Перейти до змісту

Вартість проїзду знизять?

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Крім того вони зазначали, що у Луцьку краща якість послуг, ніж у інших містах. Як приклад, вони навели місто Чернівці, де маршрутки курсують приблизно через 15 хвилин, тоді як у нас цей часовий проміжок всього 2-5 хвилин

Ага щас. Декілька маршруток підряд влаштують гонки а потім тиша на хвилин 10.

Був би нормальний графік руху - не треба було б такої кількості автобусів.

upd:

Луцьких маршрутчиків не перевіряють, бо нема кому

0_о

• Відповідей 514
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

давно дивився на цю тему

завжди мучив інтерес "якого *уя можна писати стільки в темі з такою ї*анутоюфеєричною назвою?"

все ж не стримався і заглянув :)

ви маєте рацію, проїзд все ж подешевшав капітально: з $0.31 до $0.10

це ж ВТРИЧІ ДЕШЕВШЕ :) наш президент і мер дбають про своїх виборців

Опубліковано

ви маєте рацію, проїзд все ж подешевшав капітально: з $0.31 до $0.10

провести аналогію можна і щодо зарплат, читай коменти http://www.volynpost.com/news/46962-proizd-u-luckyh-marshrutkah--3-gryvni-grih-zhalitysia-pereviznyky

2012 рік зарплата 1200 (100 дол.),

2013 рік зарплата 1200 грн.(80 дол.),

2014 рік зарплата 1200 грн. (80 дол.)

2015 рік зарплата 1500 грн. (60 дол.)

Опубліковано

***Попередньо це питання ретельно вивчалося, відбувалося обстеження пасажиропотоку. ***- як той пасижоропотік визначався? сидячи в кабінеті шо лі....

Опубліковано

***Попередньо це питання ретельно вивчалося, відбувалося обстеження пасажиропотоку. ***- як той пасижоропотік визначався? сидячи в кабінеті шо лі....

90% тих хто займається питаннями громадського транспорту ним не користуються

Опубліковано

провести аналогію можна і щодо зарплат, читай коменти http://www.volynpost...sia-pereviznyky

вартість продукту чи послуги визначається його собівартістю та закладеним прибутком

але аж ніяк не рівнем мінімальної ЗП

не пишіть дурниць якщо не знаєте

в управлінні статистики цим займаються і періодично катаються по всіх маршрутах люди та рахують кількість пасажирів за рейс

принаймні декілька років тому ще катались, тому думаю що і далі це роблять

питання – як ці дані потім використовуються, але то вже інша історія

Опубліковано

Банально можуть рахувати по квитках, так як в нас їх ніхто не бере, власник може вказувати будь-яку реалізовану кількість

Опубліковано

провести аналогію можна і щодо зарплат, читай коменти http://www.volynpost...sia-pereviznyky

вартість продукту чи послуги визначається його собівартістю та закладеним прибутком

але аж ніяк не рівнем мінімальної ЗП

Просто веду до того, що вартість проїду в доларах так само зменшилась, як і заробітня плата в тиж же самих доларах .... ось така пічальна аналогія ((((

Опубліковано

не пишіть дурниць якщо не знаєте

в управлінні статистики цим займаються і періодично катаються по всіх маршрутах люди та рахують кількість пасажирів за рейс

принаймні декілька років тому ще катались, тому думаю що і далі це роблять

питання – як ці данні потім використовуються, але то вже інша історія

оце показник :sq_ye: ....раз проїхалися в обід (коли пасажирів катма) і вирахували середнє арифметичне :_33::_39: квитки пасажирам видаються?..- ні. тому можна говорити, що 1 маршрутка дає прибуток в день 3 тис грн, а може й більше..може менше, хто його знає.. а все тому, що не має обєктивних даних. рентабельність 5% тільки слова перевізників.

Опубліковано

Банально можуть рахувати по квитках, так як в нас їх ніхто не бере, власник може вказувати будь-яку реалізовану кількість

Квитки - не панацея. Їх можуть підробити. Раджу переходити на троллейбуси.

Опубліковано

А я раджу на велосипеди, дуже корисно для здоров"я і безоплатно (тільки раз коли вєліка купив)!

exherhlaehjegtgv.jpg

Опубліковано
А я раджу на велосипеди, дуже корисно для здоров"я і безоплатно (тільки раз коли вєліка купив)!

Умов ще немає в Луцьку для таких вело-масштабів. Так що залишаються тролейбуси.

Опубліковано

exherhlaehjegtgv.jpg

У хорошу погоду - чому б і ні?

Опубліковано

exherhlaehjegtgv.jpg

Просто глянь ціни на нормальні, якісні деталі і ти просто аху"їш від того, який це "дешевий" транспорт.

Опубліковано

сьогодні вже по 3грн я так розумію у всіх маршрутках?! :0159:

потрібна перекличка.

питання в наступному, ті що були по 3 стали 3,5?

Опубліковано
Вже 9а і 10 знову по 2,5 грн :-) не витримали конкуренції :-)

10 і не була по 3 0_о

фото зробив в 12ій маршутці

Опубліковано

Цікава назва теми.Ще не пам'ятаю,щоб у нашій країні щось подешевшало після подорожчання.Хіба що сільськогосподарська продукція,яку закуповують виробники.

Опубліковано

це було наклеєно в 12 маршрутці. ці по 3 всі інші були 2,5.

а зараз воділи самі собі так рішили чи як це розуміти??

post-20255-0-20778500-1424432347_thumb.j

post-20255-0-20778500-1424432347_thumb.j

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...