erica Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 13:54 Поділитися #1 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 13:54 От мене, наприклад, дратують водії, яким плювати, що ти стоїш посередині дороги на переході і з дитиною за руку. Вони ж поспішають А ще дратують продавці, які на калькуляторі віднімають 12-8 А ще дівчата у в"язаних чоботях коли +37 на вулиці :dont: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 13:57 Поділитися #2 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 13:57 А мене дратують люди, що ходять роздратовані Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tarzanych Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:00 Поділитися #3 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:00 От мене, наприклад, дратують водії, яким плювати, що ти стоїш посередині дороги на переході і з дитиною за руку Я колись написав про це в темі "Паркующиеся идиоты" Тут же отримав порцію критики від якогось автолюбителя, типу пішоходи тормознуті, чи щось таке. А що ж робити, коли невідомо, чи зупиниться він А що дратує... Та наче нема такого, щоб щось сильно дратувало) Хіба що наш менталітет - якщо в мене здохла корова, хай ще в сусіда здохне. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Luka Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:13 Поділитися #4 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:13 Згадав анекдот. Приходить пацієнтка до психіатра: -Доктор, мене все дратує! Д: -Можливо Вам варто зайнятись спортом, погуляти ввечері в парку, пройтись на вихідних по магазинах? П: -Спорт, прогулянки, шопінг мене дратує! Д: -Можливо варто зайнятися сексом? П: -А це що? Д: -Ви не знаєте, що таке секс? П: -Не знаю. Можете показати? Д: -Можу В процесі "показу" пацієнтка роздратовано: -Доктор, ви будь-ласка визначіться- туди чи сюди, бо туди-сюди мене теж дратує! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
solnishko Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:32 Поділитися #5 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:32 мене дратує, коли мужики списують на ПМС будь-що, що їх в жінці не влаштовує коли лізеш в холодильник за останньою котлетою, а її вже хтось з"їв коли наприбиравшись перед Великоднем бачиш на паркеті свіжі брудні сліди коли, прокинувшись зранку, відчуваєш на подушці слину.. (бррр) і ні, мужики, місячних у мене нема, просто я дратівлива Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shraick Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:32 Поділитися #6 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:32 Мене дратує коли хтось каже буду за 3-5 хвилин і приходить/приїжджає за годину. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yuraul Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:43 Поділитися #7 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:43 Взагалі мене все дратує.) Ну, але якщо намагатись бути об’єктивним, то найбільше дратує, коли людина понтується, а ще більше, коли ці понти - галімі (безпідставні). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Hexus Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:50 Поділитися #8 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:50 мене дратує, коли мужики списують на ПМС будь-що, що їх в жінці не влаштовує Так вы сами нас приучили, чуть какой бзик так сразу ПМС. Вот и получается, если женщина нервничает и раздражается и этому нет никаких причин значит ПМС. И меня раздражает когда женщина любой свой псих списывает на ПМС, ведь это же так удобно! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kusya Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:52 Поділитися #9 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:52 мене дратує, коли мужики списують на ПМС будь-що, що їх в жінці не влаштовує Так вы сами нас приучили, чуть какой бзик так сразу ПМС. Вот и получается, если женщина нервничает и раздражается и этому нет никаких причин значит ПМС. И меня раздражает когда женщина любой свой псих списывает на ПМС, ведь это же так удобно!отут ви не праві.....ні ні....... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lisovic Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:02 Поділитися #10 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:02 А мене дратує, коли щось складне робиш а за спиною хтось стоїть і дивиться і ще намагається давати тупі поради.А ще дратує коли хтось не розбираючись в електроніці намагається полагодити сам, а коли не вдається то приносить мені та й ще хоче шоб я то зробив майже за безплатно... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Luychi Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:02 Поділитися #11 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:02 А я сама кого хош роздратую. Мене то за шо? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
D@ve Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:25 Поділитися #12 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:25 В інеті давненько існує спеціалізований ресурс http://zadolba.li/, буває, почитую вечорами. От там точно, чого тільки людей не дратує... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
shono Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:31 Поділитися #13 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:31 Дуже тратують курулевни, які плигають на перехід не дивлячись і валять завернувши голову в право - всьо я на зебрі! попробуй наїдь - таке враження що на переході збивають неболяче)) Дратують малолітні барани (неодноразово підмічено хто саме за кермом)для яких відітєлі всі помало сунуться і вони вискакують на зустрічну смугу і тупо летять заставляючи різко вивертати в право... а мо то жара так діє на мене?)))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zzzvalentinxxx Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:38 Поділитися #14 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:38 Дратує,коли в самий необхідний момент починає сильно щось чи хтось тупити - телефон/комп/програми/мережа перевантажена/в машині лишній баласт на задьому сидінні/дівчина не може визначитись. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bestie Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:51 Поділитися #15 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:51 Мене взагалі все дратує, але я це якось гладжую. А ще мен дратує мій чоловік, коли зварила їсти - а він кричить шо того не їстими, і сала не їстиме, і мяса, і риби, і плову, і борщу.... так і хочеться сказати гам...на наїжся козел.. А ше дратує, коли начинає порівнювати з тим, що робить його мама. Мол його мама робить набагато краще. А ще коли обіцянок не дотримується. А ще коли збираєшся щось робити, і ти прекрасно знаєш як це робити, а тобі все одно розказують як і шо робити. Карочь я якась вся нервна і псіх. Навіть коли згадую то дратуватися починаю.... Кошмар Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
