Перейти до змісту

"Метро" в Луцьку?

vrm

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 205
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Так все таки,де відкривається це метро,і чи буде ходити потяг на ДПЗ?
Жетони по якій ціні будуть?

це такий тоооонкий стьог?

=)

Опубліковано
Так все таки,де відкривається це метро,і чи буде ходити потяг на ДПЗ?
Жетони по якій ціні будуть?

це такий тоооонкий стьог?

=)

А я чогось думаю, що це все-таки

Уже не смешно. Что ни день - то очередное "в падлу прочитать всю тему" (хотя бы 5 последних сообщений)...

Побачили слово "метро" і того такі питання пишуть.

Опубліковано

Справді, прочитайте тему трошки вище) Відкриття в приміщенні Глобусу, там, де був БУМ! Пропуск по картках, тих, що видають в нас в Луцьку, ті що рівненські, в нас нажаль не дійсні.

Опубліковано

Пропуск по картках, тих, що видають в нас в Луцьку, ті що рівненські, в нас нажаль не дійсні.

Це точно?

Луцьк і тут мусить виділитись???

Чого в Рівному діють картки Києва, Львова, Рівного (перевірено мною), а в нас ні?

Опубліковано

Пропуск по картках, тих, що видають в нас в Луцьку, ті що рівненські, в нас нажаль не дійсні.

Це точно?

Чого в Рівному діють картки Києва, Львова, Рівного (перевірено мною), а в нас ні?

Не знаю.... до мого магазину прийшов менеджер і видав мені нову картку, пояснивши це тим, що в нас в Метро-базі, рівненські картки не дійсні). Може просто міняють, чи оновлюють...

Опубліковано

Це точно?

Мабуть тому,що там МЕТРО cash & carry, а в нас Метро-база.І наскільки мені відомо,то таке Метро,як в Рівному чи Львові нам не світить.

Опубліковано

Не знаю.... до мого магазину прийшов менеджер і видав мені нову картку, пояснивши це тим, що в нас в Метро-базі, рівненські картки не дійсні). Може просто міняють, чи оновлюють...

а мо просто наші, луцькі менегери хочуть потенційних покупців під себе підтянути і процентік від їх покупок собі в бонус плюсувати? Чи як в них там з/п нараховується...

Опубліковано

Мабуть тому,що там МЕТРО cash & carry, а в нас Метро-база.І наскільки мені відомо,то таке Метро,як в Рівному чи Львові нам не світить.

лично мне не лень и в Ровно прокатиться раз в месяц-два. 60+60 км - мелочь по сравнению со сэкономленными на покупках деньгами

но вообще, интересно, что ж это будет в Луцке за Метро :smile3:

Опубліковано

Самому интересно.Это какой-то новый формат или хорошо забытый старый(имею ввиду слово "база")?На базах все было по блату :smile3:

Опубліковано

Ну якщо буде так, як в місяць назад відкритій "базі" в Кіровограді, то буде:

На торговій площі в близько 1 600 м. кв. магазин пропонує понад 2 000 найменувань продовольчих та непродовольчих товарів, що формують ключовий асортимент типового міні-маркету. Продовольча продукція тривалого терміну зберігання складає майже 90% всього асортименту.

Разом з відомими українськими та іноземними брендами «METRO база» також пропонує своїм клієнтам широкий вибір товарів власних торгових марок: Aro, Fine Food, HoReCa Select та Rioba. Особливо широко в асортименті представлений бренд Aro, для продукції якого характерна гарна якість та ціна, що до 20% нижча від вартості аналогічних брендованих товарів.

Опубліковано

Колись в нас замість МЕТРО був Волиньпак на Клима Савури. Ще 10 років тому там затарювались ящиками півміста. Да і супермаркетів скільки зараз є, теж тоді не було, якщо хотів чимось затаритись був вибір або волиньпак або базар.

І це був найдевший магазин. А недавно там був - жах, цілі відділи закриті, ціни високі, і снують окремі люди і беруть товару на 20-30 грв...

з карткою на вихідних там знижка 10% - ціни виходять дай Боже кожному )

купляв літом пиво в Волиньнаці на Клима в неділю зі знижкою (2 ящика) получилось дорожче ніж в Фуршеті без знижок в будь-який день... тільки потратив час та бензин... ((

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Стали известны подробности открытия нового магазина «Metro база» в Луцке. Предварительно, он распахнет свои двери 21 декабря 2010 года по адресу ул. Ершова, 11. Ранее это помещение занимал супермаркет формата DIY «Бум».

Новая «Metro база» в Луцке будет работать с понедельника по субботу в режиме 07.00 – 21.00.

Ассортимент магазина составит около 2000-2500 товарных артикулов.

http://allretail.com.ua/news/23835-metro-baza-v-lucke-otkroetsia-v-dekabre

• 3 тижня потому...
Опубліковано
...Він також додав, що наступного року компанія планує відкрити в Україні один METRO Cash & Carry і чотири METRO бази. «На сьогодні METRO бази працюють у Кременчузі і Кривому Розі. Наступні магазини будуть у Луцьку і Тернополі», – розповів Жако Булен.

ц

Опубліковано

а чим відрізняється класичне "Метро" (типу як в Рівному) від "Метро Бази" (як буде у Луцьку) ??? :unsure:

схема продажів лише опт + прміщення типу склад без гламурних стелажів? Поправте, якщо помиляюсь..

P.S. Знайшов ось що:

На відміну від класичного магазину METRO Cash & Carry, який задовольняє бізнес-потреби професійних покупців, «METRO база» працює тільки для представників дрібнороздрібної торгівлі.
(с)
Опубліковано

в настоящем Метро - цены намного ниже розничных, в Метро Базе - боюсь, будут как и у конкурентов.

то яка користь тоді від нього для народу?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...