Перейти до змісту

Вартість проїзду знизять?

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 514
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

снизят и потом опять будут вайнить что получаемой суммы не хватает даже запчасти

Наверное чейнить ход под выборы

Опубліковано

Ну шо ви, тож Козюра для Вас старається :)

так що сьогодні заходимо в маршрутку і платимо по руб пісят :smile3:.

Тре десь скачати постанову того суду, чи сфоткати, тоді можна буде тикати водіям :)

Опубліковано

А я то думаю чому сьогодні в одній з маршруток в якій я їхав був балагам між пасажирами з агітками та водієм...

Опубліковано

Отож бо й воно.. Я теж сьогодні зіткнувся з таким-(ціна в маршрутному таксі). Дав водію 2-ві гривні (ну як обично) :rolleyes: , а він мені 50-коп здачі :blink: -щей квиток на якому було написано "1грн 50коп", я здивувався :blink: :blink: .. Але потім від людей почув, що ніби має в усіх маршрутках дешевшати проїзд :smile-zachot: АЖ НА 50-коп. :D :D :D

Опубліковано

Дивно, чому підняття вартості проїзду на тих самих 50 коп так сколихнуло Луцьк і навіть Борду. А тут перспектива зниження ціни на 25% і всі так з цього прикалуються. Згідний, що політтехнологія, але ніхто не примушує бігти і відразу низько вклонятися. Якщо в день доводиться трохи помотатися по місту, роблячи пересадки, сума економії за місяць може сягнути і 100 грн.

Багаті не ті, хто багато заробляє, а ті, хто розумно витрачає.

Опубліковано

ай справді, не помішало б рішення суду в текстовому виді.

але раз такі діла, буду завтра і сам давати водієві "руб піздісят". Цікаво побачити його реакцію :)

але якщо серйозно, то якось не віриться у все це..

Опубліковано

Насправді, видається це мені ведмежою послугою. За старою ціною в ЛПЕ виникли значні борги, що вже говорити про ситуацію, яка складеться за нової ціни. В результаті ЛПЕ стане і пенсіонери замість безоплатного проїзду отримують 1,5 грн. "Браво федерація!" (М. Луческу).

Після виборів рішення міської ради буде приведене у відповідність до вимог законодавства - і вартість проїзду повернеться на своє місце.

Тому, дешевий піар і нічого більше!

Опубліковано

Насправді, видається це мені ведмежою послугою. За старою ціною в ЛПЕ виникли значні борги, що вже говорити про ситуацію, яка складеться за нової ціни. В результаті ЛПЕ стане і пенсіонери замість безоплатного проїзду отримують 1,5 грн. "Браво федерація!" (М. Луческу).

а хто над цим задумується?

на що і Козюра чи хто там так старається до виборів і розраховує..

Опубліковано

у мене дома бумажка валяється що кидали у пошту - мол Козюра та Наша Україна знизили проїзд у транспорті, не виграли суд, а акцент на тому що знизили вартість проїзду - він у маршрутку хочаб зайшов для прілічія

Опубліковано

у мене дома бумажка валяється що кидали у пошту - мол Козюра та Наша Україна знизили проїзд у транспорті, не виграли суд, а акцент на тому що знизили вартість проїзду - він у маршрутку хочаб зайшов для прілічія

ну да, тойота і богдан - дві великі різниці )))

Опубліковано

ну да, тойота і богдан - дві великі різниці )))

Опубліковано

Як на мене, це хоча б щось, що зроблено для людей. Якби так кожен кандидат постарався якоюсь ОДНІЄЮ хорошою справою, було б дуууже добре...

Опубліковано

Отож бо й воно.. Я теж сьогодні зіткнувся з таким-(ціна в маршрутному таксі). Дав водію 2-ві гривні (ну як обично) :rolleyes: , а він мені 50-коп здачі :blink: -щей квиток на якому було написано "1грн 50коп", я здивувався :blink: :blink: .. Але потім від людей почув, що ніби має в усіх маршрутках дешевшати проїзд :smile-zachot: АЖ НА 50-коп. :D :D :D

Цікаво,яка то маршрутка була?

Опубліковано

ай справді, не помішало б рішення суду в текстовому виді.

але раз такі діла, буду завтра і сам давати водієві "руб піздісят". Цікаво побачити його реакцію :)

але якщо серйозно, то якось не віриться у все це..

Ось тут є текстовий варіант рішення

http://www.volynnews.com/news/city/sud_znyzyv_tsinu_proyizdu_u_lutskykh_marshrutkakh_dokumenty/

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...