Перейти до змісту

Домашній інтернет від Київстар (Beeline)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Питання:

кабель, що йде по фасаду теліпається як гівно на вітрі (прастітє, але так і є).

Чи передбачено це згідно існтрукції монтажника, чи він профілонив? І чи вплине той вітрюган надворі вплине на якість нету.

• Відповідей 1,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Питання:

Чи передбачено це згідно існтрукції монтажника, чи він профілонив? І чи вплине той вітрюган надворі вплине на якість нету.

Да воно так у всіх теліпається...має йти всередині а вони його ззовні ведуть

Опубліковано

Питання:

Коли мені проводили, то мене, по телефону і завчасно, попросили відкрити всі щитки в під'їзді і люк на горище, або попередили що кинуть по фасаду. Я сумлінно обійшов всі поверхи, взнав у кого ключі. В результаті - кабель прокладений в під'їзді.

Опубліковано

Питання:

Коли мені проводили, то мене, по телефону і завчасно, попросили відкрити всі щитки в під'їзді і люк на горище, або попередили що кинуть по фасаду. Я сумлінно обійшов всі поверхи, взнав у кого ключі. В результаті - кабель прокладений в під'їзді.

Зашибісь.

Мене не попереджали і навіть таку опцію не дали...

Опубліковано

Питання:

То тобі мабуть недавно проводили...бо я питав в них зразу...вони відповіли що ми можемо тільки по фасаду

Опубліковано

...вони відповіли що ми можемо тільки по фасаду

Аналогічно. Також запитував. Відповідь була: "можливо у майбутньому, у віддаленій перспективі... А поки що тільки по фасаду."

Опубліковано

Аналогічно. Також запитував. Відповідь була: "можливо у майбутньому, у віддаленій перспективі... А поки що тільки по фасаду."

Розвели!

Опубліковано

ііі...тут ще треба подумати хто кого розвів...при пошкодженні кабелю або якщо його свіснуть...вони повинні замінити його на новий...так що це в їхніх інтересах було вести його не по фасаду

Опубліковано

при пошкодженні кабелю або якщо його свіснуть...вони повинні замінити його на новий...

Ага, як тільки рветься кабель, прилітає супермен в костюмі від Білайн і начинає кабель міняти. Ну це так...

Поки прийдуть техніки - то людина буде без і-нету. Так кому вигідно?

Опубліковано

В мене також вечором швидкість падає до 2 мбіт/с (тариф 100 мбіт)

а найбільший отжих - пришла смс від білайна - де вони каються що в них канал слабкий і як тільки то зразу куплять обладнання і роширять :-)

Опубліковано

Питання:

А таке бачили:

тепер думайте хто буде відповідати!

post-5408-0-90411900-1288977145_thumb.jp

Опубліковано

Вперше з 15 червня непрацює інет, помилка 691, локалка працює, 33 квартал, гроші на рахунку є. В чому причина?

Опубліковано

А таке бачили:

тепер думайте хто буде відповідати!

Адекватна людина, після прочитання такого папірця, не стала б погоджуватись на фасадку.

Опубліковано

Для фасаду потрібно відповідний кабель а саме екранований і бажано з тросиком, звісно ж якщо дозволяють кошти.

Опубліковано

Без правильної гальванічної розв'язки (заземлення) на стороні провайдерського обладнення і обладнення клієнта - екранування кабелю/коннекторів принесе дуже мало користі.

Доречі, правильно зроблена прокладка по фасаду знімає зайву статику, що є плюсом, але варто наголосити - правильна!

Опубліковано

Блин, стабильно вечером падает скорость, щас чуть больше 1-го мегабита, а должна быть 10-ка :angry:

Я за 2 месяца использовал 40 гиг трафика всего, я не отношусь к тем маньякам которые хотят скачать весь интернет, мне надо стабильную высокую скорость! Хочу тариф "100 пудовый 15-20 мегабитный инет за 100 грн на 20 гиг трафика в месяц")))

на :)

http://www.domtele.com/ru/tariffs/price_inet/Ethernet_Lutsk/

Игромания, 100 грн, 30 Мбит/с, 150 гиг, дальше анлим на 2 мбит/с

спасибо!) Правда вроде Датагрупа нету на Коновальца(

Опубліковано

Так папірець показують тільки після підключення, на зворотній стороні акту про винані роботи!

Але якщо ви його й непідпишете (після підключення) кабель знімати не будуть (власний досвід), бо папірець ви вже всеодно підписали, байдуже з якого боку. Тай правова сторона тих монтажників мало цікавить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...