MANJAK11 Опубліковано 6 Липня, 2012 в 15:03 #701 Опубліковано 6 Липня, 2012 в 15:03 у всiх *у свiт* iнету немае ? ато до 10.36.0.1 пiнг 1мс, й на борду абияк пускае , а в *космос* зась
FOX92 Опубліковано 6 Липня, 2012 в 15:32 #702 Опубліковано 6 Липня, 2012 в 15:32 на 10.42 також такі проблеми
MANJAK11 Опубліковано 6 Липня, 2012 в 15:38 #703 Опубліковано 6 Липня, 2012 в 15:38 знач якась глобальна аварiя, знов якiсь майстри ножа и топора лопати й екскаватора десь щось напартачили
natovec Опубліковано 8 Липня, 2012 в 14:36 #705 Опубліковано 8 Липня, 2012 в 14:36 ага пінг на столицю став 8-14, до цього був 15-20
Саня Опубліковано 8 Липня, 2012 в 14:47 #706 Опубліковано 8 Липня, 2012 в 14:47 Уже літає! Ага, літає. Як в кого і дивлячись куди доступ
Адміністратори kmd Опубліковано 8 Липня, 2012 в 15:14 Адміністратори #707 Опубліковано 8 Липня, 2012 в 15:14 В Рівному, провайдер який розмістив у себе скриптик спідтеста якось динамічно швидкість для нього видае на зовні. В середину 100 мегабіт а на зовні як то кажуть зась А от Золочівскьий провайдер краще. Білше ніж тут є, мій фай-файний лінк просто не може Треба свій скриптик спідтеста в них зарегати. Будете по дефолту попадати на нього. І швидкість буде максимальна. Ги
Саня Опубліковано 14 Липня, 2012 в 11:40 #708 Опубліковано 14 Липня, 2012 в 11:40 Треба свій скриптик спідтеста в них зарегати. Будете по дефолту попадати на нього. І швидкість буде максимальна. Ги О, вже є Луцьк! kmd сказав - зробив, маладца! Запустив тест тричі. Ось результати. Швидкість закачки перевищує заявлену. Віддача так собі, а от з пінгом явно щось не то (((. Другий раз швидкість в межах, а з пінгом знову результа викликає сумніви. Запускаю третій раз: Результат майже не відрізняється від попередьнього. Такий пінг дійсно реальний? Хм, запустив ping lm.lutsk.ua - дійсно, навіть менше 4мс виходить і це через роутер.
Zheny@ Опубліковано 14 Липня, 2012 в 12:06 #709 Опубліковано 14 Липня, 2012 в 12:06 (змінено) я тут із Airbites влізу Ось результат на Франкфурт (пакет 20мбіт ) правда, тут пачка торентів качається роздається... Зараз ще датагруп спробую а ось і датагруп Змінено 14 Липня, 2012 в 12:08 користувачем Zheny@
SergLutsk Опубліковано 10 Серпня, 2012 в 12:38 #710 Опубліковано 10 Серпня, 2012 в 12:38 Датагруп VS Візор ?? Таке питання, сиджу зараз на Візорі, проблеми останнім часом дістали донеможу ! Датагруп пропонує підключити будинок (район проспекту Волі) і виникає спокуса змінити провайдера. Але ж не хочеться поміняти шило на мило. Трохи почитав тему, і бачу що й в Датагруп траблів хватає. А як ситуація зараз, що скажете, варто переходити чи ні ? Хто був на обох цих провайдерах і може об"єктивно висловити і порадити ?
yuraa Опубліковано 10 Серпня, 2012 в 18:37 #711 Опубліковано 10 Серпня, 2012 в 18:37 Датагруп VS Візор ?? Таке питання, сиджу зараз на Візорі, проблеми останнім часом дістали донеможу ! Датагруп пропонує підключити будинок (район проспекту Волі) і виникає спокуса змінити провайдера. Але ж не хочеться поміняти шило на мило. Трохи почитав тему, і бачу що й в Датагруп траблів хватає. А як ситуація зараз, що скажете, варто переходити чи ні ? Хто був на обох цих провайдерах і може об"єктивно висловити і порадити ?Змінюй провайдера не роздумуючи! В датагруп обладнання нове, ще клієнтів дуже мало (на твому районі) тому траблів не буде.
