shalldone Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 08:32 Поділитися #151 Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 08:32 Ми не можем ніяк розібратись: чи завжди те, що діється в наших головах, дієьтся саме у нас в головах, чи не завжди?Через це і дратуємся. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 08:57 Поділитися #152 Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 08:57 Мене дратують 90% знайомих які думають що знають більше за всіх але загальному від розуму що є 14 років в свої 21-22 далеко не відійшли Дратує вінда з якою мені приходить працювати на роботі (по привичці запускаю всі проги підряд і воно звісає на пару хвилин) і люди які думають що нічого кращого нема при цьому яро це доказуючи (хоча в загальному і некоритсувались нічим вище ХР а про інші не віндові системи навіть говорити не треба так як вони про них і не чули) Дратує коли мене називають програмістом (повбивав би) Дратує коли хочеш комусь допомогти а вони тобі відповідають з насмішкою "Добре що ти такий розумний" (ппц я допомогти хочу а не виставти тебе дурним) Дратують непунктуальні люди яких треба ждати по 20-30 хв хоча по телефону говорять уже доходжу/доїжаю Дратує поп-музика (особливо наша вітчизняна) Дратує бидло і люди які ведуть себе як бидло, але при цьому думають, що це круто Раніше дратували продавці в вопаці що в центрі але зараз вони такі добрі стали (щось тут не чисто походу начальство того їх ) ... люди, які слухають музику на мобілках без навушників... люди, які придумали мелодію на дзвінок телефону хазяйки, у якої я знімаю кімнату Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 13:17 Поділитися #153 Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 13:17 ОФФВже декілька разів переглядала цю тему.Невже в нас усіх все аж так погано???Колись на іншому, правда, сайті madkot створив тему "Ділимося радістю", де люди писали, що-в когось в малюка прорізався зубчик-сонечко світить-давня подруга знайшлась-і т.д.Таку тему читаєш - посміхаєшся і настрій піднімається, а тут...Колись давно мені подарували листівку з надписом: В жизни так много маленьких радостей. Желаю тебе (див. Вам усім) не пропустить ни одной! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fagot Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 13:23 Поділитися #154 Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 13:23 Oksana04, занадто чорно-білим все сприймаєш, людина яка не дратується, не може відчути і радість, так само як темрява є причиною існування світла. Люди, які достатньо щасливо живуть - зазвичай дратуються по усіляким дрібницям, відповідно нещасні люди радіють дрібницям. Порівнювати важко - в кожної людини є щасливі та нещасні періоди. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 13:28 Поділитися #155 Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 13:28 Oksana04, занадто чорно-білим все сприймаєш, людина яка не дратується, не може відчути і радість, так само як темрява є причиною існування світла. Люди, які достатньо щасливо живуть - зазвичай дратуються по усіляким дрібницям, відповідно нещасні люди радіють дрібницям. Порівнювати важко - в кожної людини є щасливі та нещасні періоди. Я не порівнюю. Просто цікаво, чого немає такої радісної теми, яка б притягувала позитив? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 16:00 Поділитися #156 Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 16:00 Oksana04, занадто чорно-білим все сприймаєш, людина яка не дратується, не може відчути і радість, так само як темрява є причиною існування світла. Люди, які достатньо щасливо живуть - зазвичай дратуються по усіляким дрібницям, відповідно нещасні люди радіють дрібницям. Порівнювати важко - в кожної людини є щасливі та нещасні періоди. Я не порівнюю. Просто цікаво, чого немає такої радісної теми, яка б притягувала позитив? СТВОРИ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Korosy Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 21:43 Поділитися #157 Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 21:43 Oksana04, занадто чорно-білим все сприймаєш, людина яка не дратується, не може відчути і радість, так само як темрява є причиною існування світла. Люди, які достатньо щасливо живуть - зазвичай дратуються по усіляким дрібницям, відповідно нещасні люди радіють дрібницям. Порівнювати важко - в кожної людини є щасливі та нещасні періоди.