Перейти до змісту

Мене дратує, коли...

erica

Рекомендовані повідомлення

дратує,що за 2010-ий не вийшло ні одного нормального фільму,все якась фігня,як не "лобзік 7 " то якісь комедії тупарилі

а можна уточнити, ти яких саме очікував?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перечитав тему. Много думал (с) :))

Помітив, що мене, певно найбільше, дратують порушники ПДР, як водії, так і пішоходи. На одному з перших місць тут стоять любителі побалакати по-телефону на дорозі.

Особливо запам"ятався хлопака на якомусь "чобіткові" (я їх називаю розвозчиками піцци - як правило їздять вони на НЕ СВОЇХ автівках і їздять як попало, вічно кудись спізнюючись) на перехресті одночасно (увага!) :

розмовляв по мобілці (звісно без фрі-хенду), прикурював цигарку від запальнички, вмикав поворотник і переключав передачу. Захотілось видати йому якийсь "приз".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взимку йде дощ, а не сніг,

і все тане та тане, скільки можна?

пересядь з двох на чотири

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

одночасно (увага!) :

розмовляв по мобілці (звісно без фрі-хенду), прикурював цигарку від запальнички, вмикав поворотник і переключав передачу.

а міг ще й бритись, а між ногами тримати горнятко з кавою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.... відкриваєш "перегляд нових повідомлень", а там з 20ти нових повідомлень в усіх темах - 15ть qasterа :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую, це любов :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Когда люди упрекают других в том же, что сами делают.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.... відкриваєш "перегляд нових повідомлень", а там з 20ти нових повідомлень в усіх темах - 15ть qasterа :)

Оксана, :smile-zachot:

+ 1

P.S. Гастер, да, я зла тьотка :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Записки флудера: йшов другий тиждень війни. Ворог крєпчав, оволодіваючи неокрєпшими умами жінок, перетворюючи їх на злих тьоток. Я втомився... Де мій білик платок? **я, він вче чорний, капітулювать не вийде. Прийдьотся воювать далі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, тільки не забувай, що один в полі не воїн ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, платочка білого нема, патєряв бєзразвратно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Модер всєх вилєчіт ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні, завжди залишатимуться адекватні ідіоти, які особо не висовуються

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, тільки не забувай, що один в полі не воїн  ;)

і ета всьо а ньом

83426_165.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дратують умнікі, які з тільки їм відомих причин вважають що вони знають всю правду життя. І тому вони просто зобов"язані поділитися з рештою світу.

kostya, нічого особистого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И только мне все пох*й :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ехать, Костя, ехать... токо у нас направления разныя, равно как и цели :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найбільш дратує коли начальник кричить і вказує як робити правильно - коли сам ніхріна в тому ділі не розуміє!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найбільш дратує коли начальник кричить і вказує як робити правильно - коли сам ніхріна в тому ділі не розуміє!!!

Начальник і не має розуміти -він має керувати :) Причому чим вищий ранг, тим менше розуміння, а більше керування :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли певна людина підтримує твого опонента не тому, що розділяє його думку, а тому, що ти тій людині неприємна.

Так часто буває на форумі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли на роботі стаються певні зміни негативного характеру,

а ти не знаєш чим це все може закінчитись....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли дівчата курять :lopata:

А особливо коли молода мама йде по вулиці з дитиною 4 - 6 років і курить ака монтажник Вася из третей бригады :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли дівчата курять :lopata:

А особливо коли молода мама йде по вулиці з дитиною 4 - 6 років і курить ака монтажник Вася из третей бригады :closedeyes:

ще є випадки коли мама несе дитину,а дитинці 6-12 місяців і курить (ну це в більшості ака цигани)

це також не подобається,бо ця ж малеча в років 5-6 потім бігає і просить : "Дядьку,дайте папіросу"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще гірше поступають, курящі потенційні мамаши, котрі вже формують майбутні ширенги під кабінетами дитячої поліклініки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маленька приємна новина - РО на 10 днів дасть можливість відпочити від такого писання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...