vladmik Опубліковано 6 Серпня, 2010 в 09:07 #1 Опубліковано 6 Серпня, 2010 в 09:07 ВладимирЛуцьк / ПОСЛУГИ / Послуги - інше Пропонуються послуги:встановлення факту подружньої зради, перевірка достовірності даних підприємства, перевірка сімейного стану, надання допомоги батькам в спостереженні за важкими підлітками, збір інформації про особу, приховане зовнішнє спостереження,сприяння адвокатам по кримінальних і цивільних справах,перевірка достовірності страхових випадків,перевірка ділових партнерів,перевірка кандидатів при прийомі на роботу, спосіб життя, зв'язків в держструктурах і конкуруючих фірмах, попереднього місця роботи, причини звільнення, спостереження за співробітниками з метою запобігання/виявлення шахрайства, розкрадань, розтрати, перевірка «чистоти» передпродажного об'єкту нерухомості або автотранспорту, консультації з питань безпеки підприємства та особистої безпеки,-конкурентна розвідка тощо.Контакти 0501894018
Shkoder Опубліковано 6 Серпня, 2010 в 09:26 #2 Опубліковано 6 Серпня, 2010 в 09:26 ого, на Украине уже выдают лицензии частного детектива?
foxx77 Опубліковано 6 Серпня, 2010 в 10:01 #3 Опубліковано 6 Серпня, 2010 в 10:01 - При современном развитии печатного дела на Западе напечатать советский паспорт - это такой пустяк, что об этом смешно говорить … (Бендер)
BARAKUDA Опубліковано 7 Серпня, 2010 в 12:14 #4 Опубліковано 7 Серпня, 2010 в 12:14 ого, на Украине уже выдают лицензии частного детектива?я думаю - там жодних ліцензій... Але є вміння та навички цим займатися...
nickel Опубліковано 7 Серпня, 2010 в 14:17 #6 Опубліковано 7 Серпня, 2010 в 14:17 я думаю - там жодних ліцензій... Але є вміння та навички цим займатися... це ще добре, якщо навички та вміння є, бо я щось підозрюю... Можем запропонувати автору тестове завдання
Harddriver Опубліковано 7 Серпня, 2010 в 15:07 #7 Опубліковано 7 Серпня, 2010 в 15:07 Як правило таким займаються бувші мусора силовикі. З усіми витікаючими. Тобто якщо ваше чадо десь переступить закон... ну ви розумієте, кому будете довжні і скільки.
poliglot Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 08:56 #8 Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 08:56 посягання на особисте життя це ЗЛОЧИН......і ці хто цим займається ....ЗЛОЧИНЦІ.....долой топік з порталу!!!!!!!!!!!!
crowhunter Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 09:20 #9 Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 09:20 посягання на особисте життя це ЗЛОЧИН......і ці хто цим займається ....ЗЛОЧИНЦІ.....долой топік з порталу!!!!!!!!!!!! боїшся
Basil Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 09:31 #10 Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 09:31 Витяг з правил:3.1. Заборонено розміщення оголошень, які суперечать законодавству України.Якщо ж дійсно ця діяльність протизаконна, оголошення має бути видалене. Імхо.
Гетто Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 09:46 #11 Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 09:46 Немного прогуглите сабж, уж достаточно свободно себя рекламируют в этих ваших интернетах разные детективные агентства, да и перечень услуг практически копируется от ресурса к ресурсу, поэтому не думаю, что будет целесообразно удалять топикстартер. Авось кому то и пригодится этот телефончик. Лично я ни от кого не прячусь, никаких долгов не имею, и моя совесть чиста как река Припять, в пределах Чернобыльской зоны, поэтому никакие агентства мне не страшны : ) а вот кому то, возможно, и пригодятся услуги детективов, кто то до сих пор не может модемы забрать, или деньги обратно вернуть, у кого то собачка любимая пропала, кто то вообще потерял в этой жизнь страх, честь и совесть, нужно помогать ближнему в его поисках, и воздастся вам по заслугам вашим… Аминь )))))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.