Bliksss Опубліковано 23 Березня, 2021 в 11:22 #1051 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 11:22 2 хвилин тому, sergkots сказано: По нормах кількість паркомісць вроді 0,8 від кількості квартир - так журналісти казали коли репортаж знімали. трохи не так Цитувати Розрахунок місць для зберігання авто залежать від кількості квартир в будинку та місця розташування будинку. Наприклад для центральної частини міста на однокімнатну квартиру виділяється 0,5 місця, на кожну дво- і більше кімнатну по 1. В середній зоні міста коєфіцієнті 0,5 та 0,8 відповідно. На переферії для кожної квартири рахується по 0,5 місця на парковку. Для інших закладів норми відштовхуються від потужності або розрахункових значень відвідуваності. В наступній статті ми надамо приклад розрахунку паркомісць для громадських закладів. 1
vampirich Опубліковано 23 Березня, 2021 в 11:23 #1052 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 11:23 (змінено) 15 хвилин тому, Zheny@ сказано: ЗБС логіка - немає де ставити - нє не буду купляти машину. Ставити ж немає де. Всьо. японці чудово дружать з такою збс логікою і порядок на вулицях у них суть-суть кращий Японии нельзя просто скопить денег и купить машину. Чтобы купить личный автомобиль японцу придется доказать, что он в состоянии будет им пользоваться, не причиняя неудобств окружающим. Поэтому одно из основных требований – наличие личного парковочного места, расположенного в радиусе не более 2-х км от дома. Парковочное место часто арендуют. Стоит это примерно как однокомнатная квартирка в том же районе. Японцы к этому требованию относятся с большим пониманием, один мой знакомый японец даже считает, что продавать машину без парковочного места – это как продавать оружие без лиценции (здесь логическая связь может быть неочевидна для не-японца). Важно не только наличие парковочного места, но и его размер. Когда вы подаете документы в полицию, вам надо предоставить чертеж вашей парковки. Полицейский может не разрешить купить вам новенький внедорожник, если посчитает, что ваша парковка слишком мала для него. Змінено 23 Березня, 2021 в 11:24 користувачем vampirich 5
turbo Опубліковано 23 Березня, 2021 в 12:16 #1053 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 12:16 1 hour ago, Zheny@ said: Ці 2 таварісча - продали землі стільки, що можна було побудувати ще один Лас Вегас! Чому ж ти не спитав в них свого часу, чому не будують? Добре кивати на інших, паркуючись в болоті, розносячи потім по дорозі і дихаючи ним же самому. 1 hour ago, Zheny@ said: Саме так. В цивілізованому світі так і є. Будують будинки з можливістю паркуватися як в підвалі будинку, так і на його даху. Закладають в можливості конструкції Ого, прям на даху? Круто, бачив хоч раз? Так і в нас будують з паркуванням в підвалах. Готовий платити за паркомісце ринкову ціну? Приклад Києва показує - бидло буде своїх же дітей збивати, а поруч паркомісце пустуватиме. В любому випадку, 95% житлового фонду в нас збудований давно і тільки багаторівневий паркінг (від якого ой-ой топати нозями цілих 15хв) нас спасе.
