Перейти до змісту

Де "пасуться" ДАІшники

Volyniaka

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 267
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

вони якісь збоченці - без кущів життя не уявляють... :lol:

а хіба їм не заборонили ховатися?

Заборонили, і що? Вони ж план не здадуть, якщо виповзуть "на світ Божий". А так - радарчиком з-під кущика кляц, хтось таки й їм касси лишить...

Шкода, що разом із "гарячою лінією ДАІ" по телефону, не відкрили таку ж інтернет-лінію...Хоча б поштову скриньку...Отако відіслати фоточку, мо там кого троха й натягнули б...

Опубліковано

вони якісь збоченці - без кущів життя не уявляють... :lol:

Бачив які в них від пива животяри?! Надо ж час від часу ходити кудись сцяти, а пост кормушку вони залишити аж ніяк не можуть!

Опубліковано

Тільки що помітив на перехресті Огієнка і Грибоєдова 2 ДАІшних Вольксвагена, які тормозили всі машини підряд. Цікаво це звичайний закос бабла чи якась операція?

Опубліковано

В Підгайцях 2 патруля, на відстані кілометр о_О

І на пр. Відродження напроти Приватбанка Даїшники стоять...

P.S. Їхали з Рівного, то десь в 19:10 нас обігнав мерс S з прапорами замість номеру і за ним джип (ескорт напевно)... Мо якийсь міністр приїхав)

Опубліковано

на Карпенка-Карого в сторону автозаводу стоять там, де зщакінчується розділювальний газон - в кущах прилеглих вуличок(їх там багато) січуть перевищення

Опубліковано

З заядлою періодичністю стоять на Відродження, біля головного офісу привата. Ловлять за непропускання пішоходів на переході що біля базарчику і на наступному в бік від Лучеська. Може стояти 2 машини.

В Підгайцях на горбі в бік Дубно, ловлять на фару тих, хто на горбку давить педаль в підлогу. Може бути 2 патрулі (інший внизу на зупинці напроти м-ну автозапчастин стоїть).

К-Карого район заїзду до гуртожитку біля рівненського моста або напроти. Ловлять на фару.

Опубліковано

З заядлою періодичністю стоять на Відродження, біля головного офісу привата. Ловлять за непропускання пішоходів на переході що біля базарчику і на наступному в бік від Лучеська. Може стояти 2 машини.

В Підгайцях на горбі в бік Дубно, ловлять на фару тих, хто на горбку давить педаль в підлогу. Може бути 2 патрулі (інший внизу на зупинці напроти м-ну автозапчастин стоїть).

К-Карого район заїзду до гуртожитку біля рівненського моста або напроти. Ловлять на фару.

В підгайцях в неділю помічав наступну картину: Ловить мєнтяра на фару шкоду, яка рухається із Луцька. Ну і лоху понятно шо він не дурак і їде навіть не 79 не 60 а 50!!! Мент за 10 метрів роздупляється що бабкі зі шкоди збити за перевищення не вийде, і йому в останній момент стукає в голову ідея!!! Він їде по лівій смузі та не тримається правого узбіччя, і ХВАТЬ!!! :lol:

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Вже другий тиждень стоять на дубенському кільці в бік Підгаєць. Таке відчуття, що несуть вахту - в 7.20 їду в Луцьк вже стоять, в 18.00-20.00 їду з Луцька ще стоять, правда машини різні. Зупиняють за все підряд, або просто щоб перевірити документи.

Опубліковано

Сьогодні машини "Кобри" біля обл.лікарні стояли в кількості 4 штук. Мабуть, нарада була.

А взагалі, кажуть (дані ОБС ^_^), що у середу приїжджає Янукович. Можливо з цим пов'язана їхня активність.

Опубліковано

Нда .. у відповіть на запитання теми де пасуться, сьогодні можна сказати усюди, як те стадо корів порозбридалось по усьому місту. Де я їх тільки не бачив: і на виїзді на кругу Підгайців, і біля Історичного, і за центральним корпусом ВДУ і на І.Франка ніяк не могли нормально припаркуватись бо сугроби мішали - а косить то надо ... Прям як в якомусь китайському районі лосанджелесу мля.

Опубліковано
От таке от чути панове автолюбителі! "Тарифи" відразу підскочать, якщо ідея з цієї хворої голови буде втілена в реальність, більшість же не захоче з документом розставатись?!
Опубліковано

Це всього-навсього "а-ля-ля". Дуже сумніваюсь, що подібні зміни в закон хтось буде вносити. А те що йому так хочеться.. Ну перехочеться, що ж тут зробиш :)

Опубліковано

От таке от чути панове автолюбителі! "Тарифи" відразу підскочать, якщо ідея з цієї хворої голови буде втілена в реальність, більшість же не захоче з документом розставатись?!

це що ж виходить, відберуть у мене права, а на слідуючому пості я відповім що у мене прав нема :mdr: ?

то так у мене і автівку відберуть на штрафмайданчик! :(

шось фігня повна виходить...

Опубліковано

voldf Вони тимчасове посвідчення на право керування даватимуть

ги..., то може хай відразу проїздні придумають - дешевше буде!

а якщо серйозно - то це абсурд. нашо мені їх тимчасове, якщо посвідчення водія - це мій власний документ, ще може їм паспорта віддати (хай кредити оформляють на мене :smile-zachot: ).

Опубліковано

А я коли у Польщу літом їздив вони там на кожних 5 кілометрів ставлять муляжи!

Тіпа картонна картінка у вигляді машини в великих розмірах!

• 3 місяця потому...
Опубліковано

З форуму Дорожнього контролю

Предыстория. Делать было нечего, дело было вечером. Ездили по окружной обкатывая машину и собственно наслаждаясь вождением оной.

Увидели ИДПС на личном авто и решили немного понаблюдать за действиями оных. Через несколько минут к ИДПС подъехал голубой тонированный лансер и они о чем-то терли в течение пары минут. Затем оный лансер сдал назад в нашу сторону подъехав вплотную. Собственно дальше предлагаю смотреть видео. Смотреть суть где-то с 1:30

Кстати, пока оный товарищ сыпал угрозами, ИДПС спешно уехали.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...