Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А я ось, наприклад, в суботу виїхав на машинці, помив її, загнав у двір та поставив на місці, де вона не заважає проїзду. І не виїду на ній до того часу, доки комунальники не розчистять основні дороги (оскільки зараз розчищеними їх назвати неможливо).

У нас в дворі вміщується (при правильній розстановці) до 55 машин. Зараз реально стоїть до 15 в кращому випадку. Більшість в неділю просто не змогли заїхати в двір тільки по причині того, що ні Кравчука, ні в'їзд в двори ніхто й не думав чистити. Поставали на обочині в рядочок зовні двору.

А сьогодні вів дитину в садочок, то поряд з будинком, біля Сан-Ремо (там до речі відведений карман під стоянку) на тротуарі купа машинок стоїть. А саме той карманчик, який розрахований під стоянку, чомусь майже порожній. І чому б це комунальним службам не взяти та й не почистити його? А для чого? Дорога почищена (нехай навіть одна колія), але машини їздять, знаться все в нормі. А те, що розминутися не можуть, так це ж проблеми не комунальників.

На Кравчука ширина тротуара збільшилась порядка на 1 м. На Карпенка-Карого в строну завода "Мотор" приблизно те саме.

У нас на базі в сусідів лопата самий ходовий інвентар. Продають її за ціною 37 грн. (лопата+дерев'яна ручка+ручка на іншому кінці). Ми собі 4 штуки придбали та активно чистили поряд зі своїм складом весь вчорашній день.

Да, дійсно, у чому винні комунальники? В тому, що нежданчиком сніжок випав? Так не чекали ж, не бачили, він ще й у вихідні вирішив випасти... Був випадок, довелося в 2001 році попасти мені в Північно-Казахстанську область, м. Петропавловськ. Зимою. Які там морози та сніги розповідати не буду. От тільки коли йшов додомц з тролейбусної зупинки (будинок знаходився в провулках), помітив досить дивну річ. Паркани, які раніше були вище зросту в стрибку чомусь мені нижче, ніж по плече. Зрозумів чому тільки після того, як випадково зіступив зі стежки (причому стежка була шириною з 1,5 метри) та провалився по пояс в сніг. Але за час перебування там не бачив нерозчищених доріг навіть в найкоторшому провулку та найменшому дворі. І це при тому, що стріха одноповерхового будинку плавно переходила в сугроб і по двору можна було пересуватися тільки в напрямках, розчищених лопатами.

P.S. Друг розповідав, що в них навіть ті, хто стоїть на обліку в центрі зайнятості, змушені займатися суспільно-корисною працею, аби отримати гроші, які їм виплачують. Стверджувати не берусь.

• +1 3
Опубліковано

У нас на базі в сусідів лопата самий ходовий інвентар. Продають її за ціною 37 грн. (лопата+дерев'яна ручка+ручка на іншому кінці)

Де знаходиться ця база?

Опубліковано

По вул. Загородня - дорога на одну машину. По новій вулиці, що з'єднує Теремнівську і Відродження (не знаю її назви) також може проїхати лише одна машина.

Опубліковано

Добрий день! Підскажіть буль ласка який стан дороги на Львів (через Дубно)? Розчистили? Є можливіть проїхати?

Опубліковано

Знаєте, чистять дороги чи ні це таке, а пройшовши сьогодні на меморіалі і побачивши що пам"ятник був розчищений аж самому приємно стало що не забувають таке

Опубліковано (змінено)

Знаєте, чистять дороги чи ні це таке, а пройшовши сьогодні на меморіалі і побачивши що пам"ятник був розчищений аж самому приємно стало що не забувають таке

post-3314-0-72090100-1355834607_thumb.jp

Змінено користувачем Amor
  • +1 1
Опубліковано

Мы научились летать в небе, как птицы. Мы научились плавать в океане, как рыбы. Теперь осталось научиться жить на земле, как люди.

Опубліковано

пр. Соборності, практично стоїть. Від Гостинця до ТАМ-ТАМ-у маршрутка пробиралась 17хв. Мало того, що 2-3 метри дороги зникло через гори снігу, то ще й купа припаркованих машин. Жесть.

Опубліковано

Біда в тому що комунальні служби зовсім не оперативно розпочали свою роботу, від того і тянуться проблеми з заторами і неправильним паркуванням.

Я маю великі сумніви, що неорганізованість комунальних служб якимось чином впливає на ваше персональне виховання і загальну культуру.

