zaHARE Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 07:37 #1 Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 07:37 Хто купляв кавуни в там тамі по 99коп.Поділіться враженнями.Солодкі чи ні?М'які чи хрусткі?І який розхід туалетного паперу після вживання?Єрізниця між базарними по 1,50грн.?
poliglot Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 07:47 #2 Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 07:47 Хто купляв кавуни в там тамі по 99коп.Поділіться враженнями.Солодкі чи ні?М'які чи хрусткі?І який розхід туалетного паперу після вживання?Єрізниця між базарними по 1,50грн.?кавуни супер!!!!
barbariska Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 07:49 #3 Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 07:49 Кавуни класні!!!
Caprichos Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 07:56 #4 Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 07:56 Мама з колегами по роботі купляла, вони на роботі того кавуна зхрумали, казали - супер, дуже солодкий, стиглий, смачний. І запаси туалетного паперу не довелось терміново поповнювати.
ursa Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 08:21 #5 Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 08:21 Классные арбузы - на выезде из города в сторону Струмовки, за кольцом, вторая фура. После холодильника - ещё лучше. Правда, по 2.50
nickel Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 08:27 #6 Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 08:27 В мене родичі в Запоріжжі вирощують кавуни. Розказують, що кавун, раніше середини серпня, не може достигнути без "допомоги". А допомагають нітратами: кладеться мішками салітра в міжряддя, в ями і поступово розчиняється від поливу чи дощів. Добре, якщо вам попадеться кавун, який лежав далеко від ями, а якщо ні? Так що зараз немає різниці де брати: там-там чи ринок.Правда в цьому році кавуни достигнуть трохи раніше - жара. Для себе кавуни вирощують без нітратів і збирають в вересні - такі кавуни довше зберігаються.Те саме сказав узбек, коли я з знайомим казахом хотіли купити. Чурка до чурки: сєбє? Нє бєрі. Бажання їсти пропало. Хоч дітям їх не давайте зараз або чуть-чуть, скибочку.
Libra Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 08:30 #7 Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 08:30 в супермаркеті "НАШ! магазин" тато вчора купував кавуни по 0,95 грн. дуже смачні і соковиті.кавуни з Херсону
difoto Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 08:34 #8 Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 08:34 В Там-Там лучше без нитрометра не ходить.
PavelS Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 10:31 #9 Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 10:31 Вчора вибрав на 8 кг, один з найменших, то дуже класний. На такі ще кажуть "сахарний". Кращі ніж фуршетовські.
yura2281 Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 10:35 #10 Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 10:35 В нашому краї по 0,89 коп. брали. Я не їв але казали що смачні.
fenmix Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 22:02 #11 Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 22:02 Після того, як отруєння влітку після кавунів стало традицією для мене, я їх став боятися і тепер стараюся вживати рідко)
MrVes Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 23:12 #12 Опубліковано 10 Серпня, 2010 в 23:12 Незважаючи на ніщо мушу зауважити, що в цих ранніх кавунів є одна дуже позитивна властивість - вони чудово лікують кишкову непрохідність Сам же до вересня кавуни коштувати не збираюсь
zaHARE Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 03:50 Автор #13 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 03:50 знакомый продавец с опытом раскрыл некоторые секреты выбора бахчевых. «Спелый арбуз должен быть крупным, но не огромным, полоски — яркими, корка — жесткой, желтое пятно — небольшого размера, не с сырым и не слишком засохшим хвостиком, блестящей поверхностью. А вот спелая дыня — ароматной, корка должна немного пружинить. Если вы постучали по дыне и звук глухой — ее можно смело брать», — советует он.