Перейти до змісту

Про що говорить місто

lbladko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 минуту назад, Bliksss сказал:

такі да, мені - "більше повезло"... на сесії їздив на "Ужгород-Харків", наперед купували місця і "рішали" що б всі в одному вагоні.

Хлопці з Ужгорода, ледь не бочками "брали з собою", 96-97 рік...

В нашому дизелі до дупи місця були. Ти до свого місця міг тупо не протиснутися. В білеті місце вказано, а дальше тамбура не зайдеш. Колись пів дороги сидів на одному полужопії на дерев'яній лавці і на руках ще дівчина сиділа, я думав після цього ходити рівно вже ніколи не буду. Щось схоже на маршрутки в час пік, навіть не всі влазили по п'ятницях.

• Ха-ха 2
  • +1 1
  • Відповідей 2,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
7 хвилин тому, nickel сказано:

В нашому дизелі до дупи місця були.

це не той, "прямий дизель" десь так в середині 90-х їздив... плацкартні вагони, стояв в Луцьку на 7-8 колії, мож і далі? тягнув його - простий тепловоз.. відправлявся десь опівночі?

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
3 хвилин тому, Barugan сказано:

Точно Брест, а не Ковель??

напевно, таки Ковель, але що в Брест, що в Чернівці - я ним їздив.... не знав що він вже рік не ходить, я "образно" написав "бачу вранці цей потяг", типу, якщо його бачу - значить на роботу встигаю ))

Опубліковано
1 час назад, Bliksss сказал:

це не той, "прямий дизель" десь так в середині 90-х їздив... плацкартні вагони, стояв в Луцьку на 7-8 колії, мож і далі? тягнув його - простий тепловоз.. відправлявся десь опівночі?

Схоже на той. Він десь ближче до 22 години відправлявся, а прибував назад опівночі чи в час ночі. Вагони зняті з плацкартів, бо все обдерте, побите і на рівень плацкарту не дотягувало, то пускали як приміський - 6 годин до Львова суцільного сервісу. Зимою могло пів вагону снігу насипати через "щілину" у вікні. Інколи попадав козирний вагон з, хоч і подертими, але м'якими сідушками, які навіть відкидалися. Але в основному той недобитий плацкарт в перемішку з приміськими вагонами з дерев'яними лавками.

• +1 1
Опубліковано
14 минут назад, Cherman сказал:

А так, кажуть, в основній масі, там бусами зараз возять баригоперевізники.

Це вже можна назвати повноцінною окупацією :huh:

• +1 1
Опубліковано
53 хвилин тому, nickel сказано:

Зимою могло пів вагону снігу насипати через "щілину" у вікні. Інколи попадав козирний вагон з, хоч і подертими, але м'якими сідушками, які навіть відкидалися. Але в основному той недобитий плацкарт в перемішку з приміськими вагонами з дерев'яними лавками.

значить - він, побиті вікна, навіть світла не було

Опубліковано
3 минуты назад, Bliksss сказал:

значить - він, побиті вікна, навіть світла не було

А нащо тобі вночі в поїзді світло? Якийсь ти дивний.

Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

А нащо тобі вночі в поїзді світло? Якийсь ти дивний.

культурно хочеться, не з горла ж пити, чи навпомцки розливати )) такі да, ми про той самий сарай говоримо

• Ха-ха 2
Опубліковано
4 часа назад, Bliksss сказал:

Хлопці з Ужгорода, ледь не бочками "брали з собою", 96-97 рік...

Це ж була дорога додому, гнали порожняк (пусті банки). :)

Опубліковано
34 минуты назад, Alex S сказал:

Стоїть мерседес S....принтер і хуйло зелене єхидно посміхається

От я за це і казав. Спаскудили саму ідею бла-бла-карства.

• +1 1
Опубліковано
18 минут назад, nickel сказал:

От я за це і казав. Спаскудили саму ідею бла-бла-карства.

Я два роки тому з весілля з Львова таким їхав, запізнився мудак на 2 години поки людей по місту збирав.