До чого тут персональне виховання і загальна кільтура? Я вам дорогу перекрив? Я просто привів приклад!!!

Ось дивись, я цілими дням гоцаю по городу і сьогодні я жодного разу не зупинився на проїздній частині. Висадив людину біля там-таму (заїхав на АЗС, заодне і заправився), зупинився на стоянці біля Гостинця, на стоянці біля Фуршету, потрібно було в Аверс що на Соборності і зупинився біля Фієсти (за зупинкою), Нова Лінія, Управління Юстиції (до них заїхати вдалось, припаркувався далі по вулиці нікому не мішаючи вліз в сугроб), потрібно було в військомат - припаркувався на подвір"ї першої школи ну і т.д. Тобто я за весь день жодного разу нікому не перегородив рух. І їжджу я не джипі, всього то Фіат Добло.

Батько вчора (у нас машина також стоїть в дворі) нікуди не виїжав, пішов на роботу, розчистив там доїзд та сніг і сьогодні поїхав на роботу, а не припаркував машину посеред вулиці.

І ще будуть казати нація... Немає у нас її. Вчора в дворі загрузла машина, допомогли їй, а водій навіть не подякував!

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

....розчистив там доїзд та сніг і сьогодні поїхав на роботу, а не припаркував машину посеред вулиці.

Бувають і "форс-мажори": позавчора, паркуючись біля дому, поки пішов в магазин взяв лопату, поки розчистив заїзд для себе, - в машині від включеної аварійки і габаритів (було ввечері) здох акум. Прийшлось машину лишити на дорозі і лише через 1,5 години вже на трохи зарядженому акумі нормально припаркувався.

І ще будуть казати нація... Немає у нас її. Вчора в дворі загрузла машина, допомогли їй, а водій навіть не подякував!

ніколи не треба від когось ОЧІКУВАТИ подяки - так легше жити. Але самому варто дякувати ЗАВЖДИ. І справа не в нації. За що й мінуснув, хоча в цілому підтримую.
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)

ніколи не треба від когось ОЧІКУВАТИ подяки - так легше жити. Але самому варто дякувати ЗАВЖДИ. І справа не в нації. За що й мінуснув, хоча в цілому підтримую.

100% підтримую Dream'а

Змінено користувачем tolik79
Опубліковано

Біда в тому що комунальні служби зовсім не оперативно розпочали свою роботу, від того і тянуться проблеми з заторами і неправильним паркуванням.

Я маю великі сумніви, що неорганізованість комунальних служб якимось чином впливає на ваше персональне виховання і загальну культуру.

До чого тут персональне виховання і загальна кільтура? Я вам дорогу перекрив? Я просто привів приклад!!!

Ось дивись, я цілими дням гоцаю по городу і сьогодні я жодного разу не зупинився на проїздній частині. Висадив людину біля там-таму (заїхав на АЗС, заодне і заправився), зупинився на стоянці біля Гостинця, на стоянці біля Фуршету, потрібно було в Аверс що на Соборності і зупинився біля Фієсти (за зупинкою), Нова Лінія, Управління Юстиції (до них заїхати вдалось, припаркувався далі по вулиці нікому не мішаючи вліз в сугроб), потрібно було в військомат - припаркувався на подвір"ї першої школи ну і т.д. Тобто я за весь день жодного разу нікому не перегородив рух. І їжджу я не джипі, всього то Фіат Добло.

Батько вчора (у нас машина також стоїть в дворі) нікуди не виїжав, пішов на роботу, розчистив там доїзд та сніг і сьогодні поїхав на роботу, а не припаркував машину посеред вулиці.

Ага зараз всі почнуть розказувати які вони хороші а хтось поганий дорогу перекрив! Хвали мене моя губонько

• -1 1
Опубліковано

Не прав ти Dream. Сказати "дякую, хлопці" - не тяжко. Людям приємно, хоч і важко було! Бо наступного разу ті хлопці просто тупо пройдуть повз.

А подякувати можна і мовчки - 1-2 секунди увімкненої аварійки...

а хтось поганий дорогу перекрив!

Я б слово поганий замінив на довбо*йоб. Тому що немає клепки і поваги до інших учасників руху.

Мало того, що 2-3 метри дороги зникло через гори снігу, то ще й купа припаркованих машин

Ото ж бо! 3 полоси перетворилися на одну. на Соборності.