темрява і світло це одне. але дратівливість(не-) порівнювати із щастям(не-) то зовсім інше. здається, роздратування проходить швидше, ніж нещастя. і нещасні люди, які радіють (навчились радіти) дрібницям...хм, може не такі вони й нещасні? дивлячись, що для кого щастя. бо хто щасливо живе, але дратується по пустякам, то хз, чи такий вже й щасливий. може там спокою менше? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Romich Опубліковано 9 Жовтня, 2010 в 09:15 Поділитися #158 Опубліковано 9 Жовтня, 2010 в 09:15 А мене дратує, що моя, скм, люба теща ходить до нас додому щодня і без попередження, як на роботу, скм. А ще дратує, що іі (тещі, трясця їй) мама ходить до нас тоже як на роботу. Ні, як до себе додому. Приходять, скм, і учать нас (мене) жити. Повбивав би. :mdr: :mdr: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HelloBoy Опубліковано 9 Жовтня, 2010 в 10:29 Поділитися #159 Опубліковано 9 Жовтня, 2010 в 10:29 а мене дратує , те що всі люблять коли їм лижуть зад! починаючи від школи і закінчуючи роботою! просто хочеться взяти і сказать все що ти думаєш про свого боса, викладача, вчителя але не можеш , бо вилитиш з універа\роботи ! і ще мене дратують люди які люблять лизать зад іншим, ну ті шо подхаліми чи як їх там...по стіні би розмазав таку людину! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 9 Жовтня, 2010 в 10:39 Поділитися #160 Опубліковано 9 Жовтня, 2010 в 10:39 а про себе не боїшся послухати? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HelloBoy Опубліковано 9 Жовтня, 2010 в 11:55 Поділитися #161 Опубліковано 9 Жовтня, 2010 в 11:55 а про себе не боїшся послухати? нарахунок чього? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 10 Жовтня, 2010 в 10:59 Поділитися #162 Опубліковано 10 Жовтня, 2010 в 10:59 на рахунок пробілу і м'якого знаку Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
eNyk Опубліковано 10 Жовтня, 2010 в 12:46 Поділитися #163 Опубліковано 10 Жовтня, 2010 в 12:46 о! Оце на днях зрозумів, що ще мене дратує: коли їсиш хліб з маслом і медом, а мед весь час хоче "втікти" і якщо не догледів, то одразу пальці стають "солодкими" Це не так вже щоб прям дратувало, але напрягає трохи - замість смачного чаювання виходь така собі битва з медом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Slavco Опубліковано 11 Жовтня, 2010 в 07:01 Поділитися #164 Опубліковано 11 Жовтня, 2010 в 07:01 о! Оце на днях зрозумів, що ще мене дратує: коли їсиш хліб з маслом і медом, а мед весь час хоче "втікти" і якщо не догледів, то одразу пальці стають "солодкими" Це не так вже щоб прям дратувало, але напрягає трохи - замість смачного чаювання виходь така собі битва з медом в тебе, напевно, якісь неправильні "пчьоли", і вони роблять неправильний "мьод" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zerotul Опубліковано 11 Жовтня, 2010 в 08:08 Поділитися #165 Опубліковано 11 Жовтня, 2010 в 08:08 Достали личности которые переходят на личности после того ,как у них закончились аргументы Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
talja Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 13:15 Поділитися #166 Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 13:15 Коли знайомі викладають десятки або сотні майже однакових фоток, в яких немає ніякої гарної задумки, - наприклад 30 фото в сауні, 20 - після сауни за столом. От скажіть, невже комусь буде цікаво дивитися фото, де зображені 6 чи 7 людей майже в однакових позах за столом, або 100 фоток в нічному клубі в диму????Дратує, коли заходиш подивитися новини вконтакті і окрім тупих статусів малолєток, нічого цікавого нема.Підлітки 14-16 років пишуть через день: "Люблю тебе, мій котику, сонечку, зайчику, на все життя"."Чмокаю вас всіх і люблю""Кохаю тебе, моє сонечко"І думають, що всім цікаво слідкувати за їхнім особистим життям. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