tolik79 Опубліковано 10 Серпня, 2012 в 19:08 #712 Опубліковано 10 Серпня, 2012 в 19:08 (змінено) Датагруп VS Візор ?? Таке питання, сиджу зараз на Візорі, проблеми останнім часом дістали донеможу ! Датагруп пропонує підключити будинок (район проспекту Волі) і виникає спокуса змінити провайдера. Але ж не хочеться поміняти шило на мило. Трохи почитав тему, і бачу що й в Датагруп траблів хватає. А як ситуація зараз, що скажете, варто переходити чи ні ? Хто був на обох цих провайдерах і може об"єктивно висловити і порадити ?Змінюй провайдера не роздумуючи! В датагруп обладнання нове, ще клієнтів дуже мало (на твому районі) тому траблів не буде.скажу про себе: підключився ще в 2008 році (домашні мережі). на швидкість не жаліюся. трабли були - коли гроза, відрубався зв"язок з інтернетом, були незначні поломки на лінії. але, ці проблеми виникали разів зо п"ять за чотири роки. служба підтримки дуже привітна. в порівнянні з іншими провайдерами може і дорогувато, але якість влаштовує, зокрема мене (хоча були думки змінити провайдера на дешевшого, але лишився) зараз у мене 40 мб за 75 грн. Змінено 10 Серпня, 2012 в 19:12 користувачем tolik79
Vadimm Опубліковано 10 Серпня, 2012 в 19:54 #713 Опубліковано 10 Серпня, 2012 в 19:54 Вчора телефонує оператор (О) (цікаво звідки база абонентів конкурента злита?) та пропонує підключитись до Датагруп. Забігаючи наперед скажу що в мене в під"їзді їхнє нове обладнання не підключене до електромережі і не буде підключене поки мій один дуже хороший знайомий не вийде з відпустки і не оформить їм документи-допуски.Я: а коли можна підключитись?О: залишайте заявочку і протягом кількох днів підключимо!Я: даруйте, але ваше обладнання в мене в під"їзді ще не підключене до живлення...О: так-так, його протягом кількох діб мають підключити - залишайте заявочу і за кілька днів матимете інтернет (вона попередньо спитала адресу)Я: я розумію, але в мене є достовірна інформація що підключать його не раніше ніж за кілька тижнів - відповідальна особа зараз у відпустціО: ...Я: перетелефонуйте мені коли підключите обладнання, всього найкращого!
MrVes Опубліковано 10 Серпня, 2012 в 20:12 #714 Опубліковано 10 Серпня, 2012 в 20:12 Вчора телефонує оператор (О) (цікаво звідки база абонентів конкурента злита?) та пропонує підключитись до Датагруп. Забігаючи наперед скажу що в мене в під"їзді їхнє нове обладнання не підключене до електромережі і не буде підключене поки мій один дуже хороший знайомий не вийде з відпустки і не оформить їм документи-допуски. Я: а коли можна підключитись? О: залишайте заявочку і протягом кількох днів підключимо! Я: даруйте, але ваше обладнання в мене в під"їзді ще не підключене до живлення... О: так-так, його протягом кількох діб мають підключити - залишайте заявочу і за кілька днів матимете інтернет (вона попередньо спитала адресу) Я: я розумію, але в мене є достовірна інформація що підключать його не раніше ніж за кілька тижнів - відповідальна особа зараз у відпустці О: ... Я: перетелефонуйте мені коли підключите обладнання, всього найкращого! Ну ти ліхо тьотку нагнув! Нє, ну реально красавчік! З.І. Ти думаєш в неї є інфа щодо строків електрифікації обладнання? 2
Vadimm Опубліковано 10 Серпня, 2012 в 22:38 #715 Опубліковано 10 Серпня, 2012 в 22:38 Вони те обладнання могли електрифікувати ще до 01.08 як би троха порухались - їх попереджали що людина йде у відпустку і пропонувала їм прискорити виконання їхньої частини роботи. Та й тумба Датагрупівська в мене в під"їзді висить з пів-року - невже їм цих пів-року ні у що не впирається в плані окупності?А починати надання сервісу клієнтам із ведення їх в оману щодо строків - якось не дуже гарно, потім би за носа водили. Цілком імовірно якщо оператор дійсно не уявляла строків реального підключення, то хоча б тепер уявлятиме, і в оману тепер якщо когось і буде вводити - то свідомо. 1
fog Опубліковано 11 Серпня, 2012 в 06:12 #716 Опубліковано 11 Серпня, 2012 в 06:12 Цілком імовірно якщо оператор дійсно не уявляла строків реального підключення, то хоча б тепер уявлятиме, і в оману тепер якщо когось і буде вводити - то свідомо.Наскільки я знаю, опату оператори отримують тільки за підключеного абонента, тому думаю їй все одно на електрифікацію і тому подібне.Поставила мінус біля номеру телефону і обдзвонює далі.
