Перейти до змісту

Юлямпочка іде в депутати

Юлямпочка

Рекомендовані повідомлення

Коли це Гузь був радикалом? о_О Міфи, ми живемо в полоні міфів.

та був.. був.. І "Нац.Альянс" був.. Доказувати не буду. Просто знаю.

Тут я згідний з Юлею. Ігор Володимирович - скоріше ліберал, ніж радикал. Просто останнім полюбляє здаватися.

Справжні радикали у ліберастичні структури типу "Нашої України" не йдуть. Як і не йдуть у суто кон'юктурний і провладний проект типу ЄЦ. Як і не підтримують чинного мера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 169
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

І саме через цей тон колись мені борда перестала бути цікавою і я перестала бути активним учасником, якщо хтось помітив.

А як тільки зібралась в длепутати, то одразу згадала, шо мона непогано попіаритись і вернулась сюди? :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут я згідний з Юлею. Ігор Володимирович - скоріше ліберал, ніж радикал. Просто останнім полюбляє здаватися.

Справжні радикали у ліберастичні структури типу "Нашої України" не йдуть. Як і не йдуть у суто кон'юктурний і провладний проект типу ЄЦ. Як і не підтримують чинного мера.

Какой Мінікупєр, какок Єгіппєт???

Млять, сидів, мовчав-мовчав, але брєдняк в цій темі вже переходить усі рамки.

По-перше. Які радикали, які ліберали???

Я про радикалів читаю тільки в іноземних статтях. Клоуни - да, ідійоти - да, мама в дитинстві не втримала і дитина впала головою вниз - да. Радикальні сили то є міф! Тільки не требя мені тут застігати про радикальний націоналізм і конкретно взятого Улєжика. Я вам швидко розкажу звідки гроші на бігборди і як дядя Беня грається з ідіотами, а радикальні націоналісти думають шо намахують жида.

Лібералізм в нашій країні в стадії зародку. Є окремі люди що сповідують дані постулати, дай їм Бог стати на ноги. А поки маємо те що маємо.

НУ - це шонебуть створене на світлих ідеалах Віктора Андрійовича і розвалене чернушними двіжняками офігевших від влади ідіотів. Це не лібералізм був, це - ух ти бабло і шо ета всьо мнє???!!

ЄЦ - це та сама ПР тільки з закарпатським акцентом. Далі пояснювати?

І взагалі. У мене таке враження, що 90% дописувачів навіть не розуміють повноваження депутата міської ради, від того претензії як до депутата ВР. Чесно говорячи по написаному Юлею у мене складається враження шо вона сама слабо розуміє, але потуги в людини світлі і не замарані цілями споживання. Так, надто ідеалістичні, але за це по фейсу не б'ють.

Усім требующім чівота там:

Купіть собі ватман, намалюйте там, хто як вміє, умовного депутата, додумайте йому степінь повноважень і пред'являєте претензії і вимагайте негайного покращення. Ефект буде однаковий, а тут срання менше буде. Демонструвати своє ставлення до влади взагалі і те як ви всьо нєнавідітє в претензіях до Юлі - дуже тупо.

P.S сорі за багато букв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я даже відповідати на це не буду. <skip>

Але ж відповідала. Сама собі протирічила?

Люди, я втомилась. 

А це ж всього лише початок. І те що тут відбувалось (друкувалось і читалось) всього лиш за два дні - лише квіточки, порівняно з тим що буде далі.

Якщо тут і прорізались "струмки бруду", то попереду ще цілі ріки, моря і океани.

Однозначно - ЛЕГКО НЕ БУДЕ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І взагалі. У мене таке враження, що 90% дописувачів навіть не розуміють повноваження депутата міської ради

+5000000000

ЗІ тебе зараз по сценарію мають обізвати невелобидлом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І взагалі. У мене таке враження, що 90% дописувачів навіть не розуміють повноваження депутата міської ради

+5000000000

ЗІ тебе зараз по сценарію мають обізвати невелобидлом.

претензії до нового депутата витікали з заяв і прагнень топікстартера в першому пості, всі хотіли почути як вона це буде втілювати.

- на тобі нове слово "ЯНаукович!"

Новий лозунг - МІКС НЕГОДУЄ! :rolleyes:

Zeuss

розкажи про дядю Бєню і Улєжика

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-перше. Які радикали, які ліберали???

Я про радикалів читаю тільки в іноземних статтях. Клоуни - да, ідійоти - да, мама в дитинстві не втримала і дитина впала головою вниз - да. Радикальні сили то є міф!

А які сили - не міф?

Тільки не требя мені тут застігати про радикальний націоналізм і конкретно взятого Улєжика. Я вам швидко розкажу звідки гроші на бігборди і як дядя Беня грається з ідіотами, а радикальні націоналісти думають шо намахують жида.

Прошу. Ключі від шифру, явки, ставки, документи. Розказувати багато хто може. А конкретики бракує.

Тільки в окремій темі. Бо тут обговорюється саме кандидат Юля.