dizel365 Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 15:18 Поділитися #167 Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 15:18 Дратує, коли заходиш подивитися новини вконтактінічого цікавого нема.окрім тупих статусів малолєтокя знал,что ВКонтакте ето зло.только-что,даже не знаю почему,был зверски раздражен кассиршей в Слоне своими тупорылыми вопросами.-"чем розраховуватись будете:готивкою чи карточкою?"как будто сказав "карточкою",а на самом деле дам купюры,она их не возьмет. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
_sergius Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 15:24 Поділитися #168 Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 15:24 только-что,даже не знаю почему,был зверски раздражен кассиршей в Слоне своими тупорылыми вопросами.-"чем розраховуватись будете:готивкою чи карточкою?"как будто сказав "карточкою",а на самом деле дам купюры,она их не возьмет.Вона робить свою роботу і ні в чому не винна. Уявіть, як її дратують такі покупці. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
dizel365 Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 15:46 Поділитися #169 Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 15:46 Вона робить свою роботухреновая у неё работа-дратувати покупцивяк її дратують такі покупці.ето не ко мне ,я промолчал Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 19:01 Поділитися #170 Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 19:01 І ще про касирок в магазинах. Не те щоб дратує, але трохи примушує задуматись чи все в нормі у них з головою. А такі думки виникають, коли у них перед носом дістаєш пакет, розгортаєш його щоб покласти продукти, а вони питають: "Вам пакет потрібен"? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Skorpio76 Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 19:35 Поділитися #171 Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 19:35 І ще про касирок в магазинах. Не те щоб дратує, але трохи примушує задуматись чи все в нормі у них з головою. А такі думки виникають, коли у них перед носом дістаєш пакет, розгортаєш його щоб покласти продукти, а вони питають: "Вам пакет потрібен"?Виною цьому "корпоративні стандарти поведінки з покупцем". Для касирів, як і інших працівників прописують коли дуже чіткі, коли більш загальні правила поведінки з покупцем. Потім, в міру свого інтелектуального розвитку і культурного рівня касирки намагаться їх дотримуватися (інакше їм "ріжуть" ЗП і премії).Дещо почитати про Корпоративні стандарти поведінки з покупцем можна наприклад тут http://kontrakty.com.ua/show/ukr/article/10/3200663488.htmlА, взагалі, намагайтеся не дратуватися. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Skorpio76 Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 19:42 Поділитися #172 Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 19:42 Не дратуйтеся. Життя таке класне і нерозумно навіть хвилинку втрачати!Живі і здорові - це ж чудово!!! Скільки людей мають проблеми з здоров"ям (онко, калясочники і т.д.). І ті намагаються радіти.А ми, через якусь дрібницю гніваємося. Невже така вже життєво важлива передача по ТВ, яку вам не дали подивитися?Чи у Вас відвалилася нога через те, що хтось ненароком наступив на палець?Не драматизуйте і не нервуйте!!!!Шукайте позитив!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vishenka Опубліковано 27 Жовтня, 2010 в 16:05 Поділитися #173 Опубліковано 27 Жовтня, 2010 в 16:05 Як мене вже дістала ота передвиборна макалатура засунута в двері і положена в поштові ящики Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 27 Жовтня, 2010 в 20:09 Поділитися #174 Опубліковано 27 Жовтня, 2010 в 20:09 ООО, якби ви знали, як дратуть дяді і тьоті, яким безпробудно вже місяці робила рекламу..... тігіпко-регіонало-бютіво-непанятнохто... в голові каша... а ще вони на вулиці мєлькпють всюди... %(.... І от коли вже здавалось би кінець.... нарешті... приходить до мене за три дні до виборів якесь блін чудо, хоче фотосесію і флаєр..... так і хочеться сказати4 "Куди ти сунерся, дядя!? Там вже давно все поділили" ггрррр, краще б буквар дітям надрукували чи просто ..... дали б мені Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vishenka Опубліковано 3 Листопада, 2010 в 08:09 Поділитися #175 Опубліковано 3 Листопада, 2010 в 08:09 Ой, чого ж так хреново то Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.