Адміністратори kmd Опубліковано 11 Серпня, 2012 в 06:23 Адміністратори #717 Опубліковано 11 Серпня, 2012 в 06:23 Цей так званий оператор, працює по аутсорсинговій схемі. Ця ж контора обдзвонює і для Київстара і для ДГ і для політ партій. Що до будівництва, нема чого гнати на ДГ, там усе роблять підрядники, точнісінько так як на Київстарі і інших національних операторах. І усе ті ж самі контори. Якість їхніх робіт, залежить від контролю компанії замовника. ДГ намагається максимально контролювати якість, тому швидкість виконання будівництва деколи може страждати.
SergLutsk Опубліковано 11 Серпня, 2012 в 07:18 #718 Опубліковано 11 Серпня, 2012 в 07:18 Дякую за відгуки. А кабель вони прокладають через електрощитки чи по трубах, що в під"їзді насверлюють ? І підключення реально коштує 1 грн. чи за кабель таки доведеться платити ?
SS_2012 Опубліковано 11 Серпня, 2012 в 08:21 #719 Опубліковано 11 Серпня, 2012 в 08:21 Дякую за відгуки. А кабель вони прокладають через електрощитки чи по трубах, що в під"їзді насверлюють ? І підключення реально коштує 1 грн. чи за кабель таки доведеться платити ?підключення 1 гривня 20 копійок і все...+ тарифний пакет(аванс на місяць)
yuraa Опубліковано 25 Серпня, 2012 в 20:33 #720 Опубліковано 25 Серпня, 2012 в 20:33 (змінено) З'явилась нова послуга "Турбокнопка", замовивши її ваша швидкість збільшиться в два разидосить вигідно та не дорого, вартість 7грн. на тиждень. активувати її можна в особистому кабінеті. Змінено 25 Серпня, 2012 в 20:34 користувачем Yurik89
Vadimm Опубліковано 25 Серпня, 2012 в 21:20 #721 Опубліковано 25 Серпня, 2012 в 21:20 В моєму будинку Датагруп з"явився досить недавно, та оскільки вони не пропонують чогось принципово нового у порівнянні з Київстаром, на який я підсів взимку, переходити не бачу сенсу. Нехай тариф трохи нижчий за ту саму швидкість, та немає бонусів. Чекаю Ейрбітс з їхнім АйПіТВ, тоді можна буде знехтувати бонусами.Та й не поспішають вони обладнання підключати - все оформлено, та до електромережі з невідомої причини не під"єднано. Такий собі психологічний другорядний бар"єр для мене.
kolser Опубліковано 1 Вересня, 2012 в 13:20 #722 Опубліковано 1 Вересня, 2012 в 13:20 (змінено) Зрову трабли у ДГ. Кожні 10 хв. пропадає інет... допогамає тільки реконнект мережі. До техпідримки не дозвонитись. Змінено 1 Вересня, 2012 в 13:23 користувачем kolser
yuraa Опубліковано 1 Вересня, 2012 в 15:32 #723 Опубліковано 1 Вересня, 2012 в 15:32 Зрову трабли у ДГ. Кожні 10 хв. пропадає інет... допогамає тільки реконнект мережі. До техпідримки не дозвонитись.Це все тимчасово, жди налагодиться
kolser Опубліковано 2 Вересня, 2012 в 11:09 #724 Опубліковано 2 Вересня, 2012 в 11:09 А я вже зрадів, що вдасться сьогодні нормально футбол подивитись по сопці, але бачу, що не цього разу. Скоріше за все тільки завтра все полагодять... і то не факт.
tolik79 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 09:07 #725 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 09:07 (змінено) якась дивна закономірність: сьогодні викидало з нету о 7:00, 9:00, 12:00 (потрібно було перезапускати мережеву карту) Змінено 4 Вересня, 2012 в 09:08 користувачем tolik79
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти