Перейти до змісту

Мене дратує, коли...

erica

Рекомендовані повідомлення

Ми не можем ніяк розібратись: чи завжди те, що діється в наших головах, дієьтся саме у нас в головах, чи не завжди?

Через це і дратуємся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене дратують 90% знайомих які думають що знають більше за всіх але загальному від розуму що є 14 років в свої 21-22 далеко не відійшли

Дратує вінда з якою мені приходить працювати на роботі (по привичці запускаю всі проги підряд і воно звісає на пару хвилин) і люди які думають що нічого кращого нема при цьому яро це доказуючи (хоча в загальному і некоритсувались нічим вище ХР а про інші не віндові системи навіть говорити не треба так як вони про них і не чули)

Дратує коли мене називають програмістом (повбивав би)

Дратує коли хочеш комусь допомогти а вони тобі відповідають з насмішкою "Добре що ти такий розумний" (ппц я допомогти хочу а не виставти тебе дурним)

Дратують непунктуальні люди яких треба ждати по 20-30 хв хоча по телефону говорять уже доходжу/доїжаю

Дратує поп-музика (особливо наша вітчизняна)

Дратує бидло і люди які ведуть себе як бидло, але при цьому думають, що це круто

Раніше дратували продавці в вопаці що в центрі але зараз вони такі добрі стали (щось тут не чисто походу начальство того їх :0076::0023: )

... люди, які слухають музику на мобілках без навушників

... люди, які придумали мелодію на дзвінок телефону хазяйки, у якої я знімаю кімнату

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОФФ

Вже декілька разів переглядала цю тему.

Невже в нас усіх все аж так погано???

Колись на іншому, правда, сайті madkot створив тему "Ділимося радістю", де люди писали, що

-в когось в малюка прорізався зубчик

-сонечко світить

-давня подруга знайшлась

-і т.д.

Таку тему читаєш - посміхаєшся і настрій піднімається, а тут...

Колись давно мені подарували листівку з надписом: В жизни так много маленьких радостей. Желаю тебе (див. Вам усім) не пропустить ни одной!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04, занадто чорно-білим все сприймаєш, людина яка не дратується, не може відчути і радість, так само як темрява є причиною існування світла. Люди, які достатньо щасливо живуть - зазвичай дратуються по усіляким дрібницям, відповідно нещасні люди радіють дрібницям. Порівнювати важко - в кожної людини є щасливі та нещасні періоди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04, занадто чорно-білим все сприймаєш, людина яка не дратується, не може відчути і радість, так само як темрява є причиною існування світла. Люди, які достатньо щасливо живуть - зазвичай дратуються по усіляким дрібницям, відповідно нещасні люди радіють дрібницям. Порівнювати важко - в кожної людини є щасливі та нещасні періоди.

Я не порівнюю. Просто цікаво, чого немає такої радісної теми, яка б притягувала позитив? ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не порівнюю. Просто цікаво, чого немає такої радісної теми, яка б притягувала позитив? ^_^

СТВОРИ ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

темрява і світло це одне. але дратівливість(не-) порівнювати із щастям(не-) то зовсім інше. здається, роздратування проходить швидше, ніж нещастя. і нещасні люди, які радіють (навчились радіти) дрібницям...хм, може не такі вони й нещасні? дивлячись, що для кого щастя. бо хто щасливо живе, але дратується по пустякам, то хз, чи такий вже й щасливий. може там спокою менше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мене дратує, що моя, скм, люба теща ходить до нас додому щодня і без попередження, як на роботу, скм.

А ще дратує, що іі (тещі, трясця їй) мама ходить до нас тоже як на роботу. Ні, як до себе додому.

Приходять, скм, і учать нас (мене) жити. Повбивав би. :mdr: :mdr: :mdr: :mdr: :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мене дратує , те що всі люблять коли їм лижуть зад! починаючи від школи і закінчуючи роботою!

просто хочеться взяти і сказать все що ти думаєш про свого боса, викладача, вчителя але не можеш , бо вилитиш з універа\роботи ! і ще мене дратують люди які люблять лизать зад іншим, ну ті шо подхаліми чи як їх там...