rabzy Опубліковано 23 Березня, 2021 в 12:40 #1054 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 12:40 Хлопці, усі велкам в село ) На приватному обійсті місця достатньо не лише для парковки... 1
turbo Опубліковано 23 Березня, 2021 в 12:46 #1055 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 12:46 (змінено) 6 minutes ago, rabzy said: Хлопці, усі велкам в село ) На приватному обійсті місця достатньо не лише для парковки... Не маю вже плюсів на сьогодні Все правильно - живучи в місті, хочеш-нехочеш, але мусиш підпорядковуватись загальним нормам. Якщо сусід захоче влаштувати гулянку вночі - навряд сусіди зрозуміють аргументи типу "а чому мені такі тонкі стіни збудували". Так само і з авто припаркованими з порушеннями. Змінено 23 Березня, 2021 в 12:47 користувачем turbo 2
volks Опубліковано 23 Березня, 2021 в 12:48 #1056 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 12:48 (змінено) 1 час назад, Zheny@ сказал: Не дадуть отката в карман! Дадуть. Але 1 час назад, Zheny@ сказал: не вигідно Бо "а чьо я маю за парковку платити" і " я не для того машину купив, щоб пішки до стоянки ходити" 1 час назад, Zheny@ сказал: ЗБС логіка - немає де ставити - нє не буду купляти машину. Та нє. ЗБС логіка в багатьох водіїв - "мені має бути виділене персональне паркомісце в будь-якій точці міста, інакше я припаркуюсь на тротуари, газоні, на повороті, під знаком і т.д" 1 час назад, Zheny@ сказал: Моя машина на газоні не стоїть. Тому мімо каси! Я й не маю на увазі тебе, а БУДЬ -КОГО, хто так паркується. 1 час назад, Zheny@ сказал: Можеш на свиню в дзеркалі глянути. Аргументи будуть чи дєцкій садік типу "сам дурак"? 1 час назад, Zheny@ сказал: завищена в тебе самооцінка. Нормальна Змінено 23 Березня, 2021 в 12:50 користувачем volks
Zheny@ Опубліковано 23 Березня, 2021 в 13:14 #1057 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 13:14 16 хвилин тому, volks сказано: Аргументи будуть чи дєцкій садік типу "сам дурак"? Схуялі тоді було "СВИНІ" писати великими літерами? Ніби хтось із них це читає. 54 хвилин тому, turbo сказано: Чому ж ти не спитав в них свого часу, чому не будують? Бо не будували тоді стільки і в таких маштабах. Якщо і продавали землі, то дууууже тихо і своїм. І на Борді про це не прийнято писати було. та й фейкбук тільки винайшли. Тому твій допис так, ніочьом. Влсне як і ти міг би щось зробити, але не зробив, по причині "похєр".
Zheny@ Опубліковано 23 Березня, 2021 в 13:18 #1058 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 13:18 1 година тому, turbo сказано: Ого, прям на даху? Круто, бачив хоч раз? тебе в гуглі забанили? то я погуглю за тебе.
Saddy Опубліковано 23 Березня, 2021 в 13:36 #1059 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 13:36 45 минут назад, volks сказал: ЗБС логіка в багатьох водіїв - мені має бути виділене персональне паркомісце в будь-якій точці міста а мене бісить трохи інше - багато водіїв чомусь вважають якусь частину парковки в дворі багатоквартирного будинку СВОЄЮ (типу: "перепаркуйся, бо це моє місце" і т.д.) 7
turbo Опубліковано 23 Березня, 2021 в 13:49 #1060 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 13:49 (змінено) 48 minutes ago, Zheny@ said: тебе в гуглі забанили? то я погуглю за тебе. Корисне посилання, питань нема Spoiler Можна було б хоч трохи заморочитись і знайти окрім ru-зони хоч сякі-такі посилання, де аж 4 (!) світових прикладів парковки на даху (припустимо, що усі вони все ще діючі). Змінено 23 Березня, 2021 в 14:06 користувачем turbo
turbo Опубліковано 23 Березня, 2021 в 13:54 #1061 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 13:54 37 minutes ago, Zheny@ said: Бо не будували тоді стільки і в таких маштабах. Якщо і продавали землі, то дууууже тихо і своїм. Та ти що, які масштаби - два десятки новобудов (переважно в колишніх промзонах) якось кардинально змінили ситуацію? Можливо, конкретно посеред твого двору втулили новобудову і забрали потенційне паркомісце? 39 minutes ago, Zheny@ said: Тому твій допис так, ніочьом. Влсне як і ти міг би щось зробити, але не зробив, по причині "похєр". Стандартна тема - коли нема що сказати по темі - Женя агриться і пише ахінею. 1 1
Bliksss Опубліковано 23 Березня, 2021 в 13:59 #1062 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 13:59 20 хвилин тому, Saddy сказано: а мене бісить трохи інше - багато водіїв чомусь вважають якусь частину парковки в дворі багатоквартирного будинку СВОЄЮ не бісись - реагуй спокійно, паркуйся там - де тобі зручно. ЇХ - це ще більше бісить
Zheny@ Опубліковано 23 Березня, 2021 в 14:00 #1063 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 14:00 6 хвилин тому, turbo сказано: два десятки новобудов (переважно в колишніх промзонах) та невже?
