Перейти до змісту

КК мід-шорт-трек "Паморочний Блюз"

ursa

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Гарно покатались.

Організація хороша.

Багато гонщиків, багато вболівальників!

Групу експерти рахувати Елітою. Цифри про це кажуть!

Я і Лекс чесно доказали що до еліти нам дуже далеко. Тому будемо катати в аматорах :)

Чесно кажучи, я просто дотерпів до фінішу. Але те що поїхав мене дуже тішить!

• Відповідей 249
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Гарно покатались.

Організація хороша.

Багато гонщиків, багато вболівальників!

Групу експерти рахувати Елітою. Цифри про це кажуть!

Я і Лекс чесно доказали що до еліти нам дуже далеко. Тому будемо катати в аматорах :)

Чесно кажучи, я просто дотерпів до фінішу. Але те що поїхав мене дуже тішить!

я тебе вкатаю!

ше скажи, шо ти в ветерани на слід.гонці запишися!

ПІСІ:

З альпіністом...

IMG_3050.JPG

була б сніжна вершина - був би схід лавини!

:blush:

Опубліковано

Результаты аматоров некоторыми пробелами:

rockabils.png

И общий протокол заезда:

rb.png

P.S. Чуть позже будет самое интересное (вероятно) ;)

Опубліковано

Можно сказать так- сделано с душой! Праздник удался!

Яркое солнце, красочные велосипедисты, дружеское общение. трасса впечатлила полетом фантазии :rolleyes:

Очень веселили знаки, развешенные на трассе. Спасибо организатором на гонку и внимание к людям (думаю действительно никто не ушел обиженным).Количество категорий (с призами и медалями!) просто потрясало. :smile-zachot:

Выкладывайте фото, mike525- ждем твоих!

А того, кто будет хаять фотографов, в след раз поставим фотографировать. И ужо пройдемся по его работам по-полной!

Опубліковано

Можно сказать так- сделано с душой! Праздник удался!

Яркое солнце, красочные велосипедисты, дружеское общение. трасса впечатлила полетом фантазии :rolleyes:

Очень веселили знаки, развешенные на трассе. Спасибо организатором на гонку и внимание к людям (думаю действительно никто не ушел обиженным).Количество категорий (с призами и медалями!) просто потрясало. :smile-zachot:

Выкладывайте фото, mike525- ждем твоих!

А того, кто будет хаять фотографов, в след раз поставим фотографировать. И ужо пройдемся по его работам по-полной!

Це так... пару цікавих фоток від mike525,для "затравки" :blink:))) ....1 і 2-мої улюблені :g05:

post-8317-1286786609,18_thumb.jpg

post-8317-1286786620,01_thumb.jpg

post-8317-1286786764,46_thumb.jpg

post-8317-1286786773,05_thumb.jpg

post-8317-1286786969,74_thumb.jpg

Опубліковано

Лучший круг гонки - 0:09:36 (Клекоцюк Володимир). И это с учётом петли с поля на сообственно трассу! :)

Опубліковано

Вчора ввечері після гонки було знайдено дві! сірі кофти. Одну успішно віддано хазяїну - друга в мене. 36-38 розмір, Active. Власник - відгукнись!

Опубліковано

Так, свято дійсно вдалося. Урса, Френд, Тарік та інші, хто допомагав відбутися цій гонці, все було на достойному рівні, ви молодці. Дякуємо! Участь брали й ті, що не збирались їхати і в результаті теж задоволені. Діти раділи. Навіть сама наймолодша вболівальниця, Анна, була.

Рада була святу, приємно бачити усіх задоволеними. Ой, ще рада була бачити Лілі.

Щодо призів, я теж отримала приз-сюрприз, дякую Таіс 0040.gif

Ну і, звісно, погода була з нами 0074.gif

Опубліковано

На этой гонке понял зачем питаться в процессе. На 3-м кругу нужно было что-то таки в клюв закинуть :) Уже на 4-м - 5-м кругу по горбам даже на педали не мог стать, так вымотался.

Опубліковано

А вот теперь - изюминка ;)

Табличка. Средний круг Элиты, Экспертов, Аматоров и Ветеранов.

Смотрите, сравнивайте :)

У Элиты среднее время берётся за 8 кругов, у всех остальных - за пять. Результаты Элиты по пять кругов немного изменят расстановку, но общая картина останется та же.

И вот что вырисовывается.

Участники, имеющие среднее время 12 минут и меньше - ни разу не аматоры! Это ЭКСПЕРТЫ.

Участники, имеющие среднее время 11 минут и меньше - ни разу не эксперты! Это ЭЛИТА.

Организаторы следующих гонок имеют полное право распределять категории на основе этой гонки. По сути задумка была сделать рейтинг, поэтому все "аматоры" ехали по пять кругов. И результаты говорят сами за себя.

Хватит отсиживаться в слабых категориях, соревнуйтесь с равными себе ;)

rating1.png

Опубліковано

Від себе. Погодка склалась супер. Траса цікава, місцями підступна. "Пральна дошка" не давала зручно вмоститися в сідлі і час від часу старалась перекинути через руль. Після другого кола ноги гуділи так, що таки змушений був на "дошці" зменшувати темп аби не відбити ще 5-ту точку. На другому колі умудрився таки вилетіти. На 3 колі почали свистіти колодки задніх гальм, які дратували так, що бажання якнайшвидше фінішувати збільшувалось з кожним метром. 

Усім дякую за підтримку. 

Організаторам окреме дякую за веселу трасу та організацію траси.

До речі, крім кофти в бусі було знайдено велопляшку та байк. Прикмети байка: рама салатова, сідулька коричнева, колеса жовті. Переднє колесо - чорна почришка, на задньому колесі покришка відсутня. Рама по геометрії нагадує раму "Орльонка" чи BMW.  

Опубліковано

Тренер, виявляється в тебе номер був не тільки цікавим, а й везучим. Виграти і не отримати.., мені було б прикро, але це значить, що на тебе чекає кращий сюрприз. Ось так! 100% wink.gif

Опубліковано

А вот теперь - изюминка ;)

Участники, имеющие среднее время 12 минут и меньше - ни разу не аматоры! Это ЭКСПЕРТЫ.

Участники, имеющие среднее время 11 минут и меньше - ни разу не эксперты! Это ЭЛИТА.

Торможу...

Так теперь так и будет 3 категории?)))

Или только на Блюзе?)

Опубліковано

А вот ещё одна интересная таличка. Без Элиты.

Среднее время вычислено по трём кругам (Юниоры, Девушки) и по трём первым кругам (Аматоры, Ветераны, Эксперты).

Это для правильного рейтинга, потому что нельзя напрямую сравнивать среднее время 5 кругов и 3 кругов в разных категориях ;)

Смотрите, кто кого сделал на одинаковой дистанции ;)

По этим результатам ещё пару человек может переместиться на категорию вверх ;) Хотя цель этой таблички лишь посмотреть, кто кого как и где :)

rating2.png

Опубліковано

HDEE, ждем с нетерпением твое виде. Хоть, насколько я знаю, ты, возможно, сутки не спал, помогая в подготовке и в процессе. Так что, будем ждать, сколько потребуется

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...