по стіні би розмазав таку людину!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а про себе не боїшся послухати?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а про себе не боїшся послухати?
нарахунок чього?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок пробілу і м'якого знаку :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о! Оце на днях зрозумів, що ще мене дратує: коли їсиш хліб з маслом і медом, а мед весь час хоче "втікти" і якщо не догледів, то одразу пальці стають "солодкими" :rolleyes: Це не так вже щоб прям дратувало, але напрягає трохи - замість смачного чаювання виходь така собі битва з медом ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о! Оце на днях зрозумів, що ще мене дратує: коли їсиш хліб з маслом і медом, а мед весь час хоче "втікти" і якщо не догледів, то одразу пальці стають "солодкими" :rolleyes: Це не так вже щоб прям дратувало, але напрягає трохи - замість смачного чаювання виходь така собі битва з медом ^_^

в тебе, напевно, якісь неправильні "пчьоли", і вони роблять неправильний "мьод" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Достали личности которые переходят на личности после того ,как у них закончились аргументы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли знайомі викладають десятки або сотні майже однакових фоток, в яких немає ніякої гарної задумки, - наприклад 30 фото в сауні, 20 - після сауни за столом. От скажіть, невже комусь буде цікаво дивитися фото, де зображені 6 чи 7 людей майже в однакових позах за столом, або 100 фоток в нічному клубі в диму????

Дратує, коли заходиш подивитися новини вконтакті і окрім тупих статусів малолєток, нічого цікавого нема.

Підлітки 14-16 років пишуть через день: "Люблю тебе, мій котику, сонечку, зайчику, на все життя".

"Чмокаю вас всіх і люблю"

"Кохаю тебе, моє сонечко"

І думають, що всім цікаво слідкувати за їхнім особистим життям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дратує, коли заходиш подивитися новини вконтакті

нічого цікавого нема.

окрім тупих статусів малолєток

я знал,что ВКонтакте ето зло.

только-что,даже не знаю почему,был зверски раздражен кассиршей в Слоне своими тупорылыми вопросами.

-"чем розраховуватись будете:готивкою чи карточкою?"

как будто сказав "карточкою",а на самом деле дам купюры,она их не возьмет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

только-что,даже не знаю почему,был зверски раздражен кассиршей в Слоне своими тупорылыми вопросами.

-"чем розраховуватись будете:готивкою чи карточкою?"

как будто сказав "карточкою",а на самом деле дам купюры,она их не возьмет.

Вона робить свою роботу і ні в чому не винна. Уявіть, як її дратують такі покупці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вона робить свою роботу

хреновая у неё работа-дратувати покупцив

як її дратують такі покупці.

ето не ко мне ,я промолчал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще про касирок в магазинах. Не те щоб дратує, але трохи примушує задуматись чи все в нормі у них з головою. А такі думки виникають, коли у них перед носом дістаєш пакет, розгортаєш його щоб покласти продукти, а вони питають: "Вам пакет потрібен"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще про касирок в магазинах. Не те щоб дратує, але трохи примушує задуматись чи все в нормі у них з головою. А такі думки виникають, коли у них перед носом дістаєш пакет, розгортаєш його щоб покласти продукти, а вони питають: "Вам пакет потрібен"?

Виною цьому "корпоративні стандарти поведінки з покупцем". Для касирів, як і інших працівників прописують коли дуже чіткі, коли більш загальні правила поведінки з покупцем. Потім, в міру свого інтелектуального розвитку і культурного рівня касирки намагаться їх дотримуватися (інакше їм "ріжуть" ЗП і премії).

Дещо почитати про Корпоративні стандарти поведінки з покупцем можна наприклад тут http://kontrakty.com.ua/show/ukr/article/10/3200663488.html

А, взагалі, намагайтеся не дратуватися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не дратуйтеся. Життя таке класне і нерозумно навіть хвилинку втрачати!

Живі і здорові - це ж чудово!!! Скільки людей мають проблеми з здоров"ям (онко, калясочники і т.д.). І ті намагаються радіти.

А ми, через якусь дрібницю гніваємося.

Невже така вже життєво важлива передача по ТВ, яку вам не дали подивитися?

Чи у Вас відвалилася нога через те, що хтось ненароком наступив на палець?

Не драматизуйте і не нервуйте!!!!

Шукайте позитив!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Як мене вже дістала ота передвиборна макалатура засунута в двері і положена в поштові ящики   :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ООО, якби ви знали, як дратуть дяді і тьоті, яким безпробудно вже місяці робила рекламу..... тігіпко-регіонало-бютіво-непанятнохто... в голові каша... а ще вони на вулиці мєлькпють всюди... %(....

І от коли вже здавалось би кінець.... нарешті... приходить до мене за три дні до виборів якесь блін чудо, хоче фотосесію і флаєр.....

так і хочеться сказати4 "Куди ти сунерся, дядя!? Там вже давно все поділили"

ггрррр, краще б буквар дітям надрукували чи просто ..... дали б мені:rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой, чого ж так хреново то  :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...