Перейти до змісту

Мене дратує, коли...

erica

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

дратує,що за 2010-ий не вийшло ні одного нормального фільму,все якась фігня,як не "лобзік 7 " то якісь комедії тупарилі

а можна уточнити, ти яких саме очікував?

Опубліковано

Перечитав тему. Много думал (с) :))

Помітив, що мене, певно найбільше, дратують порушники ПДР, як водії, так і пішоходи. На одному з перших місць тут стоять любителі побалакати по-телефону на дорозі.

Особливо запам"ятався хлопака на якомусь "чобіткові" (я їх називаю розвозчиками піцци - як правило їздять вони на НЕ СВОЇХ автівках і їздять як попало, вічно кудись спізнюючись) на перехресті одночасно (увага!) :

розмовляв по мобілці (звісно без фрі-хенду), прикурював цигарку від запальнички, вмикав поворотник і переключав передачу. Захотілось видати йому якийсь "приз".

Опубліковано
одночасно (увага!) :

розмовляв по мобілці (звісно без фрі-хенду), прикурював цигарку від запальнички, вмикав поворотник і переключав передачу.

а міг ще й бритись, а між ногами тримати горнятко з кавою

Опубліковано

.... відкриваєш "перегляд нових повідомлень", а там з 20ти нових повідомлень в усіх темах - 15ть qasterа :)

Оксана, :smile-zachot:

+ 1

P.S. Гастер, да, я зла тьотка :D

Опубліковано

Записки флудера: йшов другий тиждень війни. Ворог крєпчав, оволодіваючи неокрєпшими умами жінок, перетворюючи їх на злих тьоток. Я втомився... Де мій білик платок? **я, він вче чорний, капітулювать не вийде. Прийдьотся воювать далі...

Опубліковано

Дратують умнікі, які з тільки їм відомих причин вважають що вони знають всю правду життя. І тому вони просто зобов"язані поділитися з рештою світу.

kostya, нічого особистого.

Опубліковано

Найбільш дратує коли начальник кричить і вказує як робити правильно - коли сам ніхріна в тому ділі не розуміє!!!

Опубліковано

Найбільш дратує коли начальник кричить і вказує як робити правильно - коли сам ніхріна в тому ділі не розуміє!!!

Начальник і не має розуміти -він має керувати :) Причому чим вищий ранг, тим менше розуміння, а більше керування :)

Опубліковано

Коли певна людина підтримує твого опонента не тому, що розділяє його думку, а тому, що ти тій людині неприємна.

Так часто буває на форумі.

Опубліковано

Коли на роботі стаються певні зміни негативного характеру,

а ти не знаєш чим це все може закінчитись....

Опубліковано

Коли дівчата курять :lopata:

А особливо коли молода мама йде по вулиці з дитиною 4 - 6 років і курить ака монтажник Вася из третей бригады :closedeyes:

Опубліковано

Коли дівчата курять :lopata:

А особливо коли молода мама йде по вулиці з дитиною 4 - 6 років і курить ака монтажник Вася из третей бригады :closedeyes:

ще є випадки коли мама несе дитину,а дитинці 6-12 місяців і курить (ну це в більшості ака цигани)

це також не подобається,бо ця ж малеча в років 5-6 потім бігає і просить : "Дядьку,дайте папіросу"

Опубліковано

ще гірше поступають, курящі потенційні мамаши, котрі вже формують майбутні ширенги під кабінетами дитячої поліклініки...

Опубліковано

.... відкриваєш "перегляд нових повідомлень", а там з 20ти нових повідомлень в усіх темах - 15ть qasterа :)

Маленька приємна новина - РО на 10 днів дасть можливість відпочити від такого писання.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...