НУ - це шонебуть створене на світлих ідеалах Віктора Андрійовича і розвалене чернушними двіжняками офігевших від влади ідіотів. Це не лібералізм був, це - ух ти бабло і шо ета всьо мнє???!!

Кон'юктурний лібералізм, приправлений невеликою часткою національного соусу.

ЄЦ - це та сама ПР тільки з закарпатським акцентом. Далі пояснювати?

Шо і трєбовалось доказать.

І взагалі. У мене таке враження, що 90% дописувачів навіть не розуміють повноваження депутата міської ради, від того претензії як до депутата ВР. Чесно говорячи по написаному Юлею у мене складається враження шо вона сама слабо розуміє, але потуги в людини світлі і не замарані цілями споживання. Так, надто ідеалістичні, але за це по фейсу не б'ють.

Згоден. Повністю згоден.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zeuss

А шо тут розказувати.

Перед достроковими виборами до тернопільскої облради було вивішено купу бігбордів націоналістичного характеру. При чому вивішено не тільки на Тернопільщині а по всій західній Україні. Та і там не тільки бігборди, ну то таке. Виникає питання - аткуда дєньгі? І тут починається тріллєр... у мене доказів немає, свідком передачі коштів я не був, але точно знаю що це бабло дав дядя Беня за певні преференції в майбутньому. Тепер Улєжик думає шо намахав жида, але, як показує практика, усі хто там брав балабас всі його відпрацьовали :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тєма сисек дяди Бени нєраскрыта, откуда ноги как говорится, кто єтот мощный старик, дядя Беня?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тєма сисек дяди Бени нєраскрыта, откуда ноги как говорится, кто єтот мощный старик, дядя Беня?

Ааааааа, прасцітє.

Дядя Бєня - таваріщ Коломойський. Друх і саратнік усіх хто гатоф работать на ніво.

Самий крутий і амбітний проект якого "Сильна Україна", але біля нього пасеться ще з пяток різного напрямку палітічєскіх сіл.

Доречі на рахунок того бабла говорять і в самому саобщєстві фріменів, тільки тихо і так шоб зверху не почули.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zeuss

А шо тут розказувати.

Перед достроковими виборами до тернопільскої облради було вивішено купу бігбордів націоналістичного характеру. При чому вивішено не тільки на Тернопільщині а по всій західній Україні. Та і там не тільки бігборди, ну то таке. Виникає питання - аткуда дєньгі? І тут починається тріллєр... у мене доказів немає, свідком передачі коштів я не був, але точно знаю що це бабло дав дядя Беня за певні преференції в майбутньому. Тепер Улєжик думає шо намахав жида, але, як показує практика, усі хто там брав балабас всі його відпрацьовали :smile3:

Шо і трєбовалось доказать. Жодної конкретики чи доказів.

З 2006-го року я чого тільки не чув. Про те, що "Свободу" фінансує Янукович/Клюєв/Ахмєтов/Балога/Коломойський/Росія/Моссад. Щоправда, у всіх цих припущеннях є один, але дуже суттєвий недолік - вони залишається припущенням. Бо жодних конкретних доказів з цього приводу НЕМАЄ. Якби вони були, то їх би давно використали проти "Свободи" і Тягнибока.

Думаю, що наступний кандидат у фінансові донори цієї партії - інопланетяни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо і трєбовалось доказать. Жодної конкретики чи доказів.

З 2006-го року я чого тільки не чув. Про те, що "Свободу" фінансує Янукович/Клюєв/Ахмєтов/Балога/Коломойський/Росія/Моссад. Щоправда, у всіх цих припущеннях є один, але дуже суттєвий недолік - вони залишається припущенням. Бо жодних конкретних доказів з цього приводу НЕМАЄ. Якби вони були, то їх би давно використали проти "Свободи" і Тягнибока.

Думаю, що наступний кандидат у фінансові донори цієї партії - інопланетяни.

Маладєц мальчік, дєржи канхвєтку.

Ми тему загнали внікуди...

Якщо чесно, краще вірити в світлі ідели чим засирати всі гілки словесними випорожненнями. Не хочеш вірити - твоє право! Я нікого переконувати не збираюсь. Єдиним доказом є прямий ефір на 5-му каналі де Улєжик після поствленого питання в лоб так бочком бочком і в кущі. Але мені влом шукати, тим більше, ти всерівно скажкш шо то злиє проіскі діверсантафф :smile3:

Так що, жму руку - маладєц!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тема дійсно загнана вже ВНІКУДИ.

І мова пішла НІПРОЩО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забаньте ви цю брехливу дівчину. :mdr:

Хай іде там в себе в колхозі(партії) розводить трактористів. ;)

А ти звідки, підарок? Наша Україна? Регіони? ЮЛЯ????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О_о

Правила розділу

1. не матюкатись

2. не обзиватись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забаньте ви цю брехливу дівчину. :mdr:

А можна я тебе забаню??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забаньте ви цю брехливу дівчину.  :mdr:

А можна я тебе забаню??

Реабілітація репресованих, щоб забанити дозволу питають...таки справді демократія на Борді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не маю морального права, не мій розділ. А так - можу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щоб закінчити офтоп, тут відповідь Улежика

Тобто ніхто з відомих бізнесменів - Коломойський, Ахметов, брати Клюєви - ніколи не фінансував "Свободу"?

