Перейти до змісту

Юлямпочка іде в депутати

Юлямпочка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В тих дЄпутатах шо, медом помазано?

Чи знаєте ви, що ремонт одного даху школи має обійтися їй в 150 тисяч гривень? А якщо школі вже п’ятдесят років, то заміна усієї електричної системи – в 300 тисяч? Чи знаєте, що школа не має грошей на закупівлю енергозберігаючого устаткування, а, тим не менше, ліміти на використання такі низькі, що в зимові місяці, коли дня всього кілька годин, школа ніколи не вписується? А скільки книг отримує шкільна бібліотека, крім підручників? Жодної! Наші діти – наше майбутнє, ми зобов’язані забезпечити їх найкращими умовами.

Уже знаємо. І шо далі? БУдеш така біла і пухнаста і відремонтуєш всі школи? Не вірю :)

Пишу, бо випали нам важкі часи, коли доводиться приймати важкі рішення. А моє рішення балотуватися в депутати міської ради, повірте, важке. Це не забавки, тут не візьмеш лікарняний по догляду за дитиною і напишеш заяву на звільнення – назвався депутатом, будь добрий, виконуй (інакше чим ти відрізняєшся від тих, проти кого виступаєш?). І доводиться мені, вчителю хімії загальноосвітньої школи, мамі та авторці дитячих казочок та глянцевих статей, приймати це рішення.

Бідна ти нещасна... Силою тягнуть, ти опираєшся, але ж куди там, доводиться приймати... Тьху. Чесно. Один пафос і більше нічого.

Тому коли до виборів у місцеві ради Ігор Гузь, що очолив волинську "За Україну", запропонував балотуватись у міську раду Луцька, я погодилася. Хоча цьому передували тривалі сумніви і роздуми.

Ну да. Чого би й не погодитись? Бути дЄпутатом шас модно... А Гузь... Язиком тріпатись вміє файно. Пам"ятаю його ще по КУНу та Тризубу.

Ну, ти йди в депутати... Чи не пропонують?

А чого ти тільки один абзац запостив? Наступний же повністю відповідає на твоє питання. Де я сказала, шо відремонтую?

Силою не тягнуть. Плюватись - не гарно. Запропонуй кращу програму, я прислухаюсь. Тільки давай без подвійних стандартів накшталт попереднього зауваження. Прохання дочитувати відповіді, які вже прописані.

Я працюю з тими, хто працює зі мною. З тобою б не працювала, тон твій мені не подобається. Гузя теж пам.ятаю і по КУНуі по ТРизубу, але це не має жодного стосунку до написаного.

' date='27 августа 2010 - 10:06' timestamp='1282896391' post='555408']

странненько - уже другий депутат від "за україну" на борді... зговорилися?

я на борді задовго до сьогоднішнього дня. Так шо зауваження не по темі.

так багато букоф в першому пості, може краще троха "під кат"?

а тезами програмні моменти, нє?

від якого округу балотуєшся? чи то від всього Луцька?

А десь в правилах форуму є обмеження по кількості знаків? Я поки що офіційних програмних моментів вивішувати не можу, виборча кампанія ще не почалась. Це так, роздуми.

Балотуюсь по вокзалу.

в пості №1 професійно написаний текст, копірайтера тобі не треба

за атач з фотко +1

я, взагалі-то, журналіст

• Відповідей 169
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

2 Юлямпочка

Ще будь-ласка відповідь на моє запитання і я зможу дати відповідь на Ваше.

Ну... Коє-в-чьом ви прави, канєшно. За вийнятком того, шо, скажімо, Гаразджа, хочеш-не-хочеш, а увійде до складу Луцька, не тепер, то в четвер. І тоді без згоди МІСЬКОЇ ради жодні рішення, в т.ч. по лісу, прийматись не будуть. По-друге. Порівняємо кіпіш, який здійнявся з приводу кар.єрів, коли його підняли бордівці, і кіпіш, який підніме група депутатів? Зрозуміло, що я не сама іду від партії "За Україну" і в обласній раді так само будуть мої однопартійці, з якими ми тримаємося однієї лінії. Тобто, що хвилює їх - хвилює мене, а що хвилює мене - хвилює їх. Є ще поняття депутатського запиту. інформація - важлива зброя.

