Plum Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 11:35 Автор #326 Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 11:35 Приблизно годину тому я їхав біля 5 школи в напрямку до стадіону. Рухався в лівій полосі. Коли я порівнявся з маршруткою, яка їхала в правій полосі (моє переднє колесо було вже попереду її заднього), вона різко і не включивши сигнал повороту почала перестроюватись в мою полосу. Я почав сигналити, але побачив що на мій сигнал маршрутчику наср@ти, я дав по гальмах і ледь встиг відтормозитись, коли він перестроївся в мою полосу і зайняв місце переді мною. Але проїхавши метрів 7 він знову звернув в свою полосу, звільнивши мою. Напевно когось об'їжджав. Коли я знову порівнявся з ним і я був якраз на рівні водія маршрутки, він знову різко вильнув в мій бік, але відразу вирівнявся. Я нажав на сигнал щоб він накінець побачив, що він не сам на дорозі і не робив більше таких віражів в мій бік. Маршрутчик, який схоже дуже кудась спішив, повернувся в мій бік і почав мене матюкати.... і в цей момент він зі всього маху в'їхав в машину, яка їхала попереду. Я не встиг роздивитись що то була за машина, але здається та машина від удару догнала ще одну. Зупинятись я не став -- доля сама наказала його...
Shura Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 11:40 #327 Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 11:40 Plum сказав: Я почав сигналити, але побачив що на мій сигнал маршрутчику наср@ти, я дав по гальмах і ледь встиг відтормозитись, коли він перестроївся в мою полосу і зайняв місце переді мною. Але проїхавши метрів 7 він знову звернув в свою полосу, звільнивши мою. Напевно когось об'їжджав. Коли я знову порівнявся з ним і я був якраз на рівні водія маршрутки, він знову різко вильнув в мій бік, але відразу вирівнявся. ты не заметил, у него зеркало целое? может это тот, кто пострадал от знаменитого фонарика?
Yarchik Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 12:03 #328 Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 12:03 Вважаю, що поступив правильно, але не завадило б трошки пошифруватися... ІМХО. Бо потерпіло людей більше, ніж один вар'ят-маршруточник.
Gabriel Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 13:44 #329 Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 13:44 Ну Plum, везе ж тобі на машрутчиків!
ursa Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 13:53 #330 Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 13:53 Цитата Зупинятись я не став -- доля сама наказала його... Plum - посланник Судьбы
legolas_soi Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 13:55 #331 Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 13:55 Але ж не він винен. Для чого шифруватись? ;-)
Zevs_Isver Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 13:57 #332 Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 13:57 а потом в другом топике, 15ток мало, 15ток мало.......
b0rg Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 15:27 #333 Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 15:27 скоро буде як в анекдоті викликаєш бус-таксі, кажеш їдем туда-то, а водій - туда не поїду, там Plum
Ogirok Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 15:47 #334 Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 15:47 Моя фірма знаходиться на вул. Єршова, за автомобільним базаром. І кожен четвер мені приходить по кілька разів пробератись через ту суцільну пробку то в одному то в іншому напрямку.Знайома ситуація , сам працюю на Єршова, в четверг це шось страшне , то зараз трохи порядок навели , вільніше стало.А які смітникі після завершення базару - то просто жах.
Гість Voovan Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 15:50 #335 Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 15:50 Zevs_Isver сказав: а потом в другом топике, 15ток мало, 15ток мало....... це скоріше маршрутчиків нормальних мало, та і водіїв тоже. фіг з ним потрачу 300 грн тоже куплю собі ліхтарика - ефективний багатофункціональний прилад ! Plum
Vect0r Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 16:05 #336 Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 16:05 Сьогодні десь біля третьої години напроти повороту на Колос, перед Другою лікарнею. Не поділили дорогу Сенс (Ланос) и Бус-Фольксваген (Здається). У Сенса розбити бампер і крило ліве, у буса ззаду правий бік. p.s. Замітив що у Сенса на бампері величезна налейка "Forsage" (чи щось схоже). "Дофорсажувався"
Plum Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 16:15 Автор #337 Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 16:15 Gabriel сказав: Ну Plum, везе ж тобі на машрутчиків! Я думаю що не мені одному. Всі, хто багато їздить по місту рано чи пізно стикаються з маршрутчиками і можуть багато "чудових" слів про них сказати. Yarchik сказав: Вважаю, що поступив правильно, але не завадило б трошки пошифруватися... ІМХО. Бо потерпіло людей більше, ніж один вар'ят-маршруточник.ну так я ж не є винуватцем ДТП, я не підрізав маршрутчика, не примушував його відволікатись від дороги, не дотримувати дистанцію і взагалі я не вчив його небезпечно їздити, створюючи аварійні ситуації. Я сам чуть не став жертвою того ж маршрутчика, добре що встиг загальмувати. То що мені боятись? ursa сказав: Plum - посланник Судьбы Ну от якось так получилось... Сподіваюсь що хоч якась невеличка частина маршрутчиків отримають від цього урок і будуть їздити акуратніше.P.S. Хочу уточнити, що я не доклав ніяких зусиль для того, щоб сталось ДТП, і як водію мені дуже шкода, що воно все-ж сталось. Хто б і як не їздив і порушував правила, я вважаю що краще щоб Бог беріг від таких уроків і таких ситуацій. В мене самогоще з годину після того коліна трусились, ніби то я сам в тій аварії побував....
difoto Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 16:27 #338 Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 16:27 Джип сбил трех школьниц на пешеходном переходеКорреспондент.net21 Ноября 2007, 16:38Утром 21 ноября на улице Ленина в поселке Петропавловская Борщаговка Киевской области джип Mitsubishi сбил трех девочек, идущих на уроки в местную школу.Около 08:30 утра джип Mitsubishi, несмотря на лежачий полицейский и знак пешеходного перехода, на скорости влетел на встречную полосу. Машина сбила девятилетнюю Диану, которая переходила дорогу. После удара авто девочка потеряла сознание.Сестер Юлю и Янину автомобиль настиг на тротуаре, куда вылетел после того, как под колеса попала Диана. Как сообщили в ГАИ Киевской области, Юля и Янина сейчас находятся в Охматдете. Диану с черепно-мозговой травмой, ушибом мозга и грудной клетки увезли в Институт нейрохирургии. В больнице девочка умерла.Государственный номерной знак автомобиля АА 3340 СЕ.
ursa Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 16:54 #339 Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 16:54 Шёл минут 20-30 назад по переходу возле "Гостинца".В пару метрах от перехода стоит "Дэу-Сенс", а у него в ... кхм... попке торчит "Лада-111". Напоминают букву "Г", точнее "L". Вокруг машин толпа из пассажиров и водителей. Общаются. На тротуаре - толпа зевак. Похоже на то, что "Дэу" тормозил перед переходом, а "Лада" выезжала со стоянки - и дальше либо слишком резкий тормоз передней машины, либо кручение головой/базар по телефону.Повреждений серьёзных не заметил. Фары целые, стёкла на дороге не видны, бампера не помяты. Народ стоит и что-то друг-другу рассказывает, махая конечностями. Наверное, домой не торопятся, сериалы никакие не смотрят...
ursa Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 17:05 #340 Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 17:05 А ещё - вот уже довольно давно смотрю я на название темы и думаю, чем же оно мне не нравится... Цитата Важливо: Сьогодняшнє чергове ДТП ДТП, насколько я понимаю, Дорожньо-Транспортна Пригода. Почему тогда несогласованные прилагательные идут?
snight Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 17:14 #341 Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 17:14 Сьогодні десь біля 4тої години, на переході біля Променя в сторону Укртелекома, придурок на "Ока" зацепив дитину на переході. Якраз всі машини стояли, я перед самою зеброю. Видно шо всі стоять, а він десь на швидкості біля 30км проїжджає перехід, і там якраз йшла дитина, років 10 на вигляд, той бачить шо перед ним дитя і починає гальмувати, звісно що не встигає і садить його на капот, тільки частину тіла,вроді все нормально з малим, напевно шок і подряпини. Жалко шо я його номера не запам'ятав. Таких уродів треба наказувати і то жорстоко.
Гість Voovan Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 17:59 #342 Опубліковано 21 Листопада, 2007 в 17:59 Частково оффтоп, частково портрібна інфа для тих хто часто за кермом, особливо на виїзді! всеж раджу ознайомитись з матеріалом всім водіям. це про найпоширеніші підстави на дорозі http://www.autocar.ua/node/814
RudEAk Опубліковано 22 Листопада, 2007 в 06:18 #343 Опубліковано 22 Листопада, 2007 в 06:18 Тільки що по дорозі на роботу бачив. Біля "Золотого дракона" гольф поцілував в зад богдана (причому нову модель наскільки мені з вікна було видно). Певно Богдан загальмував на світлофорі (а в них нових тормоза нормальні), вот і гольфик догнав.
Witiok Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 18:45 #344 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 18:45 Біля політеха Москвич-чобіток в зупинку 17:57
Plum Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 19:21 Автор #345 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 19:21 Думаю що причини цього ДТП -- задній привод, лиса резина, підмерзша дорога і дурнуватий водій
difoto Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 19:44 #346 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 19:44 думаю, останнє зіграло свою роль. все інше - деталі! Plum , в тебе , як і в мене, також задній привод... але резина не лиса і між рульом та сідушкою є нормальний процесор, правда?
Саня Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 19:47 #347 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 19:47 По фотографії складно судити про стан гуми. Нова "рідна" москвичівська резина всерівно поступається добряче поношеній імпортовій.
Gabriel Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 20:13 #348 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 20:13 да, я бачу ця тема ніколи не перестане бути "актуальна". Plum - де ліхтарик купляв? Піду і собі подивлюсь, на всяк випадок.
Plum Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 21:30 Автор #349 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 21:30 difoto сказав: думаю, останнє зіграло свою роль. все інше - деталі! Plum , в тебе , як і в мене, також задній привод... але резина не лиса і між рульом та сідушкою є нормальний процесор, правда?ну, зараз в мене крім заднього приводу і непоганої зимової гуми і водійського досвіду є ще і такі системи як ABS, ASC, ESP (тобто антиблокувальна система гальм, антипробуксовочна система і система курсової устойчивості, в народі "антизанос"). Зірвати машину в занос на невеликій швидкості практично неможливо. Машина сама скидає оберти двигуна, підгальмовує кожне колесо поокремо і вирівнюється, тавіть якщо педаль газу вдавлена в підлогу. Звісно, якщо швидкість велика, то вкупі з немалою масою машини вони створюють таку силу, що ніяка система не зможе на льоду втягнути в крутий поворот машину навіть на самій модній шипованій гумі.Головне -- не забувати, що всі ті системи відключаються натиском однієї-єдиної кнопочки на центральній консолі А нарахунок москвича і літньої гуми... я також одну зиму від'їздив на такому москвичі (саме на черевичку), і гума була літня. І ні одна зупинка від мене не постраждала Правда в решті решт я того москалика побив -- мені напереріз дороги вискочив ВАЗ 2107 і я просто не мав куди подітись, а гальмувати вже було пізно... правда було це вже не зимою Gabriel сказав: да, я бачу ця тема ніколи не перестане бути "актуальна".Ця тема чим далі тим актуальнішою буде ставати. Нажаль. Цитата Plum - де ліхтарик купляв? Піду і собі подивлюсь, на всяк випадок. Мережа магазинів Свій Час, або звертайся особисто до difoto -- він ще і батарейки до ліхтарика продасть. Хоча для чого вони там?.. Хіба що для збільшення ударної маси
zaHARE Опубліковано 1 Грудня, 2007 в 17:15 #350 Опубліковано 1 Грудня, 2007 в 17:15 30.11.07г.Такої кількості аварій за день я ще не бачив.Запамьятались дві майже схожі:1-ша на карпенка.Пошкоджену машину забрали тільки на другий день.2-га на Грушевського.Бус і черевичок.А ще ввечері їду по Грушевського і раптом опельок переді мною крутить почало,добре дистанцію тримав і гума хороша-вирулив.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.