ВремяИнструкция по покупке арбуза: 1. Для того, чтобы купить арбуз, его надо выделить среди прочих товаров на прилавке. Арбуз - это круглое, зеленое и полосатое. Исключение составляет крыжовник. Для того, чтобы не спутать эти две ягоды (а арбуз - ягода), крыжовник - тот, что помельче. 2. Попросите взвесить арбуз. Запомните, что он весит больше килограмма, иначе это не арбуз, а крыжовник или раскрашенный воздушный шар. Если вам кажется, что он весит мало, а вы уверены, что это все-таки арбуз, то можете не сомневаться в цифре. Скорее всего, она даже завышена, но заниженой никогда не будет. В крайнем случае поедите крыжовника. 3. Постучите по арбузу. Если вам ответят, не берите. Звук при стуке должен быть гулким, как будто он пустой. Если арбуз окажется мягким на ощупь, оставьте крыжовник в покое. 4. Попросите разрезать арбуз. Вы обязаны посмотреть, красный ли он. Тут есть две обязательные вещи. Во-первых, разрез должен быть не большим, иначе вы не сможете катить арбуз перед собой ногами в случае, если руки заняты. Во-вторых, пробуя арбуз, не пытайтесь откусить как можно больше. Арбуз уже взвешен, и это ничего вам не даст. Вам только надо убедиться, что вы не выбрали-таки крыжовник. 5. Расплачиваясь за арбуз, помните: он стоит шесть рублей за килограмм. И ни рубля больше. Если с вас просят больше, то попросите удалить из него золотые вкрапления, драгоценные камни и прочую ерунду, из-за которой у арбуза такая цена. Надеюсь, что данная инструкция поможет вам насладиться вкусом спелых арбузов и уменьшить в вашем рационе количество крыжовника. источникЗЫ:по этой же ссылке можно глянуть оптовые цены на овощи-фрукты в Херсоне,арбузы например по 26 коп.за 1кг.
ursa Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 05:47 #14 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 05:47 Да не вопрос, берём фуру - и на Херсон за дешёвыми арбузами
Tarzanych Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 08:03 #15 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 08:03 Минулого року були м'яко кажучи не дуже
zaHARE Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 10:23 Автор #16 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 10:23 Да не вопрос, берём фуру - и на Херсон за дешёвыми арбузами мона и без фуры,цены от 5тонн.Это грубо 600-700 штук арбузов,по 2,5-3 грн за штуку.На 100 грн-30 штук.Итого нужно 20-30 желающих и бус на 5т.
zaHARE Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 18:45 Автор #17 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 18:45 Кароче,кавуни в там-тамі ніякі,м'які та зелені!Та ще й ціну підняли,вобчем взяв на базарі.
Olesya Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 18:53 #18 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 18:53 Кароче,кавуни в там-тамі ніякі,м'які та зелені!Та ще й ціну підняли,вобчем взяв на базарі.То Вам такий трапився, бо я сьогодні купила солодкого і хрумкого. А ціна - такі да, вже 1,19грн.
sergmaestro Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 19:17 #19 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 19:17 брав ще по 0,99 солоденький попався, а ще кращий став як постояв в холодильнику пару годин
melonbet Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 20:33 #20 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 20:33 дві години тому взяли по 1,19. Солодкий, хрумкий і дуже соковитий.
Ostap87 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 06:21 #21 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 06:21 Я купував як в "ТАМ-ТАМ" так і в "КРАЙ" - смачні кавуни. На рахунок "КРАЙ" то ціни тут скачуть майже щодня, то в чт. ціна 1.29 грн., а в пт. 0.89 грн.
GunGrave Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 06:33 #22 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 06:33 Я зїв уже всумі 4 кавуни з ТАМ-ТАМу і ніразу непожалів, що саме там їх купляв =) досить хороші тай цфна в два рази дешевша ніж на базарі! можливо ті, що продають на базарі затарюються в ТАМ-ТАМі?!))) хто зна))
Starui_Diya4 Опубліковано 25 Серпня, 2010 в 17:03 #23 Опубліковано 25 Серпня, 2010 в 17:03 Треба піти купити в ТАМ-ТАМІ, поїсти трішки нітратів.
Barabas Опубліковано 25 Серпня, 2010 в 17:06 #24 Опубліковано 25 Серпня, 2010 в 17:06 В Сільпо непогані кавуни по 0,99 грн
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.