Перейти до змісту

Різко погіршився інтернет ОГО

Рекомендовані повідомлення

Вже більше двох років користуюсь інетом від Укртелекома. Завжди був стабільний зв"язок та швидкість. За це його і цінував.

А от з минулої суботи почалася чудасія - то обривається зв"язок, то швидкість падає до 20 Кбіт, то взагалі підключитись неможливо.

В мене зараз ОГО-2.

В когось подібне спостерігається? З чим може бути пов"язане?

Проживаю на Соборності. В себе нічого не змінював. Як колись налаштував один раз модем (ZyXEL P660RU2), так і працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Різко погіршився інтернет ОГО

у меня это с середины сентября...

подключил себе (е)Beeline, в качестве резервного...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аналогічна ситуація ОГО-4

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 до потерпілих.

В нас лінія не айс, але такої к-ті розривів як за цей тиждень не було, мабуть, за пів року.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОГО-4 пр.Перемоги політ нормальний.

ОффСервіс шо каже?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аналогічна ситуація ОГО-4

у меня это с середины сентября...

+1 до потерпілих.

+1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОГО-4 пр.Перемоги політ нормальний.

ОффСервіс шо каже?

В моєму випадку каже, що до Пластмасового (кусок за який вони відповідають) усьо супер, а від Пластмаски до нас вони не в курсі з "Ь" чи з "Ъ" пишеться слово "нее@$%т".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене зараз теж Ого 2, а був Ого 4,8 (але лінія не витримувала, тому перейшла на менший). теж останнім часом Інтернет почав повільніше працювати, інколи приходиться модем на 1 хв. виключати, щоб все відновилося

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОффСервіс шо каже?

Во первых дозвонится в ОффСервіс стало почти не реально...

Я и так классическую музыку не люблю, а теперь я стал ее просто ненавидеть... :rolleyes:

Вчера дозвонился поутру, часиков в 5 :rolleyes: , впаривали всякую куйню - то настройки сетевой карты посмотри и т.д., хотя я сразу сказал, что у меня стоит роутер и инета нет на нем - не пингуется с него шлюз и днс... :rolleyes:

Взяли заявку - должны были сегодня перезвонить, но так еще никто и не звонил....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня давно всё плохо работает - переконекчивается дсл, обрывается связь при входящем звонке

позвонил в сапорт - сказали что порешают, толи порешали, толи само так

а вчера опять начались проблемы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

толи порешали, толи само так

само, кто мог порешать, тех уже нет на телекоме... :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Йопта, добре, що заглянув в темку.

А я грішу на новий модем (півтора тижні як купив і налаштував), вже всі рецепти і мануали в неті перечитав, а розриви трапляються всеодно часто - разів 8 за добу. А тут виходить, що модем тут ні дочого...

Дійсно, давненько в мене не було такого фіговенького тирнета, як останній тиждень.

З.І. "ОГО"-8.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хорошо, что мне теперь разрывы могут только присниться, в свое время было основной причиной отключения Ого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З 1 листопада пропозиція від Укртелекому «Швидкість злітає!» поширюється ще на більш ніж 50 міст України!

25.10.2010

Укртелеком постійно покращує умови користування популярною послугою Інтернет «ОГО!». З 1 листопада компанія пропонує тарифні плани з більшою швидкістю доступу до Інтернету для абонентів ще у більш ніж 50 містах України. Користувачі Інтернету «ОГО!» від Укртелекому, які оберуть нові тарифні плани, об’єднуються в єдину мережу «ОГО!», що дозволяє їм обмінюватися між собою даними та завантажувати будь-яку інформацію, розміщену у дата-центрі Укртелекому, на максимальній швидкості — до 24 Мбіт/сек* незалежно від обраного тарифного плану.**

Крім того, разом з безлімітним доступом до Інтернету з дому або офісу, абоненти ОГО! отримують багато інших переваг, серед яких: безпроводовий доступ до Інтернету в зонах Wi-Fi Укртелекому по всій Україні без додаткових витрат, персональний телефонний номер для здійснення та приймання дзвінків за технологією VoIP з будь-якої точки світу, де є доступ до Інтернету, тарифи на голосові та відео дзвінки, які залишаються завжди незмінними і не залежать від міста перебування користувача (послуга «ОГО!Телефонія»).

Замовити послугу Інтернет ОГО! можна за телефоном 0-800-506-800 (дзвінки з мережі ВАТ «Укртелеком» безкоштовні) або у відділеннях Укртелекому у місті проживання.

* До 24 Мбіт/сек — до споживача, до 3 Мбіт/сек — від споживача.

** Реальна швидкість залежить від можливостей лінії та кінцевого обладнання абонента.©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хор імені Антона Уральського тут зібрався :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня давно всё плохо работает - переконекчивается дсл, обрывается связь при входящем звонке

позвонил в сапорт - сказали что порешают, толи порешали, толи само так

а вчера опять начались проблемы

Були такі випадки, а вони тобі не казали попробувати поміняти сплітер? в основному були із-за цього проблеми!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня тоже плужил инет пару дней, порешалось отключением питания в модеме на пару минут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вже теж почав грішити на свій модем, а тут проблема глобальнішого масштабу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЛПЗ, 2Мбіт (профіль стоїть Ультра), модем TP-LINK TD-W8910G - аллес гут, нічого не глючить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЛПЗ, 2Мбіт, роутер 3соm - аллес гут, нічого не глючить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ультра, 24,5мбіт, D-Link 2650, нічого не глючить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди, як в кого сьогодні з тирнетом?

Це в мене одного пропадає кожні 15 хв?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ультра, 24,5мбіт, D-Link 2650, нічого не глючить...

шутнік?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема була на лінії - десь кабель був перебитий. Приходив майстер зробив. Зараз все нормально.

Те що телефон не працював я навіть не помітив бо ж мало ним користуюсь...

Всім дякую за відгуки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

у мене щей досі глюки (тариф ультра центр міста вул.кривий вал) третій день швидкість нижча ніж завжди (завжди 12-15 мб останнім часом більше 5 нема перевіряв торрентом 400-500 кб максимум на скачку аплоад тримається нормально 1-1.5 мб)

сторінки грузяться через ж_пу але перебоїв в роботі не було аварію ще не закрили напевно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...