Перейти до змісту

датагруп

Рекомендовані повідомлення

• 1 місяць потому...
Опубліковано

брехня

если я смог это написать - как минимум в одном доме на Руствели есть

p.s. о, нужно не забыть пополнится - завтра 31е

Точно брехня, проблема виявляєтьс локальна - мабуть підгорів роутер і згоріла мережева на компі. От тобі і Датагруп, кабель пускають в шахті, а між під'їздами по криші скоріше за все. Інших пояснень у мене немає.

• +1 1
  • Адміністратори
Опубліковано

брехня

если я смог это написать - как минимум в одном доме на Руствели есть

p.s. о, нужно не забыть пополнится - завтра 31е

Точно брехня, проблема виявляєтьс локальна - мабуть підгорів роутер і згоріла мережева на компі. От тобі і Датагруп, кабель пускають в шахті, а між під'їздами по криші скоріше за все. Інших пояснень у мене немає.

Немає у Датагрупа мідних воздушок.

Маскимум це оптика. А як правило усе в землі.

P.s. Буде важко. Втрати значні, навіть на борді вилетів один з дисків в рейді.

Опубліковано

Немає у Датагрупа мідних воздушок.

А якщо є, то можу вимагати ремонт чи заміну роутера і мережовї карти?

Маскимум це оптика. А як правило усе в землі.

Ящик Датагрупа знаходиться в іншому під'їзді, між під'їздами кинули по криші. Хоча на 100% стверджувати не беруся.

• +1 1
  • Адміністратори
Опубліковано

Підрядні організцації які будували мережу.

Мали прокладати мідні кабеля, або через підвал або через "чердак" а аж ніяк не відкритим способом по криші.

Опубліковано

Підрядні організцації які будували мережу.

Мали прокладати мідні кабеля, або через підвал або через "чердак" а аж ніяк не відкритим способом по криші.

Ну а якщо проклали з порушеннями (по криші) і я зможу це довести?

П.С. Справа в тому, що весь день і комп і роутер були вимкнені з розетки. Єдиний дріт який не був від'єднаний - датагруповський.

• +1 1
Опубліковано

В Датагруп є така можливість як консервація інтернету на деякий час. Підкажіть чи є можливість здійснити консервацію телефону терміном на пів року і більше. На сайті Датагруп необхідної інформації не знайшов.

Телефон законсервувати не можна. Можна тільки розірвати договір, а потім укласти новий з оплатою нового підключення.

Опубліковано (змінено)

Яка у Датагруп щомісячна плата за статичну IP адресу?

===

знайшов на сайті. 30 грн

Змінено користувачем LaMeRiLKiN
  • 4 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Напишу відгук про цю контору. Подавали заявку, щоб підключити інтернет в них. Обіцяли до 5 днів. Вийшло за 15 і це з тим що кожен день під кінець видзвонювали до них. І вкінці просто вивели з себе і довелось сваритись. Дуже часто взагалі слухавку ніхто не піднімає на всі номери яких в них багато...

Змінено користувачем Vayderia
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Напишу відгук про цю контору. Подавали заявку, щоб підключити інтернет в них. Обіцяли до 5 днів. Вийшло за 15 і це з тим що кожен день під кінець видзвонювали до них. І вкінці просто вивели з себе і довелось сваритись. Дуже часто взагалі слухавку ніхто не піднімає на всі номери яких в них багато

Краще б не підключались, тепер як приспічить щоб вас підтримала їхня технічна підтримка - доведеться 15 днів чекати, сваритись... Якщо вони вже й підключають через пєнь-колоду, то що буде коли вам від них треба буде допомога?

Опубліковано (змінено)

Краще б не підключались, тепер як приспічить щоб вас підтримала їхня технічна підтримка - доведеться 15 днів чекати, сваритись... Якщо вони вже й підключають через пєнь-колоду, то що буде коли вам від них треба буде допомога?

Ну взагалі-то через 10 хвилин як майстер пішов нет пропав. Подзвонила на тех.підтримку Взяли моє повідомлення на обробку. Через хвилин 15 дзвонить хлопець, не сильно вникаючи каже що направить до нас майстрів. Я не слухаючи його пояснила в чому суть, що там айпі не приймає і інші речі які вони можуть в себе розібрати. Тоді аж почав щось там дивитись і з,явився нет. А якби чекала майстрів то навіть не знаю скільки б днів пройшло))

Взагалі дуже напрягає таке ставлення до клієнтів, оскільки зараз в дуже великої частини людей бізнес чи то справи йдуть через нет і відповідно з кожним днем простою втрачаються гроші. А бігати по людях чи кафешках з ноутом смішно. Надіюсь, що такі фірми зрозуміють свої помилки в обслуговуванні та зможуть його покращити.....бо конкуренція не маленька і не складе проблему перейти на іншого оператора.

Змінено користувачем Vayderia
Опубліковано

Ну взагалі-то через 10 хвилин як майстер пішов нет пропав. Подзвонила на тех.підтримку Взяли моє повідомлення на обробку. Через хвилин 15 дзвонить хлопець, не сильно вникаючи каже що направить до нас майстрів. Я не слухаючи його пояснила в чому суть, що там айпі не приймає і інші речі які вони можуть в себе розібрати. Тоді аж почав щось там дивитись і з,явився нет. А якби чекала майстрів то навіть не знаю скільки б днів пройшло))

Взагалі дуже напрягає таке ставлення до клієнтів, оскільки зараз в дуже великої частини людей бізнес чи то справи йдуть через нет і відповідно з кожним днем простою втрачаються гроші. А бігати по людях чи кафешках з ноутом смішно. Надіюсь, що такі фірми зрозуміють свої помилки в обслуговуванні та зможуть його покращити.....бо конкуренція не маленька і не складе проблему перейти на іншого оператора.

може я Вас ображу, але, якщо у Вас бізнес то варто підключати мінімум інтернет від двох провайдерів або є така штука, як корпорейт підключення правда там ціни не 50 грн в місяць ;) і підтримка зовсім інша.

в мене тож ДГ чомусь все працює ...... що я роблю не так? і підключили за 3 дні мож просто погода була льотна я ХЗ

Опубліковано

OS X USER не образите)

В мене не бізнес, а підробіток. Але весь час потребує інтернету, підключати ще одного провайдера немає сенсу.

В нас зараз також все добре працює, чому і рада. А незадоволена я була тим, що довго підключали (в нас 15 днів, а не 3 як у Вас).

Опубліковано (змінено)

вперше після підключення до датагрупа перегрузив вінду. тепер немає інтернету. щоб знов з'явився, то треба зайти на якийсь внутрішній сайт і натиснути шось типу "вхід"? чи після перезагрузки інтернет має бути одразу?

пишу з мобільного

----

%) Бред. Мудохався, прописував гугловські ДНС, поламав бубна, а треба було всьо виключити і включити "Локальное соединение".

Змінено користувачем LaMeRiLKiN
  • -1 1
Опубліковано

Змінив комп і тепер не можу підключитись до інтернету. Прописав значення ІР, шлюзу, ДНС-сервера із параметрів підключення старого компа. Дозвонитись в тех. підтримку нереально (((. Якщо хто в курсі що потрібно робити, велике прохання допомогти.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...