Перейти до змісту

Про що говорить місто

lbladko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
8 хвилин тому, volks сказано:

А секонд - це нормальний магазин одягу?

там трапляються нові речі. при чому брендові ЗВІДТИ. А не...

Зранку черга стоїть - аж бігом біжать!

• +1 1
  • Відповідей 2,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
1 hour ago, Zheny@ said:

А чим тобі Waikiki не догодив?

Імхо, якщо дивитись з луцьких магазинів, то джинси в Colins кращі.

В вайкакі в межах однієї моделі і інколи навіть розміру може гуляти крій. А про reserved я взагалі мовчу - тихий ужоснах.

Ширпотреб, одним словом.

• +1 1
Опубліковано
2 часа назад, Zheny@ сказал:

там трапляються нові речі. при чому брендові ЗВІДТИ. А не...

Зранку черга стоїть - аж бігом біжать!

Це не нормально.

Опубліковано
1 година тому, Ko3bMa сказано:

В вайкакі в межах однієї моделі і інколи навіть розміру може гуляти крій. А про reserved я взагалі мовчу - тихий ужоснах.

Ширпотреб, одним словом.

та і так норм, то ви з жиру біситесь 

• +1 1
Опубліковано

А потім на ринках району "моя дочка в такому ж ходить"

ніразу.

Це про Вайкікі :)

47 хвилин тому, volks сказано:

Це не нормально.

Це ви балувані.

Півсвіту в секонді тариться і нормально чухають.

• +1 1
Опубліковано

Ширпотреб, одним словом.

Коли будеш оплачувати дитині навчання і проживання в іншому куточку України, повернемося до цієї теми :)

• Дякую! 1
Опубліковано
13 минут назад, Zheny@ сказал:

Це ви балувані.

Півсвіту в секонді тариться і нормально чухають.

Ну якщо є можливість купити нову річ, а не ношену, то взагалі не бачу сенсу таритись в секонді.

• -1 1
Опубліковано

А в мене інша біда на тему магазинів лах: дуже часто облазиш купу магазинів і  не подобається нічого. А на секонді  таки часом трапляється щось візуально відмінне від ширпотребу. І я не модник ніфіка :)

Опубліковано
1 hour ago, Zheny@ said:

Коли будеш оплачувати дитині навчання і проживання в іншому куточку України, повернемося до цієї теми :)

Аргумент "спєрва дабєйся". Браво :D:sm110:

• +1 1
Опубліковано
1 hour ago, volks said:

Ну якщо є можливість купити нову річ, а не ношену, то взагалі не бачу сенсу таритись в секонді.

Ну якщо є можливість купити нову річ, а не ношену, то взагалі не бачу сенсу таритись в брендових магазинах.

• +1 1
Опубліковано
3 годин тому, volks сказано:

ти, походу, не читав моїх повідомлень

7 годин тому, Zheny@ сказано:

там трапляються нові речі. при чому брендові

хоча я не здивований...

• +1 1
Опубліковано
2 годин тому, Ko3bMa сказано:

Аргумент "спєрва дабєйся". Браво :D:sm110:

ДО чого це тут??

Ніху* не по темі.

До чого тут "добейся" ?

ДОбейся до довгів і проблем????  пздц порівняв.. . думав ти розумніший....  розчарував..

• +1 1
Опубліковано
6 minutes ago, Zheny@ said:

ДО чого це тут??

Ніху* не по темі.

До чого тут "добейся" ?

ДОбейся до довгів і проблем????  пздц порівняв.. . думав ти розумніший....  розчарував..

Йому про те, що в вайкаках браку валом - він про дітей і "не по темі" :D

Spoiler

76837.jpg

Опубліковано
13 минут назад, Zheny@ сказал:

ти, походу, не читав моїх повідомлень

7 часов назад, Zheny@ сказал:

там трапляються нові речі. при чому брендові

хоча я не здивований...

Читав. Ок. Перефразую. Якщо є можливість купити нову брендову річ в звичайному магазині, то який сенс ломитися в черзі на відкриття, щоб, МОЖЛИВО, вирити її в секонді?

