Перейти до змісту

Про що говорить місто

lbladko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
17 минут назад, sergkots сказал:

22 000 000 / 213 950 = 102.83 грн/людину в рік.

Луцьк кількість населення

Хтось бачить користь від їх існування?

102/12 = 8.5грн в місяць. Я вас прошу. Не так вже і багато. А куди їх по вашому діти? Вони ж нічого більше робити не вміють.

• Ха-ха 1
  • Відповідей 2,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
8 хвилин тому, weldermaster сказано:

А куди їх по вашому діти? Вони ж нічого більше робити не вміють.

Якщо мітлу в руках не вміють тримати то можна скотчем примотувати.

Опубліковано
3 хвилин тому, Nokian сказано:

На ремонт доріг в цьому році планують здається 15 млн грн.

А на муціпалів 28 млн.

Та ну нах, дай пруф.

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

Та чого ви на них гоните?

хто гонить? просто - хочеться знати, за щось вони гроші отримують?

вже навіть бабульок не ганяють,  алкопритони - не виявляють, навіть своїми улюбленими "підставами" продавщиць - і тим не займаються.

Луцьк - розмальований фарбою з рекламою наркоти, або просто якоюсь муйнею, паркуються навіть в центрі - де і хто захоче... продовжувати?

P.S. Днями, їхня очільниця обмовилась, що вони на паркуванні могли б заробити, не помню точну цифру, але менше 10 лямів за 2 роки!!!

якби в них вистачало людей... 10 лямів за 2 роки, а з'їдають 20+ за рік....

• +1 4
Опубліковано
9 годин тому, Zheny@ сказано:

Та чого ви на них гоните?

Вони вам в борщ насрали? Чи виписали штраф за  неправильну парковку?

то назви пару позитивних змін, які відбулися, дякуючи наявності муніципалам у нашому місті?

Наказувати порушників паркування? щось не помітив щоб покращало. Потрібно постійно на проблемних місцях штрафувати, а не раз на місяць для фоточок у волиньньюс

Вони можуть виписати постанову дядьку, який викопав яму біля обійстя (типу незаконні земляні роботи) зате незаконних будівництв у історичній частині міста вони не помічають (хоч мене коробить від поглядів групи любителів пломбіру за 20 копійок у фейсбуці - але конкретно у цьому питанні вони таки намагаються щось змінити)

Натикали камер по всьому місту (на перехресті біля "нової лінії" на одному стовбі 8 камер... 8!!! на те перехрестя 4 з головою б вистачило) - і яка результативність? найшли 1 чоловіка який помалював зупинку... ну да... окупається кунішно проект...

Поки що я бачу лише узаконених тітушок, які імітують якусь діяльність суто для змі, і чекають команди фас щоб виконувати пряме своє призначення, типу розгону старого ринку

• +1 8
Опубліковано
9 годин тому, Zheny@ сказано:

Чи виписали штраф за  неправильну парковку?

2 адмінпротоколи склали. Причому обидва рази вискакували як чорти з табакерки з підїзду та з-за рогу будинку. Паризани-ковпаківці. Ви запарковані на газоні і тп. Ясно що там газону ніякого немає, а невпорядкована прибудинкова територія. кажу добре пишіть, я допишу своє  бачення.  Запитав, чи доносять до відповідних служб міськради стан прибудинкових територій (вони ж усе знімають) - щось мямлили що ми тільки фіксуємо порушення, а  у вас є осбб і жеки туди звертайтесь, а ми тут не в курсі і тп. Знову ж таки, вранці грів машину перед виїздом: поруч з дастера (здається) вийшов дядько в цивільному, десь біля нього намалювались двоє муніципалів. Дядько каже : "так всьо тут хватить, давай на Арцеулова". Прямо як "фас" для песиків. Участь в історії з тим староринковим майданом...  Стихійні ринки (бабусь пенсів з квітами та кропом ) теж тероризують....

Воно, здається, і все правильно, порядок типу підтримують. Але особисто у мене "осадок лишається" .  Набігли, покусали і побігли з повним торбами протоколів :).

Якщо хтось знає і наведе приклади важливих, корисних  дій працівників цієї служби для містян -розкажіть. Можливо, не під тим кутом оцінюємо діяльність муніципальної варти?

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
16 хвилин тому, vampirich сказано:

о назви пару позитивних змін, які відбулися, дякуючи наявності муніципалам у нашому місті?

Я про те, що така служба потрібна.

25 хвилин тому, vampirich сказано:

Наказувати порушників паркування? щось не помітив щоб покращало. Потрібно постійно на проблемних місцях штрафувати, а не раз на місяць для фоточок у волиньньюс

Регулярно бачу ,як в дворах навколо автостанції і базару ходять і гтрафують.

26 хвилин тому, vampirich сказано:

Вони можуть виписати постанову дядьку, який викопав яму біля обійстя (типу незаконні земляні роботи) зате незаконних будівництв у історичній частині міста вони не помічають

Це трохи інше.  Їм винесуть 10 000 папірців, суть яких вони і уявити не можуть, і пошлють найух.