Zheny@ Опубліковано 23 Березня, 2021 в 14:01 #1064 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 14:01 6 хвилин тому, turbo сказано: Стандартна тема - коли нема що сказати по темі - Женя агриться і пише ахінею. Женя коли агриться починає банити всі клони Карамби. Ахінею пишеш ти і ще декілька чоловік які взагаліне в темі.
turbo Опубліковано 23 Березня, 2021 в 14:03 #1065 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 14:03 (змінено) О, пішли мінуси і погрози бану (знову Карамбу приплів без будь яких доказів). Втікаю з теми, всі на парковку на даху Spoiler (цікаво, щоб бути обраними "в темі" - то треба бути власником корчика і бідкатись на упокоєних мерів, які не передбачили місць під парковку неподалік дому) Змінено 23 Березня, 2021 в 14:05 користувачем turbo 1 1
volks Опубліковано 23 Березня, 2021 в 14:31 #1066 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 14:31 1 час назад, Zheny@ сказал: Схуялі тоді було "СВИНІ" писати великими літерами? Щоб виділити, хто вони є.
Arden Опубліковано 23 Березня, 2021 в 14:41 #1067 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 14:41 46 минут назад, turbo сказал: Та ти що, які масштаби - два десятки новобудов (переважно в колишніх промзонах) якось кардинально змінили ситуацію? Можливо, конкретно посеред твого двору втулили новобудову і забрали потенційне паркомісце? З парковками і справді зараз біда, а буде ще гірше, так як машин в місті більшає.
Zheny@ Опубліковано 23 Березня, 2021 в 14:43 #1068 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 14:43 37 хвилин тому, turbo сказано: О, пішли мінуси і погрози бану (знову Карамбу приплів без будь яких доказів). Втікаю з теми, всі на парковку на даху Hide contents (цікаво, щоб бути обраними "в темі" - то треба бути власником корчика і бідкатись на упокоєних мерів, які не передбачили місць під парковку неподалік дому) Хочеш, щоб я заморочився і довів логічний зв'язок із карамбою? Якщо знайду, забаню всі акаунти. І Торіка попрошу щоб ще й ІР забанив всі, з яких регався. І не лише ІР. більше я на твої трольські закидони не буду відписувати. Ти мене почув.
Zheny@ Опубліковано 23 Березня, 2021 в 14:47 #1069 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 14:47 1 година тому, Saddy сказано: а мене бісить трохи інше - багато водіїв чомусь вважають якусь частину парковки в дворі багатоквартирного будинку СВОЄЮ (типу: "перепаркуйся, бо це моє місце" і т.д.) Я теж так кажу. Бо реально, коли я живу у будинку від моменту його будівництва, і коли якийсь новий мешканець починає бикувати (підпирати, паркуватися як бидло і т.д. ) то як іще казати? Умовно я постійн опаркуюся на одному й тому ж місці. 2-3-5-7 років поспіль, а тут франт якийсь новенький його зайняв. Схуялі? 2
turbo Опубліковано 23 Березня, 2021 в 14:47 #1070 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 14:47 2 minutes ago, Zheny@ said: Хочеш, щоб я заморочився і довів логічний зв'язок із карамбою? Якщо знайду, забаню всі акаунти. І Торіка попрошу щоб ще й ІР забанив всі, з яких регався. І не лише ІР. більше я на твої трольські закидони не буду відписувати. Ти мене почув. Без проблем - якщо хоч один айпі співпаде (чи навіть домен 10-хвилинної пошти) - бан усіх акків і гешефт з мене. Теж не реагуватиму на пости надалі.