Я відповіла на ВАШЕ питання?

Опубліковано
Ну, ти йди в депутати... Чи не пропонують?

Не хочу. Мене цілком влаштовує те, чим я займаюсь. Я ремонтую техніку. Роблю то якісно і маю з того дохід. Усе чесно і прозоро. Зробив - отримав гроші... А депутати... То як путани... Аби прадать себе падароже... Пофіг на якість, аби стогнати пагромчє :)

Без образ, просто отаке в мене бачення.

Силою не тягнуть. Плюватись - не гарно. Запропонуй кращу програму, я прислухаюсь. Тільки давай без подвійних стандартів накшталт попереднього зауваження. Прохання дочитувати відповіді, які вже прописані
.

Гм... Відповіді я дочитав... Але оті абзаци про то шо рішення далось важко, про то шо мучилась і вагалась, про лікарняні, про постійне піклування про ближньогго свого (читай - про виборців) - вони звучать лицемірно і фальшиво. Люди вже досхочу наслухались обіцянок і наїлись макаронів, які їм вішали на вуха десятки таких же "чесних і прозорих" як ти.

Давай конкретну програму, конкретні проблеми і, головне, методи, якими ти збираєшся їх вирішувати. Мо тоді тобі повірять. Без чітко означених методів вирішення піднятих тобою питань, вся твоя писанина в першому пості - фарс і лицемірство, направлене на одне - Выбери меня, выбери меня!

Власне тому і Тьху, ібо заі**ло чути кожного разу одне і те саме.

Щодо Гузя, то мою репліку про ньог слід розуміти так: "я знаю його не перший рік і нічого крім балабольства я від нього не чув." То як мені реагувати на пости людей, які будуть працювати під його началом? Риба гниє з голови. Так і тут. Якшо шеф балабол, то і команда в нього така сама... Брехлива...

Опубліковано

До Мікса. По-перше, я перепрошую, в борщ тобі не гадила, що ти, не знаючи мене зовсім, звинувачуєш мене у брехливості, прямо чи опосередковано. Жодних підстав для цього тобі я не давала. Стосовно альтруїзму, кицю, я вже понад десять років БЕЗПЛАТНО займаюсь вихованням чужих дітей в громадській організації, а також в школі трачу на чужих дітей стільки часу, що звинуватити мене в якихось навколокулуарних і БРЕХЛИВИХ закидах може тільки той, хто НІ РАЗУ МЕНЕ НЕ ЗНАЄ.

Ти хочеш сказати, що кожен, в кого шеф мудак, сам мудак? Молодець, тримай пряник. Мої стосунки з Ігорем, як і моя думка про нього не стосуються ні того, що я планую робити, ні того, як я це планую робити. Тим більше, в цьому питанні мене не обходить твоя думка про нього. Це пост, запощений на інтернет-ресурсі, не є ні офіційним документом, ні навіть предметним спічем, в той день, коли оголосять офіційний початок виборчих перегонів, ти побачиш весь перелік необхідних документів від мене, включно з програмою, автобіографією і податковою декларацією. Я запостила звернення, яке особисто тебе зачепило. Я молодець. Стосовно пафосу - напиши краще, я запощу твій текст.

Твоє ж дитяче показування в мене пальцем і звинувачення в фарсі і лицемірстві безпідставне. Пий валер.янку, якщо моя персона викликає в тебе таку знервованість.

В тебе особисто я дуже прошу. Якщо ти мешкаєш на вокзалі - в жодному разі не голосуй за мене. За депутатство у міській раді грошей платять страшенно багато - називається "на громадських засадах". На час сесії надається відпустка на робочому місці, так. Так що, згідно своєї тарифікаційної сітки, я отримаю... десь близько 80... гривень брудними за сесійний день. Круто, пра? Якщо прогулювати сесії, то на яку біду йти в раду? Я не прогульник.

Якщо ж тебе так зачіпає, чому "йти в депутати" для мене важке рішення, то відповім. Я ні дня свого життя не пропрацювала в офісі, не визнаю дрескодів і обмежень, не люблю відповідати чиїмось високим вимогам. А йду я туди через те, що якщо такі, як я не будуть пробувати виборсуватись з цього гівна, то такі, як ти ніколи і не поворушаться.

