Перейти до змісту

Стопарик кофе

Гетто

Рекомендовані повідомлення

Пью натуральну каву Kimbo з Італії , зварену власноруч в турочці.

Раз 5 в день. Чудово почуваюсь.

Правда якщо пити наші розчинні Якобси чи Нескафе 5 раз на день то не знаю який буде результат. :lopata:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на самом деле кофеин действует также как никотин, анфитамин

вот ето ты жути понаганял.все ложусь в наркодиспансер и поставте меня на учет в ОБНОНе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись полюбляв каву. Навіть в сон бувало від неї клонило.

Аж поки не трапився "передоз". Після 14 чашок натуральної кави на голодний шлунок за вечір з друзями -  безсонна ніч під гуркіт серця, холодний піт і т.п. побічні ефекти...

З тих пір організм не сприймає кави. Варто в другій половині дня випити горнятко кави і безсонна ніч забезпечена. 

p.s. Перейшов на чай. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кави взагалі не п"ю, ніфіга вона мене не бодрить! :closedeyes: Пийте люди ряжанку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, в кофе - кофеин, в чае - чаин, а в какао? :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кави взагалі не п"ю, ніфіга вона мене не бодрить!

Деколи за компанію, але чим більше п'ю тим більше хочеться спати. Соки краще :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обожнюю каву - і еспрессо, і капучіно з пишною пінкою, і латте. Люблю ранок вихідного дня, коли сонце світить в вікно, а на кухні - пахощі щойно змеленої і звареної кави. А скільки приємних слів, цікавих розповідей, потаємних секретів ми чуємо за горнятком кави...:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

каву вживаю нечасто, але іноді буває, більше люблю аромат)) часом заходжу в "Клуб кави" сама, з газеткою, тонкою сигареткою і чашкою кави))))) і нехай весь світ почекає ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шось ніхто не питає пити воТку чи нє)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я люблю пити каву сидячи на підвіконні,зустрічаючи заспане сонце. чомусь завжди здається, що воно(сонце) тільки тому й вибирається із-за хмар, що відчуло аромат кави :)

на роботі каву пила по 3-4 рази на день. зараз трішки менше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не буду я читати того Медвєєдєва, я каву пив, пью і буду. І ніколи не спадало на думку вважати, шо то шось вредне. І цигарки палю, і пиво бухаю, і мнясо їм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зараз 7:50. проснувся, пішов на кухню, заварив собі каву, тепер п'ю. кожен ранок у мене починається з кави. П"Ю і БУДУ ПИТИ цей напій :smile-zachot: (подобається він мені)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не буду я читати того Медвєєдєва, я каву пив, пью і буду. І ніколи не спадало на думку вважати, шо то шось вредне. І цигарки палю, і пиво бухаю, і мнясо їм.

Тільки кави не п'ю :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись якщо не помиляюсь шведський король вирішив перевірити шкідливість кави! Ось так двох братів-близнюків посадили у вязницю і одному давали пити тільки чай, а другому тільки каву! І як Ви думаєте хто помер перший?

Все вірно - першим помер король :rolleyes:

Той з близнюків, що пив чай помер у віці 83, а той, що каву у 86! Здається так! Ну якщо десь пребрехав, то вже вибачайте, це я намагався прикрасити історію! :blush:

Ось так то!

Висновок:нам королям за вредность молоко надо давать! :0014:

:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt, так бы каждое утро :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Маш, может, кофе?

- Вань, может, сразу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И всё таки заразная это штуковина - кофе. Мои девчата потихонечку меня приучают начинать рабочий день с этого напитка. Бодрит однако покруче чем чай. Может они туда какой нить энергетик добавляют? )) Потому что раньше не замечал за собой такого прилива бодрости от кофе.

Кстати, а чё это за пятно на заднице той девушки? Как на лысине товарища Горбачёва?)) Может не так сварила кофе? И по ходу, в место удовольствия получила под зад ногой ? ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt, так бы каждое утро :rolleyes:

подобається стояти в такій позі? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='Сьогодні, 16:05' post='562819']

а я то думаю нашо ти фотега брав

аж страшно запитать... це ти на фотці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кава не бадьорить , навпаки хочеться спати, п'ю її коли хочу бути менш активним, а то з моїй темпераментом це іноді шкідливо :rolleyes:. Єдина річ, яка допомагає коли хочеться спати, зелений чай. Дійсно відчуваєш себе після нього свіжішим і виспаним(ненадовго, але)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И всё таки заразная это штуковина - кофе. Мои девчата потихонечку меня приучают начинать рабочий день с этого напитка

ну фсьо, "влип очкарик" © :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...