Я їх не захищаю. це звичайні шістки.  Мене зацікавило інше.  Скільки їх є? Кількість тих муніципалів?  От і розбити 20млн на кількість. в скільки грн обійшлася одна така одиниця.

• +1 1
Опубліковано
7 хвилин тому, Slavco сказано:

Якщо хтось знає і наведе приклади важливих, корисних  дій працівників цієї служби для містян -розкажіть. Можливо, не під тим кутом оцінюємо діяльність муніципальної варти?

30 хвилин тому, vampirich сказано:

для фоточок у волиньньюс

просто ми оцінюємо їхню діяльність з тих ще *н'юс!  І дописів хз кого.

Опубліковано
33 минуты назад, Slavco сказал:

Ясно що там газону ніякого немає, а невпорядкована прибудинкова територія

Газон якраз часто вбитий тими ж паркувальниками. Але там таки точно не місце для паркування. Бовід такого місто стає схожим на свинарник - все в болоті.

56 минут назад, vampirich сказал:

Натикали камер по всьому місту (на перехресті біля "нової лінії" на одному стовбі 8 камер... 8!!! на те перехрестя 4 з головою б вистачило) - і яка результативність? найшли 1 чоловіка який помалював зупинку... ну да... окупається кунішно проект...

Так він і не повинен окупатись. Це пииання безпеки. Якщо стається якесь правопорушення є можливість виявити злочинця.

Муніципали  потрібні, але наразі ефективність роботи дуже низька.

• +1 3
Опубліковано
17 хвилин тому, volks сказано:

Газон якраз часто вбитий тими ж паркувальниками. Але там таки точно не місце для паркування. Бовід такого місто стає схожим на свинарник - все в болоті.

подякуй Кривицькому та Романюку.

1 година тому, vampirich сказано:

Натикали камер по всьому місту (на перехресті біля "нової лінії" на одному стовбі 8 камер... 8!!!

думаю, що кожна має свою функцію.

Хоча про цей проєкт говорили ще років з 8 тому.  Оптику по всім стовбам по всьому місту і камери.  Порушення ПДР,  просто правопорушення і т.п.

Опубліковано
1 хвилина тому, Zheny@ сказано:

думаю, що кожна має свою функцію.

думаю основна функція - освоїти бюджет. а інші вже по ситуації :)

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
21 хвилин тому, volks сказано:

але наразі ефективність роботи дуже низька.

взагалі - ніяка, враховуючи витрачені кошти... за 20+ лямів в рік, якась приватна служба безпеки (умовно) ганяла б і гопніків, і любителів паркуватись на газонах - набагато ефективніше... Знаєш чому? Ім не потрібно кожен рік форму купувати, в т.ч. - парадну, планшети - одні з самих дорожчих, і т.п.

Проїзд в тролях - оплачують? ;) сьогодні був на двох ринках, біля РАЦСу і північці - жодного не побачив ,чи мож вони так чьотко маскуються?

Опубліковано
5 хвилин тому, vampirich сказано:

думаю основна функція - освоїти бюджет. а інші вже по ситуації :)

та ну!  Якщо освоїти, то фтулили б одну 180°/360° камеру за "овердохуа" бабла.

Опубліковано
Щойно, Zheny@ сказано:

так як втулити 8 за чуть дорожче + 8 підключень + 8 точок обслуговування на майбутнє (потім же грошей тоже схочеться)...все таки не так палівно і результат той же.

Але варіант 8 камер за овердохуа бабла я б теж не відкидав

• +1 1
Опубліковано (змінено)
17 хвилин тому, Zheny@ сказано:

бачив у "відкритому доступі" - що і за скільки купують, по цінам на деяке залізо і обслуговування, там самий лютий барига - буде сцяти  кип'ятком і пускати - слюні з бульбашками.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 3
Опубліковано

Кожен раз проїжджаючи яму,згадую про 28000000  грн на безпантових муціпалів.

Їхню товстопику сироту казанську.

Я не проти порядку в місті,але це все нагадує бенкет під час чуми.

• Дякую! 1
  • -1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, Nokian сказано:

Я не проти порядку в місті,але це все нагадує бенкет під час чуми.

А хто - проти? Але - гроші - дали, а порядку - нема...

Опубліковано

Вже міська рада шукає ділянку в місті під ринок,куди перенести Старий,бо до чорта на  Новий ,що то підприємці не захотіли перебиратися.

А ,що ?

Не було це відразу відомо?

Вся біда,що в нас мер насправді нуль без палички.

Лише про Макдональдс та аеропорт тріпається.

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, alexvvv сказано:

цікаво де буде нова клоака 

Клоака вона не від місця,а більше від голови залежить.

Дай дурню саму хорошу річ,то він з неї гімно зробить.

Корінь в тому,що до приватного,та суспільного відношення зовсім різне.

Портсіті, Промінь,Цум приватні і клоаки нема.

• +1 1
Опубліковано

колись говорили про місце де була в/ч біля кільця Львівська - Володимирська...

але щось заглохло. Мабуть будуть там будинки будувати місце то козирне...

хтось щось знає про це?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...