iamlegend Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:52 Поділитися #16 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:52 а мене нічо так зараз не дратує, як водії маршруток, які постійно стоять на зупинках і чогось чекають... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SvitlikOM Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 16:05 Поділитися #17 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 16:05 А я особливо дратівлива вранці, коли не висплюсь. І розумію, що оточуючі в цьому не винні, але нічого з собою зробити не можу. Особливо бісить, коли запізнююсь на роботу, сідаю в маршрутку, а водій сунеться як сонна муха, ще й зупиняється на кожній зупиньці і чекає, поки хтось сяде. А ще, коли в маршрутці хтось поруч дуже голосно розмовляє по мобільному про якісь дурниці, коли хтось кашляє навіть не намагаючись стриматись, коли поруч стоїть якесь волохате чудо і те волосся лізе скрізь. Але це проходить. Навчилась з цим боротись, встаю раніше на годинку, і маршрутки вільніші і пішки можна пройтись. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mastersat Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 16:13 Поділитися #18 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 16:13 А я особливо дратівлива вранці, коли не висплюсь. І розумію, що оточуючі в цьому не винні, але нічого з собою зробити не можу. Особливо бісить, коли запізнююсь на роботу, сідаю в маршрутку, а водій сунеться як сонна муха, ще й зупиняється на кожній зупиньці і чекає, поки хтось сяде. А ще, коли в маршрутці хтось поруч дуже голосно розмовляє по мобільному про якісь дурниці, коли хтось кашляє навіть не намагаючись стриматись, коли поруч стоїть якесь волохате чудо і те волосся лізе скрізь. Але це проходить. Навчилась з цим боротись, встаю раніше на годинку, і маршрутки вільніші і пішки можна пройтись.Що ви всі такі роздратовані цестусуеться тількі нормальнихмужиків.Я в житті себе не дратуюніякіми проблемами бо люба проблемавирішуеться а роздратованість проходить.А життя прекрасне воно в нас одне и кожен хозяін,барин своїй судьбі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Вoвчик Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 17:01 Поділитися #19 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 17:01 я взагалі спокійний, але дещо мене дратуємене дратує постійний шум, наприклад снідаєш а на кухні вімкнений телевізор і, особливо, в рекламі одночасний шум(наприклад гомін або просто шипить для уваги), якайсь мелодія і чийсь голос розповідає про якійсь рекламованого товару, а також гуде холодильник, гупають сусіди і за вікном швидка пищить, і це все одночасно - жах...а також дратують юзери які не можуть зрозуміти елементарних речей користуванням ПК, - навіть якщо їх вчиш, стоїш над ними і кажеш куди нажимати і щоб ще записали, а потім всерівно подзвонять і розказуй їм це все по телефону, і врешті всерівно щось не те накляцають - а операція то : натиснути л.к.м. 5 разів(я підрахував: звіт з 1С на флешку скинути), або коли бухгалтер з великим стажом не може розібратись в елементарних проводках, а винний в цьому ти, бо програма погана...а ще коли домовився з людиною, узгодив ціну, а як зробив то починають торгуватись Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
PavelS Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 17:49 Поділитися #20 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 17:49 Коли дивлюсь футбол, а людина, яка ну взагалі нічого не шурупає в цьому, питає "а хто грає?". Те ж саме коли читаю книжку летить питання "а що ти робиш?". Роздер би. А ще коли хтось постійно мусить на 5-10 хв запізнитись, от мусить просто і без цього жити не може. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shraick Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 17:57 Поділитися #21 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 17:57 А ще мене дратує коли в маршрутці голосно матюжатсья. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
solnishko Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 18:27 Поділитися #22 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 18:27 коли в маршрутці голосно матюжатсья.або голосно розмовляють по телефону..маршрутки - то взагалі окрема тема:- іноді від деяких пасажирів запах просто сногшибатєльний- іноді водії так поспішають від"їхати пошвидше, що буквально з неї вилітаєш, ризикуючи попасти під колеса- іноді вікна відкриті так, що протягом сережки з вух витягує, а іноді навпаки закупорено так, що ризикуєш впасти в обморок, в абсолютно нєпрілічну позу- а іноді попадаються люди - мудаки, вони то є кругом, але чогось найчастіше - в маршрутці Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Deemon Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 18:57 Поділитися #23 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 18:57 Останні пости можуть стати декому вагомим аргументом не юзати громадський транспорт в гарячу пору року і не тільки.... велосипеди\мопеди\авто практично вирішують цю траблу. Буде як в пісні: А я - парень молодой, А я весь такой крутой. Шпарю, шпарю по столице, Шпарю, шпарю по Тверской. Кореш видный, деревенский, А не фраер городской. Ветер в харю, а я шпарю, Что мне грусть, моя печаль. Видел Аллу Пугачеву - Горбачева не встречал. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 19:20 Поділитися #24 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 19:20 а мені якось пох... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 19:32 Поділитися #25 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 19:32 і ні, мужики, місячних у мене нема, просто я дратівливанема? можна вітати? на УЗД вже ходила? хлопчик?Мене взагалі все дратує, але я це якось гладжую. А ще мен дратує мій чоловік, коли зварила їсти - а він кричить шо того не їстими, і сала не їстиме, і мяса, і риби, і плову, і борщу.... так і хочеться сказати гам...на наїжся козел.. А ше дратує, коли начинає порівнювати з тим, що робить його мама. Мол його мама робить набагато краще. А ще коли обіцянок не дотримується.то ти ше терпелива- іноді вікна відкриті так, що протягом сережки з вух витягує, а іноді навпаки закупорено так, що ризикуєш впасти в обморок, в абсолютно нєпрілічну позуа мені чим більше, тим краще, мабуть тому, що я сережок не ношу.а мені якось пох...а мені якось пох, шо тобі пох... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.