Перейти до змісту

Сколько дарить на свадьбу :)

dimmon

Сколько дарить на свадьбу (грн.)  

199 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Думаю многие кто не был сто лет на свадьбе (как я) задают себе этот вопрос, какие сейчас расценки :). Конечно все зависит от благосостояния человека либо кто приходится вам эта пара близкие или не очень люди. Но думаю будет интересен многим опрос сколько сейчас принято дарить на свадьбу.

Опубліковано

Треба вибрати якусь еталонну одиницю (кум, брат, друг, співробітник), щоб голосувалка нормально спрацювала, бо одне діло родичу дарити, і зовсім інше співробітнику, наприклад. Також сума залежить і від твоїх статків: олігарха зі 100 грн не зрозуміють. Також залежить від кого дариш: одне діло від себе, друге діло від себе, дружини, трьох діток і бабці.

Опубліковано

да надо подумать как правильно создать т.к. еще не подумал что может идти один человек, может идти пара, может идти семья + трое детей )

отредактировал так "Сколько дарить на свадьбу друзьям в грн. на одного человека (дети не в счет)"

Опубліковано

Як мінімум на 1 людину сумму яка оплатить її поляну там де її накривають, все що більше на свій розсуд.

Опубліковано

если друзья не каждый день женятся - 100 усд самое оно

То залежить від віку і кількості друзів напевне, бо в мене останнім часов виходить, що друзі одружуються - аби встигати по весіллях біхати і умовні одиниці на купки складати))))

Опубліковано
тамада каже – сьогодні не гріх і всі гроші віддати

тамада що хочеш в кінці весілля скаже, поблискуючи вологими від сивухи оченятами :D

Опубліковано

а шо, це обв'язково, дарити гроші?

До того, як переробили опроснік в питанні було: ..."чи подарунок в грошовому еквіваленті".

Опубліковано

В суботту справляли своє весілля. Ділюсь комерційною таємницею. Якщо відкинути подарунки батьків, то сума вливаннь становила від 100 до 2000 грн. Я середньому вийшло з кожного в районі 300 грн., що приблизно відповідає витратам на банкет на одну персону. Так що пост про те що дарити варто приблизну вартість "поляни" підтримую. В нас десь так воно і вийшло. Хоча звичайно ціллю такою ми не задавались. :friday:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ходили 5-того вересня на весілля, дарували 200 грн з дорослого і 100 грн з "не дуже" дорослого.

Також сума залежить і від твоїх статків: олігарха зі 100 грн не зрозуміють.

Це саме головне. Якшо є можливість і друзі є дійсно друзями, то звичайно варто дарувати більше.

Опубліковано

Идем на эти выходные на свадьбу.

Сенкс всем. Почитала, подумала и решила, что будем дарить 500 грн. на двоих - достаточно нормальная сумма.

Хотя всё равно больше пойдет: цветы, цветочки от дружки, такси туда и обратно... + приготовление (маникюр, возможно гардероб...)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Те кто проголосовал больше 1000 наверное скоро собираться жениться )

а вообще смотря кому дарить: если родные, двоюродные браться, сестры, хорошие друзья: over 500-1000

хорошие знакомые: 200;

не оч. хорошие, не оч. знакомые, не знакомые =): 100 грн

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...