Опубліковано

Мені джинси в Україні купить то взагалі майже неможливо, або розміри на кнурів якихось, або по зовнішньому вигляду на колхозніків чи пєдоштани на школоту. Років 5 назад прийшов в ювант раді інтєрєса, ну шось таке болєє-мєнєє було, а вот з розмірами срака, продавєц каже "ну задлінні то занеси в ательє, хулє" плюнув нічого не взяв. 4 роки назад був в родичів в чехії, то купив в левісі норм джинси 4 шт, десь в районі 1200грн за одні були, правда по акції(по цей день всі цілі). Після того шмотки купляю або там, або в любліні. Бо туда на машині дешевше катнуть, затаритись на сім'ю чим купляти в нас.

• +1 4
Опубліковано
4 хвилин тому, volks сказано:

Класно тобі.

Десь ти писав, не помню скільки точно але рост в тебе більше 190, в мене 190 рівно, а вот такі шоб нормально лежали ті джинси то треба ще 5 см обрізать.

Опубліковано
59 минут назад, halmer сказал:

Десь ти писав, не помню скільки точно але рост в тебе більше 190, в 

Ніфіга собі. Ще один мальчік с фєномєнальной памьятью))))

• Ха-ха 3
Опубліковано
1 година тому, volks сказано:

Читав. Ок. Перефразую. Якщо є можливість купити нову брендову річ в звичайному магазині, то який сенс ломитися в черзі на відкриття, щоб, МОЖЛИВО, вирити її в секонді?

Ціна мінус 50-90%

Це основна причина!

• +1 1
Опубліковано
28 хвилин тому, volks сказано:

Ніфіга собі. Ще один мальчік с фєномєнальной памьятью))))

Була б фєномєнальна написав би точно)) а так, ЄМНІП і не більше

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, Alex S сказано:

І заодно лихварством. В 5 відсотків в місяць в валютах

думаєш він потерпить конкуренцію?   

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
21 годин тому, Cherman сказано:

Скільки це місяців необхідно буде ходити, і скільки секонду перерити, щоб знайти необхідну "нову брендову річ".

та не факт що знайдеш, кілька разів помічав чергу біля секонду (біля троянди) о 5-6 ранку, навіть взимку.

Контингент - від школярів до бабусь. Якось бачив передачу (якогось луцького телеканалу) про цей контингент - через одного, займаються цим - заради бізнесу, купують брендові речі за безцінь, а потім продають у інстаграмах/фейсбуках типу - "два рази вдягнута, сам купував в америці" і т.п., якщо знаходять з біркою - ще простіше, кажуть - замовив(ла) в Америці - не підійшов розмір, всьо - профіт 500%

Якісь дві пані, на вигляд років 30 +/- сказали що донедавна працювали манагєрами, але покинули це заняття,

бо на секонді мають 10-15К в місяць не напрягаючись.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 4
Опубліковано

в мене знайома працювала найманим продавцем одягу в якомусь магазинчику. 

То теж полювала по за речами з бірками по всяких єврошопах,  у свою зміну на роботі виставляла ті речі у  магазині, і казала що непоганий бонус получався

• +1 2
Опубліковано
1 година тому, Cherman сказано:

З якою періодичністю оновлюється асортимент в секондах? Десь раз в тиждень? Скільки це місяців необхідно буде ходити, і скільки секонду перерити, щоб знайти необхідну "нову брендову річ".

він, в більшості, перекочовує з одного магазу в інший.

Навіть ,може, в інше місто.

Самі "жирні" речі відбираються на стадії сортування.  І вони йдуть у магазини типу Gotv і їм подібні бутики.

де речі по 1-2 штуки і стільки ж розмірів. З понтом - оригінальна (одинична) річ!

По факту, вміють скуповувати розпродажі брендів за кордоном, залишки, поза/минуло-річн,і залишки по 1-2-3 шт. Зі знижкою в 50-75-90%.

Або й взагалі на вагу!   І ці речі приїжджають до нас , сортуються. і в модні бутіки.

Не знаю чи правда, але  в деяких магазах (казали), такі ящики, де ти лишаєш старі речі. Прийшов в джинсах "старих" - купив нові, одягнув і пішов у них же. Старі в ящик.

Оці "ящики" і потрапляють в секонди.  Або просто люди заносять в пункти здачі.

Німці вміють меблі викидати. Поляки їздять збирають, реставрують, і перепродують нашим :)  Деякі наші й самі таке роблять.  Хоча ліниві.  Часом і не реставрують.

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...