Перейти до змісту

"В жизни так много маленьких радостей..."

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А я щойно з садка, де було свято осені в середульки. Як я обожнюю ці святкові ранки!!! Це такий позитив! І чим менші діти, тим цікавіше. Вони такі  безпосередні у своїх емоціях, ця кумедна жестикуляція, не всі слова зрозумілі, зате чого варті вирази обличчя і інтонації...  :g15: Потіха!

• Відповідей 2,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А сонечко яке сьогодні гарне ! :0074: знаєте за що я люблю це життя ? Що ніколи не знаєш , що чекає тебе там , за поворотом і чим закінчиться кіно :)

Опубліковано

Як я обожнюю ці святкові ранки!!!

Як я тебе розумію - в понеділок теж була на такому. Так зворушливо :g15:

А ще коли син розказує про дівчинку в яку він закохався і ми разом ідем купувати їй подарунок :g15: :g15:

Опубліковано

Пила сьогодні каву з гарними людьми smile.gif

Приємно промайнувший вечір закріпила вдома звареним вдень згущеним молоком і, з думкою про похудання, задоволена ляжу спати. blush.gif

Опубліковано

А мені було добре: я завжди йдучи з роботи ч-з площу Грушевського отримував кілька "газет", з якими можна на футбол сходити, підстелити, і рибку вялену з пивом почистити :)

Опубліковано

Ага, а для автомайстерень, так взагалі врожай. Вони використовували ту макулатуру для підготовки авто до покрасок  :D

Опубліковано

А я щойно з садка, де було свято осені в середульки. Як я обожнюю ці святкові ранки!!! Це такий позитив! І чим менші діти, тим цікавіше. Вони такі  безпосередні у своїх емоціях, ця кумедна жестикуляція, не всі слова зрозумілі, зате чого варті вирази обличчя і інтонації...  :g15: Потіха!

а я вийшов з аналогічного свята з думкою - свято для батьків, а не для дітей: толпа народу, шок, стрес... мій малий заплакав, тільки вийшовши на "сцену" в зграї

після закінчення куча дітей зі сльозами, багато хто з виглядом "заберіть мене звідси"... і це якраз вони, найменші....

в чому свято? вот на Новий рік хоч подарунок дарують....

Опубліковано

тішить коли знаходяться зайві кошти на бензин.

...і на помаду, колготки, нову маску для волосся та інші приємні, а головне необхідні дрібнички:rolleyes:.

Опубліковано

Були сьогодні в Майдані з кумами. Крім приємного спілкування з ними шикарно!!! відпочила, слухаючи спів під гітару якогось дядєньки

("верхній", чи "старий" зал)

Опубліковано

Сьогодні там мали бути "Чорні черешні"   :)

Вірші — лише слова,

Що зводять до небес.

Я від чужих сховав

Любові вічний хрест.

Не вір мені, не вір

Я сивий чоловік

Мов одинокий звір

Вступаю в новий вік

Опубліковано

от надибав багатий джазовий портальчик і за останні тижні півтора стягнув звідти уже коло сорока альбомів музики. почуваюсь алі-бабою в печері Сім-Сім

Опубліковано

Нарешті,в малюка прорізався довгоочікуваний перший зуууууууууб! :ura:

А в нас вже вчора 5й з"явився. :0002:

Сьогодні всім сімейством їдемо до мами. :g15:

Відразу тим хто вже співчував моєму чоловікові: він любить туди їздити - там він відпочиває. tongue.gif

Опубліковано

маленькая радость там гдэ котэ :0020:

ПС-поэтому и маленькая ,что между понедельниками ее почти не видно ,а в воскресенье болит голова после субботы

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...