vampirich Опубліковано 23 Березня, 2021 в 14:55 #1071 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 14:55 4 хвилин тому, Zheny@ сказано: Я теж так кажу. Бо реально, коли я живу у будинку від моменту його будівництва, і коли якийсь новий мешканець починає бикувати (підпирати, паркуватися як бидло і т.д. ) то як іще казати? Умовно я постійн опаркуюся на одному й тому ж місці. 2-3-5-7 років поспіль, а тут франт якийсь новенький його зайняв. Схуялі? той франт купив/орендує квартиру, яка знаходиться з моменту будівництва у тому ж будинку то чому він не "успадкував" право на таке ж місце? Чим ваше право на місце більше за його? 5
rrid Опубліковано 23 Березня, 2021 в 15:00 #1072 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 15:00 8 хвилин тому, Zheny@ сказано: Я теж так кажу. Бо реально, коли я живу у будинку від моменту його будівництва, і коли якийсь новий мешканець починає бикувати (підпирати, паркуватися як бидло і т.д. ) то як іще казати? Умовно я постійн опаркуюся на одному й тому ж місці. 2-3-5-7 років поспіль, а тут франт якийсь новенький його зайняв. Схуялі? з позиції чинного законодавства, за наданих обставин, в тебе, в "того франта" і в мене, навіть якщо я ніколи не бував в тебе в квартирі - абсолютно однакові права на "твоє" паркомісце. якщо ти приватизуєш той клаптик землі - тоді він буде твоїм, і, відповідно до Земельного кодексу і Правил благоустрою міста, можеш його обгородити. якщо ОСББ приватизує парковку, і загальними зборами віддасть тобі - також зможеш всіх ганяти. а поки це міська земля, не приватизована і тобі в оренду не здана - то права на той клаптик рівні у всіх, і будь-який відвідувач того двору має право там паркуватись. 2
Zheny@ Опубліковано 23 Березня, 2021 в 15:02 #1073 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 15:02 5 хвилин тому, vampirich сказано: той франт купив/орендує квартиру, яка знаходиться з моменту будівництва у тому ж будинку то чому він не "успадкував" право на таке ж місце? Чим ваше право на місце більше за його? чисто по-людськи. хулі ви до закону то вчепилися. По закону багато чого НЕ робиться.
Zheny@ Опубліковано 23 Березня, 2021 в 15:07 #1074 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 15:07 @rrid @vampirich живете собі в своєму будинку (умовна багатоповерхівка). Є місце на парковці, де ти постійно паркуєшся. Все своє свідоме життя. Сусіди, в кого є авто знають, що ти там все життя паркуєшся, чисто по-людськи його не займають, бо знають що воно "твоє". І тут поселився в будинку якийсь новий мешканець, купив собі умовну бляху, і став займати місце, на якому ти паркуєшся уже *дцять років. Хєр я повірю, що ви змовчите і віддасте його просто так! 1
Bliksss Опубліковано 23 Березня, 2021 в 15:29 #1075 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 15:29 14 хвилин тому, Zheny@ сказано: Є місце на парковці, де ти постійно паркуєшся. Все своє свідоме життя. Сусіди, в кого є авто знають, що ти там все життя паркуєшся, чисто по-людськи його не займають, бо знають що воно "твоє". І тут поселився в будинку якийсь новий мешканець, купив собі умовну бляху, і став займати місце, на якому ти паркуєшся уже *дцять років. Хєр я повірю, що ви змовчите і віддасте його просто так! ти серйозно ось це пишеш? стосовно людей/ сусідів - да, це і є - вихованість, але, от наприїхало якесь (50% будинку вже продали квартири) і починає бикувати, "я вчора тут машину поставив, а сьогодні - ти", звісно - я не мовчав, а розказав хто він такий. Але, там де мені зручно ставити машину (де ще мій батько ставив) - ставлять інші, я маю іти і комусь доказувати? Якщо встиг - поставив, не встиг - не поставив, можу поставити тільки вдень, на ніч - стоянка. 4
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти