Перейти до змісту

датагруп

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цілий день не можу потрапити на ОЛХ, постійно помилка -

403 ERROR

The request could not be satisfied.

По мобільних даних все ок.

Періодично ще проскакує повідомлення про якусь там підозрілу активність....

Опубліковано (змінено)
26 хвилин тому, Серега89 сказано:

403 ERROR

The request could not be satisfied.

не може бути, 403 - це forbidden

або - щось з браузером, сертифікати "прострочені"...рідко буває, але...

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
2 минуты назад, Bliksss сказал:

@Серега89 - тут, таки да, Cloudfront - спробуй днс змінити, або спробуй через VPN - будеш знати відповідь

Через ВПН запрацювало - дякую!

То це в щось в мене, чи в датагрупа? Бо щось мене хвилює та підозріла активність....

• +1 1
Опубліковано (змінено)
2 хвилин тому, Серега89 сказано:

То це в щось в мене, чи в датагрупа?

це в лох.уа - скоріш за все....

їх  (лох.уа)- регулярно парсять та ддосять, і вони - бідолаги не можуть знайти рішення, а рішення - тільки одне, ЗП - нормальну заплатити і буде все гуд ;)

• +1 1
Опубліковано (змінено)
24 хвилин тому, Серега89 сказано:

Бо щось мене хвилює та підозріла активність....

це - Cloudfront, дика фігня - банить все і всіх, якщо не знаєш як налаштувати.

Опубліковано (змінено)
15 годин тому, Серега89 сказано:

місцезнаходження ІР адреси сайт 2ip.ua видає м.Одесса троїцька 56

Це норм?, Очікував що Луцьк буде...

звичайно - норм, сайт 2ip.ua - еталон чи що? 

насправді, тільки провайдер знає - яка айпіха до якої області і навіть квартири належить, хоча, якщо авторизація за МАС-адресою, а "одна айпі на 100 абонентів" - то можуть ще не таку локацію показати ))

Враховуючи війну, напевно - взагалі забили на публічні бази, воно і правильно ;) я - навіть місто не показував би, тільки оператора.

• +1 2
  • 4 тижня потому...
Опубліковано
On 26.02.2023 at 17:40, Саня сказав:

Датагруп, що там у вас за зміни з білінгом?

А що саме тебе цікавить?

Опубліковано (змінено)
On 27.02.2023 at 18:56, Серега89 сказав:

Через ВПН запрацювало - дякую!

То це в щось в мене, чи в датагрупа? Бо щось мене хвилює та підозріла активність....

Найпростіше, що можна зробити, щоб взнати, де саме виникають проблеми з доступом до певного сайту - це зробити трасування через командну стрічку. Там і буде видно, де саме виникають проблеми - в зоні відповідальності провайдера чи на інших серверах.

Змінено користувачем xPON
  • +1 1
  • 3 місяця потому...
Опубліковано

Після грози з суботи на неділю вибило інтернет в будинку, на гарячій лінії просто - у Вас зафіксоване аварійне відключення, ми займаємось. Можливо є хтось дотичний до датагруп, це така черга чи треба може на інші номери телефонувати? 

• Cумний 1
Опубліковано
5 hours ago, Arden said:

Після грози з суботи на неділю вибило інтернет в будинку, на гарячій лінії просто - у Вас зафіксоване аварійне відключення, ми займаємось. Можливо є хтось дотичний до датагруп, це така черга чи треба може на інші номери телефонувати? 

з юріками - вони ще більш-менш швидко, здомашнім - ні, ому і зпригнув. Хоча, вони ж "волею" об'єднались, буде така сама скрака (як була у волі), а то і гірше.

• +1 1
Опубліковано

Аналогічно, колись нарадуватись не міг, був їх клієнтом років з 8-10 як не більше і все було супер. Був без інтернету може 1 день за рік. А потім десь з 2020 орієнтовно як почались проблеми, так одна за одною, то 2 години нема, то пів дня нема, то включили, то через день знов пропав, один місяць норм, а на другий знов отаке, і нічого добитись не можна було. На телефоні автомат вітає вас. Причому як завжди по закону пакості аваріїї мали ставатись в п'ятницю з обіда і ти гарантовано всі вихідні без інтернету. Вобщем з рік-півтора так помучився і спригнув, благо конкуренти добрались до мого будинку.

Опубліковано (змінено)
On 04.07.2023 at 14:19, Arden сказав:

Черга була, тому що, гроза, не тільки в нас була. Впринципі по Луцьку аварійні ситуації швидко вирішуються, тоді просто реально трішки багато обладнання лягло.

On 04.07.2023 at 20:06, Bliksss сказав:

з юріками - вони ще більш-менш швидко, здомашнім - ні, ому і зпригнув. Хоча, вони ж "волею" об'єднались, буде така сама скрака (як була у волі), а то і гірше.

Буде гірше.

EBANOE.IT

Змінено користувачем xPON
  • +1 1
  • 5 місяців потому...
Опубліковано (змінено)

хто користується цим провайдером, підкажіть

через деякий проміжок часу - інтернет зникає і вибиває вкладка авторизації (лог\пас особистого кабінету) у браузері

причому це треба робити з їх мережі, з пристроя за роутером,

квартирний будинок

як уникнути цієї за*упи з рандомною авторизацією ??

і взагалі який її зміст? бо в інших інтернет провів такого говна нема

Змінено користувачем amadey777
Опубліковано
19 годин назад, amadey777 сказав:

хто користується цим провайдером, підкажіть

через деякий проміжок часу - інтернет зникає і вибиває вкладка авторизації (лог\пас особистого кабінету) у браузері

причому це треба робити з їх мережі, з пристроя за роутером,

квартирний будинок

як уникнути цієї за*упи з рандомною авторизацією ??

і взагалі який її зміст? бо в інших інтернет провів такого говна нема

Роутера нікому не дарив-продавав і функцією клонування мака не користувався? Можливо в мережі реєструється інший пристрій з маком як у тебе.. спробуй в роутер інший мак прописати і увійти в особистий кабінет. То саме просте що можна перевірити

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...