- Звичайно, ні. Ні раніше, ні тепер "Свобода" не мала фінансової залежності ні від кого. Ми ідеологічна партія - якщо нас хтось фінансуватиме, ми змушені будемо виконувати його замовлення. Щойно це стане відомо нашим прихильникам, вони всі як один відвернуться від нас. Ідеологія - це наш козир. Відповідно нам потрібні не спонсори, а меценати - ті, хто дає гроші на ідею й нічого за це не вимагає.

Думаю це логічно, шила в мішку не сховаєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І саме через цей тон колись мені борда перестала бути цікавою і я перестала бути активним учасником, якщо хтось помітив.

А як тільки зібралась в длепутати, то одразу згадала, шо мона непогано попіаритись і вернулась сюди? :smile3:

Я тут довго мовчала, спостерігала за цією гілкою... але вже терпець увірвався. Erica, якщо Вас слухати, так тепер попіаритись на борду не можна, а обговорювати, який "нєхороший чєловек" мазафака, або чи розбанити ForeverAutumn, чи де потратити гроші на першому побаченні - це типу можна... Я з Юлею знайома ще з того часу, коли вона нас, початківців-пластунів, вчила берегти ліси, водила в мандрівки, проводила гутірки на патріотичні теми - і всі ми щиро вірили, що ми щось зможемо змінити і що як виростемо, то будемо будувати своє життя вже не як совєти-атеїсти, а українці, в яких є старовинна культура, релігія, ну і т.д. Да, ми не близькі подруги, і я не буду казати, що я знаю її як себе, і всяку різну іншу туфту. Але коли я читала цей "пафосний", як тут хтось помітив, текст, то частково прочитала те, що завжди хотілось і самій би сказати і зробити, але немає в мене на то часу і можливості. І що поганого, що починаючий політик (дійсно голосно звучить) вирішив почати розмови з потенційними виборцями з борди. Хіба не одна з цілей форума - дати можливість поспілкуватись різним людям на різні теми, актуальні як для них особисто, так і для нашого міста і лучан в цілому.

Пропоную все таки поміняти тон - кому не подобається її ідея йти в депутати, проходьте мимо, а хто має бажання подискутувати чи щось уточнити, давайте не тупо підй.. підколювати, а ввічливіше вести діалог. А то реально скоро борда стане місцем, куди будуть писати тільки садомазохісти, які хочуть, щоб над ними познущались, а решта людей просто обходитимуть це місце (жаль, в Луцьку немає інших форумів) ...

P.S. Вже очікую коментарі щодо того, що моє повідомлення - це спеціально підготовлене, і написане за мене, чи ще щось в цьому стилі. Відразу скажу - Юля мене не просила за неї заступатись, я не відношусь ні до партії, від якої буде балотуватись Юля (навіть не запамятала її назву), і не закликаю голосувати за Юлю, і я не є симпатиком Гузя (хоча і антипатиком теж не є). Я просто закликаю до взаємоввічливості і взаємоповаги на форумі. Давайте рахуватись з іншими, і буде нам щастя...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, його забанили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юля ти мені вибач, може я тебе чимось обідив, я зовсім нехотів, тим більше причин для цього нема. Удачі тобі в роботі, будеш нам розказувати шо там і куда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Олю, дякую. Хоча, направду, я вже почала отримувати задоволення і дивитись, хто куди дофлудить, бо вже в такі теми зайшли.

Так само дякую Ді, просто за моральну підтримку. Мені стало значно комфортніше, коли ти прийшов.

Толік, ти мене здивував. Здивувало твоє ставлення: втиху підтримати того, хто відверто ллє помиї на мене, а потім радісно посміхатись при зустрічі - це якось мені дивно. Хто мені подобається - того я підтримую, хто ні - обсираю. Може, я зануда, але так є. Для мене така поведінка, як мінімум, дивна, як максимум, не припустима.

Щодо Еріки, то так, я прийшла сюди попіартись. Не пам.ятаю, щоб десь було заборонено в правилах, а якщо це тобі болить, що ж - це виключно твій біль. Я, взагалі, часто користуюсь тим, чим вважаю за потрібне, не питаючи в невідомих мені людей.

І, нарешті, Фоксе. Дякую, але не треба вибачатись, ти мене не образив. Все ок. Критикуй, критикуй, мені ж треба розбиратись з лайном, в яке я лізу :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, його забанили?

0040.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нехай буде що я верблюд, це суті справи не міняє.

Наплюй на те хто в яку позу тебе ставить.

Головне те!!!!, що ти хочеш зробити для людей.,,,

А ЩО ТИ ХОЧЕШ ЗРОБИТИ?!!! РОЗКАЖИ МЛЯ,,,, ВКІНЦІ КІНЦІВ ВЖЕ,,,,...

А що ви зробили для людей,що з таким пустопорожнім пафосом вимагаєте в пані Юлі? Вона своє ставлення до народу виразила досмть чітко,а ось ваша-"все обосрем і все говно"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...