І, перепрошую, ти перший почав.

Опубліковано

До нд. Блін, народ, в мене враження, що тільки я інтернетом користуюсь так, наче тут живу. Половину бордовців я особисто знаю. От, уявіть картину, шо ми тут зустрілись побалакати про те, про се. І я розповіла про те, що збираюсь балотуватись. Ви ж до ПРОСТОГО посту, нехай пафосного, нехай з обіцянками ставитеся так, ніби я комусь яйця переїхала.

Здуріти можна.

Опубліковано
' date='27 августа 2010 - 19:58' timestamp='1282931887' post='555874']

До нд. Блін, народ, в мене враження, що тільки я інтернетом користуюсь так, наче тут живу. Половину бордовців я особисто знаю. От, уявіть картину, шо ми тут зустрілись побалакати про те, про се. І я розповіла про те, що збираюсь балотуватись. Ви ж до ПРОСТОГО посту, нехай пафосного, нехай з обіцянками ставитеся так, ніби я комусь яйця переїхала.

Здуріти можна.

ну та я ще раз повторю, юля, я не про тебе, не про стаж, не про бордівців, а суто про такий от дивний збіг... нічого особистого.

ну а "яйця переїхала" - справді, дуже яскравий художній образ :) 

p.s. юля, а тебе не дивує, що людина, яка очолює праворадикальну громадську організацію, в той же час очолює і центристську демократичну політичну силу?

а ти по списку балотуєшся чи по мажоритарці?

Сонце, в мене велике прохання. Слово "Юля" пишетьс з великої букви. Інакше я навіть відзиватись не буду. Це раз. А друге, знайди-но в гуглі Нацальянс і подивись-но там статут цієї ораганізації. Де там про праворадикальність? Коли це Гузь був радикалом? о_О Міфи, ми живемо в полоні міфів.

Опубліковано

ПиСи. ЛЮДИ! НЕ ТРЕБА МЕНІ РОЗПОВІДАТИ ПРО ГУЗЯ! ПОВІРТЕ МЕНІ, Я ЙОГО ЗНАЮ ДОВШЕ, НІЖ РІДНОГО ЧОЛОВІКА, А ЗА ЧОЛОВІКОМ Я ВЖЕ ЗАМІЖНЯ 10 РОКІВ!

І знаю я Гузя не шапочно, не з чужих розмов і пліток, а з власних вражень, воєн, образ і т.д. Таке враження, що ви мені скоро почнете розповідати, як вчити дітей хімії, або як немовлятам підгузки міняти.

в депутатстві -нє. 

Ну всьо, щітай розбив мені серце.

Опубліковано

Ще до НД.

А як ти думаєш, як ще проводити соцдослідження, якщо офіційно ми ще, по ідеї, не працюємо? Чи це не зріз суспільства? Чи не тут можна прощупати загальний настрій і порадитись? Чи ти думаєш, шо я всі тридцять років свого життя тільки й думала про те, що можна покращити в різному місті?

А вже тільки з цих коментарів я знаю, чого зачіпати не слід, а на що треба навпаки, звернути увагу. Я вчусь тут спілкуватись з опонентами. Тому що, якщо тут ви з міксом стали в віртуальну опозицію, то за місяць я отримаю реальну. Їй теж треба навчитись аргументовано відповідати. Так шо нічого дивного в таких збігах не бачу.

Опубліковано

Або я чогось не розумію, або ти не правильно задаєш питання. Ти питав про збіг. Я пояснила. ЩО ти ще хочеш?

Якщо закон про вибори поправлять, я, швдише за все, піду по списку. Якщо не поправлять, то від іншої політичної сили я не піду в депутати міської ради в принципі, бо не збираюсь торгуватись. Я відповіла на твоє питання?

Опубліковано

ти мене на витримку випробовуєш? Зря, це майже зряшна справа. Максимум, в мені можна викликати нєдоумєніє.

Борда раскидивает свои щупальца во власть.

та да

Опубліковано

38. Десятки разів на таборах та вишколах читав наступні лекції: «Правила поведінки при допиті», «Боротьба та виявлення агентури СБУ та МВС», «Загальна безка в націоналістичній організації», «Індивідуальна конспірація».