• +1 2
Опубліковано
19 minutes ago, Alex S said:

Тобто втрачається совість і починається бізнєс по кійофскі. Там розвод кругом ,в будь якій сфері послуг і голос ,що в трубці ,що при візуальному контакті не відчуває нічого позорного. А тут розвод в тому ,що раз ти вже приїхав в два ночі ,то нікуди ти вже не дінешся ,бо тобі як і більшості треба в інше місто своєчасно. І почекати можна ,нікуди не дінуться...Хоча мені здається ,куди простіше це виправити програмно ,на сайті.Просто не реєструвати автолюбителів, поки не буде фото авто і його номера. 

Колись на бла-бла не можна було реєструвати машини, з кількістю місць, здається більш як 4 чи 5, то робили декілька поїздок і обдзвонювали всіх, хто їхав. Коли востаннє ним користувався, роки два чи три тому, то там на малюнку наявних місць прямо бус і був зображений. А, вони ж Busfor купили ще не так давно, то хоч біля імені офіційного автобуса тепер відповідний значок є.

• +1 3
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Рік тому у Луцьку відкривався клуб для дорослих

Він ще працює?

А хто бував в таких закладах,як там ?

Мені завжди хотілося побувати,але жодного разу не відвідала

Опубліковано
31 minutes ago, paksivatova said:

Він ще працює?

Теж не доводилось бувати там, але схоже, що працює. В січні траплялась на очі рекламка в інстаграмі з дівчатами (щодо їх краси краще змовчу), а по дорозі з роботи часто іду тією дорогою і бачив оголошення стосовно входу в "спокусу" через "голівуд" (якось символічно чи що). Потім десь та об'явка (традиційно для наших країв - бумага у файлику, фейспалм) зникла.

34 minutes ago, paksivatova said:

Був лише за кордоном - то все доволі симпатично. Частина (включно зі мною) сиділи поодаль "танцювальних зон" з пивом і легкими закусками. Частина (як в кіно) ближче до дівчат ;) В якості відвідувачів, були присутні також представниці прекрасної половини людства (звісно, не половина в залі, але достатньо). За усім слідкує практично непомітна охорона. Вид в охорони такий, що не хотілось би перевіряти на видиму спокійність.

Ніби все, що згадав. Ех, швидше б світ повернувся до старого формату, бо так і молодість минає :dont:

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
1 година тому, paksivatova сказано:

відвідати релігія не дозволяє?

Опубліковано
4 minutes ago, Cherman said:

Та що, щодо краси дівчат? Все дуже добре, чи очень плохо?

Не хотілось би ставити оцінок, тому скажу так: повністю відповідають своїй професії в невеличкому (в плані еротики - трохи провінційному, в хорошому сенсі) містечку.

• Ха-ха 1
  • -1 1
Опубліковано
2 годин тому, xc90 сказано:

Не хотілось би ставити оцінок, тому скажу так: повністю відповідають своїй професії в невеличкому (в плані еротики - трохи провінційному, в хорошому сенсі) містечку.

фотки скинь чи що 

Опубліковано
8 годин тому, paksivatova сказано:

Що ви там не бачили?

Опубліковано
7 годин тому, xc90 сказано:

Ех, швидше б світ повернувся до старого формату, бо так і молодість минає :dont:

Наскільки старого?

Середньвічча і інквізиції захотілось ?

Опубліковано (змінено)
7 minutes ago, Zeiss said:

Є ціле відео, нащо ті фото

(контент "на любителя", попереджаю)

Spoiler

13531369809367.gif

А на фоні - Винниченка, машини шумлять, народ ходить. Який пздц :D

Згадав - про це ж новина була.

Змінено користувачем Ko3bMa
  • Ха-ха 1
  • +1 3
Опубліковано
8 хвилин тому, Zeiss сказано:

Є ціле відео, нащо ті фото

(контент "на любителя", попереджаю)

а це точно полішки?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...