо ні, то так і напишіть, що "нам це не вигідно, мало людей/хат/будинків."

Опубліковано
Коли вже буде на Соборності парна сторона підключена, а саме 20-ті будинки???

Теж дуже цікавлять реальні дати, а то все з грудня місяця обіцяють і все ніяк, кожного місяця одна і таж відповідь в кінці наступного місяця підключимо, це мені здається зовсім не серйозно, я думаю що в компанії є графік і план підключення будинків тоді питання чому таке відставання від графіку? Я наприклад все чекаю і чекаю кожного разу кінець того самого місяця і напевно не я один такий, тому велике прохання до представників компанії надати точнішу інформацію... Якщо чекати наприклад рік то можливо простіше про це написати і люди зі спокійною душею оберуть наприклад той самий київстар і будуть рік спокійно чекати вас. що до себе до скажу так, зараз у мене інет від датагруп (АДСЛ) але вартість послуги не відповідає якості обслуговування, тому постало питання змінити провайдера, на мою думку інет від airbites оптимальний на даний момент, і тому дуже не хочеться підключитись до київстару а потім через місяць чи два розривати там договір і переходити до вас. Тому ще раз прохання дати точну дату підключення (Соборності 22).

Опубліковано
Коли вже буде на Соборності парна сторона підключена, а саме 20-ті будинки???

Теж дуже цікавлять реальні дати, а то все з грудня місяця обіцяють і все ніяк, кожного місяця одна і таж відповідь в кінці наступного місяця підключимо, це мені здається зовсім не серйозно, я думаю що в компанії є графік і план підключення будинків тоді питання чому таке відставання від графіку? Я наприклад все чекаю і чекаю кожного разу кінець того самого місяця і напевно не я один такий, тому велике прохання до представників компанії надати точнішу інформацію... Якщо чекати наприклад рік то можливо простіше про це написати і люди зі спокійною душею оберуть наприклад той самий київстар і будуть рік спокійно чекати вас. що до себе до скажу так, зараз у мене інет від датагруп (АДСЛ) але вартість послуги не відповідає якості обслуговування, тому постало питання змінити провайдера, на мою думку інет від airbites оптимальний на даний момент, і тому дуже не хочеться підключитись до київстару а потім через місяць чи два розривати там договір і переходити до вас. Тому ще раз прохання дати точну дату підключення (Соборності 22).

.... через два місяці по Соборності 22 буде можливість підключення до мережі airbites.net....

З 25-го травня кожен абонент Airbites може оплатити послуги в електронних платіжних терміналах ОСМП, EasySoft, iBox та City Pay.

Першоджерело

комісія буде?

.... так ....

Опубліковано

а мені відповісте?

....по вище приведених адресах, побудова мережі airbites.net на 2011 рік не планується, якщо в планах побудови мережі будуть зміни стосовно даних вулиць, обов'язково відпишусь ....

Оверквотинг видалено.

Прохання не використовувати червоний колір у повідомленнях.

Tum@N

Опубліковано

А як на рахунок вулиці Гулака-Артемовського??? Є в планах??

.... можливо на кінець 2011 року ....

Опубліковано

як і всі нормальні фірми-и (Візор,C.-R.-X.,beeline,Київстар і т.д.) Airbites СЕЛА не підключає (Гнідава,Львівська,ГПЗ,і т.д.)- там бабла багато не скосиш

Опубліковано

як і всі нормальні фірми-и (Візор,C.-R.-X.,beeline,Київстар і т.д.) Airbites СЕЛА не підключає (Гнідава,Львівська,ГПЗ,і т.д.)- там бабла багато не скосиш

можна но їм підключення буде золоте, обладнання не копійки коштує

Опубліковано

В кого показую Трк футбол, на якому він тарифному плані?

чи він пропав в загалі з переліку каналів?

Опубліковано

Показує на Premium,тобто пакет XL

Опубліковано

C.-R.-X це не провайдер, це так шарашкіна конторка :0011:

Опубліковано (змінено)

в мене пакет L, так що теж мало б показувати даний канал

1803123.jpg

Змінено користувачем SOAD
Опубліковано

Питання до адмінів арбіту

а чтого ж то ви забрали канал за пакету якщо він там мав бути?

ХЛ він всеж є, а в Л вже немає

Опубліковано

C.-R.-X це не провайдер, це так шарашкіна конторка :0011:

На жаль, всі інтернет провайдери виглядають у нас, саме як, шарашкіні кантори. Проведуть кабель на Волі, на Соборності і кінець розвитку "кантори". А клієнтів, які підключаться до них, вже й не так багато.

підключення буде золоте, обладнання не копійки коштує

Опубліковано

в мене пакет L, так що теж мало б показувати даний канал

....якщо пакет L, то будьте добрі спочатку натискати кнопку "L" в розділі послуги >> iptv >> активація ... щоб бачити, які канали є по даному тарифному плані....в пості № 329 фото пакету XL....

P.S. актуальна інформація по іптв знаходиться на нашому форумі(реєстрація обов'язкова) в розділі IPTV

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...