зазвичай такі лекції читають у інстітутах благародних дєвіц, а не у радикальних організаціях

А такі да, Андрєй, Ви прави, її манєра спілкуватись з опонентами зачаровує

Опубліковано

Юля, от ти кажеш що Столяр, чи Конюх, чи ще хтось загородив карьєри і буде там собі щось будувати, а Гараджа скоро буде Луцьком. І ти сильно переживаєш з цього приводу. Опиши конкретно що ти з своїм начальником і командою будете з цим робити?

1. Ходити з плакатами навколо забора

2. Просто ходити навколо забора

3. Подасте в суд на Лищенську раду і підете ходити навколо забора

Мене цікавить що в тебе є в голові, плани, як ти плануєш втілювати хоч що небуть.

Опубліковано

38. Десятки разів на таборах та вишколах читав наступні лекції: «Правила поведінки при допиті», «Боротьба та виявлення агентури СБУ та МВС», «Загальна безка в націоналістичній організації», «Індивідуальна конспірація».

зазвичай такі лекції читають у інстітутах благародних дєвіц, а не у радикальних організаціях

А такі да, Андрєй, Ви прави, її манєра спілкуватись з опонентами зачаровує

Я теж читала гутірки по самовиживанню, історії УПА, конспірації, табірництву і робила рейди, маршкидки і т.д. Я радикал? Кстаті, книжку по самовиживанню в САС досі маю, правда, прикопаного машингверу нє... Вила зато є.

Толік. Нацальянс позиціонується, як права організація, і ніде (!!!) на сайті нацальянсу не обговорюється ні радикалізм, ні фашизм і т.д.

Оскільки я ні разу не була в нацальянсі, співпрацювала з ними лише в межах молодіжного громадського руху, я не маю компетенції відчитуватися за діяльність цієї організації. Але сам Ігор Гузь позиціонує себе лібералом.

Юля, от ти кажеш що Столяр, чи Конюх, чи ще хтось загородив карьєри і буде там собі щось будувати, а Гараджа скоро буде Луцьком. І ти сильно переживаєш з цього приводу. Опиши конкретно що ти з своїм начальником і командою будете з цим робити?

1. Ходити з плакатами навколо забора

2. Просто ходити навколо забора

3. Подасте в суд на Лищенську раду і підете ходити навколо забора

Мене цікавить що в тебе є в голові, плани, як ти плануєш втілювати хоч що небуть.

Письмовий звіт, завірений мокрою печаткою подавати? а то мало лі шо... В усяком уразі, це питання можна дістати на світ божий і потрясти нею перед носом в властьімущих.

' date='27 августа 2010 - 20:35' timestamp='1282934156' post='555931']

ти мене на витримку випробовуєш? Зря, це майже зряшна справа. Максимум, в мені можна викликати нєдоумєніє.

ню вот, ше депутакою не стала, а уже "ШО ти ше хочеш", "не випробовуй витримку", а що далі буде?

мдя... :(

Та шо ти з тим "не стала" вчепився? Може, й не стану, а звітуватись вже мушу? Я просто попереджаю, що викликати в мене потоки сліз, істєрік і виправдань дуже складно. А тролити я й сама вмію.

Опубліковано

так, народ, я спати. Єслі шо, то я не здалась, просто очінь устав, а завтра ше здаю іспити, бо поступаю. Так шо не нервуйтесь дуже. Всіх люблю.

Ваша Юлямпочка.

' date='27 августа 2010 - 20:43' timestamp='1282934607' post='555937']

"чьо вчепився", "тролити"

а уся моя провина тим часом тільки у тому, що я мав наглість запідозрити радикалізм у очільнику нацугрупування, який розїжджає гарячими точками... напевно несе із собою ліберальні цінності...

як же ви мої інтереси захищати збираєтеся, пані Юля? 

ми особисто домовимося, ок? Про інтереси кожної сторони.

Опубліковано

В усяком уразі, це питання можна дістати на світ божий і потрясти нею перед носом в властьімущих.

непоганий в тебе план, вони будуть просто ошарашені таким несподіваним ходом,... черт, жалко я незможу це побачити.. ех

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...