Перейти до змісту

Вартість проїзду знизять?

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я вам як директор департамента інфраструктури скажу - пора переходити на веліки, розміри міста цілком дозволяють. ото з весни і вперед, а кому не важко то з понеділка.

• Відповідей 514
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

пора переходити на веліки, розміри міста цілком дозволяють

Велосипеди далеко не завжди є альтернативою авто чи маршрутки. Декому на роботу треба приходити в більш-менш солідному одязі, не брудним і не пітним.

Опубліковано

я вам як директор департамента інфраструктури скажу - пора переходити на веліки, розміри міста цілком дозволяють. ото з весни і вперед, а кому не важко то з понеділка.

може вам і нормально на велику зимою їздити, но мені ні, і думаю не мені одному....

P.S. стримав себе, щоб хоч у вихідні не сквернословити.....коли чиновник пропонує переходити на те, для чого інфраструктури не має в місті взагалі.

Опубліковано

Автомобіль винайшли раніше, ніж з'явилася відповідна інфраструктура. Бензин в аптеці купували. А якби його не сконструбвали, то інфраструктури й досі не було. Не треба нити, треба втілювати ідеї в життя.

Опубліковано

Автомобіль винайшли раніше, ніж з'явилася відповідна інфраструктура. Бензин в аптеці купували. А якби його не сконструбвали, то інфраструктури й досі не було. Не треба нити, треба втілювати ідеї в життя.

да?? логіка к вас така - необгрунтовано підвищилась плата за проїзд, пересідайте на велики. зараз почали відключати світло - купляйте свічки? замість того, щоб місяць поекономити но бути без відключень? ураа впізнаю логіку україно-совок :0157:

Опубліковано

Єссссс!!!! Буду.

Просто кажу що перевізники полюбому змушені піднімати тарифи. В звязку з кризою не впевнений що підніматимуть зарплату. І якогось милого паливо не дешевшає. Вихід такий

1. Для державного рівня це не купувати паливо або скажем різко зменшити його споживання. Наприклад тим хто привик їздити на машині пересісти на громадський транспорт.

2. Для сімї це При можливості пересісти на велосипед.

А як вижити народу. Все круто дорожчає, зп немаз чого підняти, енергокомпанії отримують надприбутки, треба реагувати на це.

Опубліковано

перевізники полюбому змушені піднімати тарифи.

Виклади розрахунки вартості проїзду на загальний розгляд, щоб всі побачили збитковість маршрутних таксі при ціні проїзду 2,5 грн, тоді і срачу не буде.

Опубліковано

Думаю маршрутки не є збитковими (якби так було, то вони вже б зійшли з маршрутів). Просто якщо раніше васник з кожної машини мав скажімо 1,5 тис дол у місяць, то зараз прибуток впав не лише у валютному, але і гривневому еквіваленті. Схоже, машин на маршрутах стало трохи менше. Тобто практично той же обсяг пасажирів перевозить менша кількість машин. Наповненість салонів зросла. Загальна виручка дещо зросла і це дає змогу перекрити зростання витрат на паливо.

Тому у власників делема: економити на дешевших запчастинах чи купували добротні запчастини і зменшити свій прибуток.

От і намагаються видавати стан справ як збитковість. Ви вірете, що перевізники вже тривалий час займаються благодійними перевезеннями на маршрутах? Я не вірю. Так, прибутки знизилися. Але усім зараз важко. Моя зарплата теж "не прив"язана" до долара. Потерпимо. "Так буде не завжди".

Опубліковано

12, 19 , по 3грн здирництво

Бачив кілька разів забиті людьми дванадцятки. Судячи з усього ціна у 3 гривні їх влаштовує, так само як влаштовує і власників маршруток ...

Опубліковано

Бачив кілька разів забиті людьми дванадцятки.

А куди вони(люди) дінуться? для 12, якщо з кінцевої, то здається немає альтернативи, хоча на львівську пройтись не так далеко.

Хоча, як викажете, багато кого задовольняє 3грн - багато хто по місту поміча, що їде за 3грн, і знають про це перед тим як сідати.

Опубліковано

А куди вони(люди) дінуться?

Там до речі є ще приміські маршрути, які можна використовувати як альтернативу дванадцяткам якщо потрібно доїхати до центру. А от коли потрібно добратися на 40-ий - тут вже звичайно нікуди не дінешся ...

Опубліковано

iriss, твоєму роботодавцю уряд наказав зарплату зменшити?

Ні)) Зменшувати не наказував, просив економити.

До чого питання?

з.і. З приводу 19 і 12: Чому б не нажитися на студентах.. 12 у всі часи була прибутковим маршрутом.

Опубліковано

да який там розрахунок вартості проїзду?-фількіна грамота. квитків пасажирам ніхто не видає, а значить і дохід від кількості перевезених пасажирів припустимо за день, тільки на словах. як писали вище, все правильно--бажання жити на широку ногу як звик раніше нікуди не ділось, ось проштовхують ідеї з порожчанням проїзду, щоб і далі ні в чому собі не відмовляти

Опубліковано
Вже 9а і 10 знову по 2,5 грн :-) не витримали конкуренції :-)

10 і не була по 3 0_о

фото зробив в 12ій маршутці

post-20255-0-19734500-1418029970_thumb.j

• 2 тижня потому...
Опубліковано

подивився я розрахунки по приміських і міжміських маршутах надані багатьма перевізниками. там було пару помилок. зараз за тиждень вони будуть виправлені і я виставлю їх на громадський огляд і обговорення.

Опубліковано

А куди вони(люди) дінуться?

Там до речі є ще приміські маршрути, які можна використовувати як альтернативу дванадцяткам якщо потрібно доїхати до центру. А от коли потрібно добратися на 40-ий - тут вже звичайно нікуди не дінешся ...

З Львівської на 40 107, 103, по 2.50 грн - часто користуюсь...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...