Я 15 хвилин їхав маршруткою від Цуму до (увага) Будинку офіцерів! Бачу з обіду тупо не встигну, бо з таким темпом я аби за годину до 33-го доїхав.

Опубліковано

за одну лопату заплатять всередньому 87 гривень

ну не знаю де по 37, але на Старому базарі по 50-60 гривень - пластмасові і металеві шуфлі. А тут по 87 ще й дерев"яні.

Виходить 160 лопат. В них є стільки двірників??? І що, в жодного немає лопати? Уроди.

Опубліковано

Такої лажі з дорогами я не памятаю навіть за Шиби. Їхати від Гостинця до Там-Таму 40хв(!). Наша теперішня влада показала всю свою неспроможність керувати містом.

Опубліковано

Такої лажі з дорогами я не памятаю навіть за Шиби. Їхати від Гостинця до Там-Таму 40хв(!). Наша теперішня влада показала всю свою неспроможність керувати містом.

Хтось за це має відповісти імхо.

Опубліковано

Хто знає чи їздять маршрутки на Жидичин, Кульчин? Треба завтра туди добратися. :excl:

Їздять, але не регулярно. Маршрутчики дуже мало рейсів роблять, зранку, в середині дня та ввечері люди ждуть по 2 - 3 години, а той більше, йдуть пішки, кучкуються та їдуть на таксі, ну і звичайно своїм транспортом. В понеділок взагалі було два рейси вранці та ввечері.

Опубліковано (змінено)

сьогодні я жодного разу не зупинився на проїздній частині

ну не вірю я і все. сьогодні сам їздив трохи по місту, правда не за кермом, а пасажиром, бачив яка ситуація на дорогах. всі парковки і карманчики зайняті авто, і кинуті машини в основному як небудь не через небажання водіїв припаркуватися нормально, а через те, що дуже слизько, авто просто кидає по льоду. хто сьогодні їздив в обід на К-Карого в районі переїздів той зрозуміє.

а ще як всі хочуть тебе пропустити, як виїжджаєш з парковки)) а люди, які ходять на проїжджій частині і прямо таки лізуть під колеса, бо тратуари не почищені.

соррі, за крик душі)

сьогодні кільце Зої-Карпенка-Лідавська-Конякіна-Кравчука проїжджали (якщо відмінусувати час, поки були в магазинах) десь 2-2.5 год. Тільки біля військової частини застряли на 45 хв.

Змінено користувачем Saddy
Опубліковано

На Винниченка затор, на Волі дебіли машини понаставляли - проїхати маршруткам нереаально. Розрівняти боки грейдером таким мудакам - може б думати почали

Дякую, що попередили)).

Якраз в той час мені треба було на маршрутку №9/9а (бо є проїзний, або любу іншу) в сторону ДПЗ. Прочитав повідомлення, вийшов на 10 хв раніше, а по Франка проїзд уже "15" Богдан заблокувала. Дійшов до зупинки на кільці, а там якраз 9а підрулює, зупинив, зайшов в салон і кажу водієві: давай круг на кільце і через Набережну до Возєднання. Бо стояти будем довго і нудно. І по Франка не проїдем.

Так і зробили. І вчасно добрались на ДПЗ

Опубліковано

сьогодні я жодного разу не зупинився на проїздній частині

ну не вірю я і все. сьогодні сам їздив трохи по місту, правда не за кермом, а пасажиром, бачив яка ситуація на дорогах. всі парковки і карманчики зайняті авто, і кинуті машини в основному як небудь не через небажання водіїв припаркуватися нормально, а через те, що дуже слизько, авто просто кидає по льоду. хто сьогодні їздив в обід на К-Карого в районі переїздів той зрозуміє.

а ще як всі хочуть тебе пропустити, як виїжджаєш з парковки)) а люди, які ходять на проїжджій частині і прямо таки лізуть під колеса, бо тратуари не почищені.

соррі, за крик душі)

сьогодні кільце Зої-Карпенка-Лідавська-Конякіна-Кравчука проїжджали (якщо відмінусувати час, поки були в магазинах) десь 2-2.5 год. Тільки біля військової частини застряли на 45 хв.

Ще один раз пошкудував що так і не придбав відеореєстратор :(

Треба вміти їздити, а не тупо давити на гашетку, як тут деякі вміють на літній гумі. Ну і де ти Вова зараз? Як там себе почуваєш?

Опубліковано

Якви думаєте, завтра реалтно автобусом у Камінь-Каширський туди і назад заїхати?

думаю, так, складних місць там немає.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...